Youtube Partner Networkleri İncelemeleri

awe de sorun yaşayan olduumu hiç

ilk partner kanalım awe idi,2k dan fazla param kaldı içerde.içerik haber,kanalda hiçbi sorun yok.kanal hala açık,başka partnerde (forela,zoomin,creative den birisinde,tam hatırlamıyorum) ve para kazanıyor.ilk sorun çıkaran awe oldu :)

ilk partner kanalım awe idi,2k dan fazla param kaldı içerde.içerik haber,kanalda hiçbi sorun yok.kanal hala açık,başka partnerde (forela,zoomin,creative den birisinde,tam hatırlamıyorum) ve para kazanıyor.ilk sorun çıkaran awe oldu :)

en iyisi uzak durmak o zaman :D

Hocam güzel konu yanlız bir de bunlara mesela hangi tarz kanallar kabul edilir edilmez? telif durumunda atılma nasıldır 1-2 telife mi olur? Üye olma aşamaları vb. de eklense girmeyi düşünenlere cevap olur bence..

Bu adsense bile ödemeleri yapmıyor muhabbeti nedir? Yıllardır web siteleri aracılığıyla ödeme alırım en hassas olduğu konu geçersiz tıktır.

Kimse yaptığı kural dışı işlerden bahsetmez adsense ödemiyor der.

Kanalımıza videoları para kazanmasını açmadan yüklediğimizde ve 1-2k izlenim aldığında life veya quiz'e başvurabilir miyiz ? Google amcaya sordum bulamadı :)

Aydınlatıcı konu ellerine sağlık

MusicNations Network1-Şart yok(boş kanalıda alırlar)
2-%30 kesinti
3-Her Ayın sonunda kesinleşir 7gün sonra ödenir
4-Kanal kapanmalarını Ödemez
5-Dashboard var
6-ödeme alt limiti:1$
Website: Music Nations Network
beni partnerlikle tanıştıran networktür forumda benimde eleştirmişliğim vardır fakat boş kanal almasından dolayı ödeme konusunda bazı politikaları vardır örneğin kapanan kanalları genellikle ödemez benim telifli çizgi dizi kanalıma 3 haneli ödeme yapmışlığı vardır o yüzden bu partnere bir sempatim vardır :D

hocam şimdi bu MN solemi odeme yapıyor mesala Ekim ayı Kazancını diğer ay yani Kasım'da ilk 7 günde ödeme yapıