Youtube Para Kazanma Kapanacak Mı ?

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bunları siz düşünüyorsunuzda binlerce mühendisi olan google düşünmüyor değil mi ? :D

Google babasının hayrına dğaıtmıyor parayı.

Google babasının hayrına dğaıtmıyor parayı.

Tamamda abicim youtubu çöp site yaptık nerdeyse milyonlarca video hemde hepsi birbirinin aynısı... kalite açısından bu sıkıntı, herşeye hazırlıklı olun.

Google parasında sanki ya adamlar yıllık net karı 11 milyar dolar.

Son düzenleme:
Yt para kazanmayı kapatarak kendi ayağına sıkar sana 1 veriyorlarsa onlar 2 kazanıyor emin ol

ytpara.com kurulmasaydı ben dahil çoğu kişinin bu işten haberi bile olmayacaktı..

google hayatta spamı bitirmez. çünkü youtube dan spam sayesinde büyük paralar kazanıyor. şuan google spama yeni bir boyut kazandırmaya çalışıyor. kısacası eğer spam çalışacaksan uğraşacaksın biraz diyor. armut piş ağzıma düş yok diyor daha ne diyim :D

olmasa daha iyiydi emin ol

bencede daha iyiydi ytpara.com u gören başladı bu işe youtubeninde sabrı taşmıştır iyice herkes işi kolay görüyo hemen başlıyor.. bence üyelik alımı felan kapatılmalı bu kadar üye yetmeli :)

bizler google destek çıkıp 4er TB'lık yeni hDdlerden gönderirsek birer tane iş tatlıya bağlanır gibi.
:d

bencede daha iyiydi ytpara.com u gören başladı bu işe youtubeninde sabrı taşmıştır iyice herkes işi kolay görüyo hemen başlıyor.. bence üyelik alımı felan kapatılmalı bu kadar üye yetmeli :)

Aynen katılıyorum önüne gelen kayıt oluyor sınırlama getirilmeli.

En hafif tabirle "saf saf" yorumlar okuyorum. Yok Youtube niye spamı bitirmek istesinmiş, zaten biz para kazandırıyormuşuz falan filan... Sanki Youtube'a içerik yaratıyoruz. Yaptığımız iş bin tane olan videonun 1001.sini yüklemek. Sen bunu yüklemesen sana gelen view diğer videoya gidecek. Bir videodan 1000 tanesi toplam 1 milyon izleniyorsa bir tane olsa o da bir milyon izlenecekti.

Youtube gibi sitelerin çok az masraf kalemi vardır. Mühendislere para öderler. Bir de sunuculara para öderler. Elbetteki masrafını minimize etmek isteyecektir.

En hafif tabirle "saf saf" yorumlar okuyorum. Yok Youtube niye spamı bitirmek istesinmiş, zaten biz para kazandırıyormuşuz falan filan... Sanki Youtube'a içerik yaratıyoruz. Yaptığımız iş bin tane olan videonun 1001.sini yüklemek. Sen bunu yüklemesen sana gelen view diğer videoya gidecek. Bir videodan 1000 tanesi toplam 1 milyon izleniyorsa bir tane olsa o da bir milyon izlenecekti.

Youtube gibi sitelerin çok az masraf kalemi vardır. Mühendislere para öderler. Bir de sunuculara para öderler. Elbetteki masrafını minimize etmek isteyecektir.

oyle demeyin hocam turkler olmasa youtube batar:)dunyada kendimizi ne hale getiriyoruz gerçekten bu ulkeyi seven biri olarak uzuluyorum.youtube daki turk imajı şudur,hiç bir şey uretemeyen,sagdan soldan birilerinin videolarını araklayıp,yok onden 5 saniye kestim sondan 3 saniye kestim,başlıgı abdullah olanın başlıgını abudullah yaptım ozgunleştirdim teraneleriyle youtube u tam bir çöplüğe çeviren ozetle kendi dusunup akıl edip emek verip hiç bir halt beceremeyen bir topluluk......

oyle demeyin hocam turkler olmasa youtube batar:)dunyada kendimizi ne hale getiriyoruz gerçekten bu ulkeyi seven biri olarak uzuluyorum.youtube daki turk imajı şudur,hiç bir şey uretemeyen,sagdan soldan birilerinin videolarını araklayıp,yok onden 5 saniye kestim sondan 3 saniye kestim,başlıgı abdullah olanın başlıgını abudullah yaptım ozgunleştirdim teraneleriyle youtube u tam bir çöplüğe çeviren ozetle kendi dusunup akıl edip emek verip hiç bir halt beceremeyen bir topluluk......

Ben bunu Türk olmaya değil de biraz doğulu kültürden gelmeye bağlıyorum. Hindistan da böyle, Bangladeş de böyle, Pakistan hatta Rusya (bana göre Ruslar da doğulu kültürdendir) bile böyledir. Türklerin bu kadar öne çıkmasını sebebi dünya üzerinde bizdeki kadar gelişkin ve yüksek üyeli botlar bulunmaması. Bildiğim kadarıyla bizim botlar gibi çalışan hiçbir bot yok.

Bu anlaşılabilir bir şey. Yapsınlar. Elbette bir imkan varsa kullansınlar. Ben de kullanıyorum (botu değil imkanı hiç bot kullanmadım neredeyse). Fakat üstüne üstlük neredeyse Youtube'un merkezine kendilerini koyacaklar. Yani vicdansızlık mı desek ne desek bilmiyorum bu duruma.
Sanki biz Ray William Johnson falanız. Hiçbirimiz olmasak (ki onbinlerceyiz) Youtube'un bu işten tek bir cent zararı olmaz. Serverlardan ötürü karı olur. Kıçı kırık cloud alacaksın, 50 GB HDD olacak ve 1 gb ram kullanacaksın diye ayda 20 30 dolar ödüyorsun. Youtube sana bu imkanı sınırsız ve ücretsiz sunuyor. Elbette ücretsiz diye bir şey yoktur. Masrafını kendisi karşılıyor yani.

Başlığa geleyim. Youtube partnership bana göre Youtube var olduğu müddet boyunca sürecek. Çünkü bu onun gelir kapısı. Web sitelerinin iyice gözden düşüp firmaların artık kendilerini Facebook'a falan taşıdığı yıllarda Youtube Google için en stabil gelir kaynağı. Benim gibi webmasterlıktan bu işe geçenler bilirler. Webmasterlığın altın çağı 2003 - 2004'tü ve sürekli düşüşe geçiyor. Bu düşüş Google'ı da vuruyor.

Peki spam bitirebilir mi? Bana göre Youtube spamı görmezden gelinebilecek seviyelere, önemsenmeyecek seviyelere indirilebilir. Elbette sıfırlayamazlar. Bunu zaten kendileri de bilirler. Kabul edilebilir fair-enough denilen seviyeye çekseler yeter.

Ayrıca Adsense ve networkler dışında CPA gibi açıklamaya anket benzeri şeyler girip gelir kazanma yolu var. Bunda para kazanma açık olması bile önemli değil. Neticede Youtube uzunca müddet gelir kapımız olacak. Ama bunu okuyan 10 kişiden 8'i için muhtemelen yolun sonu yaklaşıyor gibime geliyor.

Hocam dediğiniz olmaz ama youtube çok sert önlemler alabilir.Örneğin yakın zamanda olan bir kanalın para kazanması gittiğinde aynı adsenseye bağlı diğer kanallarında para kazanması gitmesi bu duruma örnek olabilir.

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] biz hiç kazanamayız belki ama sen bu kadar etkili başlık atabildiğin sürece her türlü youtube dan ekmek yersin. Bi an kapanıyo sandım:)

Google daha geçenlerde kar marjıyla tavan yaptı daha neyi tartışıyorsunuz senin çöp olacak dediğin siteye günde kaç milyon kişi giriyor ve kaç bin reklam firmasi milyar dolarlar harcayarak reklam anlaşmaları yapıyor,biraz mantık

kapansaydı adsense kapanırdı yıllar önce şimdi nasıl ince eleyip sık dokuyorlar benim anlamadığım bu google neden bir çok hesabı adsense bağlamaya izin veriyor tek bir hesapla değilde birden çok hesapla çalışmamıza göz yumuyor.
Birazda bunun sebebi youtube göz açtırmasın spamları kapasın...
kız kızmazsa erkek için sınır yoktur :)

Youtube bitmez spamda bitmez ancak çok zorlaşır. Geçen sene bu tarihte şu bilgiyle kazanabileceğimiz para şimdi hayal mi hayal ? Seneye bu tarihte şuan kazandığımızda tıpkı o şekilde hayal olacak. Youtube gibi bir platformda tabiki spamında kazançlarına etkisi var ancak bir videonun izlenimi 1 milyonsa siz onu bölüyorsunuzyada farklı etiket kategori ile bir miktar daha çok izletiyorsunuz olay bundan ibaret öyle youtube spam olmasa batar gibi kimse coşmasın boşuna. Birde şu lafa gıcık oluyorum ''Google engellicek biz Türkler bozucaz'' Google bir tokat atar ne olduğunu şaşırırsınız boşuna kimse kendini birşey yapıyor sanmasın youtube simdilik açıklar bırakıyor görmemezlikten geliyor isteseler emin olun kimse para kazanamaz üstüne borçlu çıkar. Kısacası youtube bizlere ekmek verdiği sürece şükredelim kimsenin ekmeğine göz dikmeden kendi ekmeğimizi kazanalım bu paraları bir daha çok zor görecek çünkü herkes.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri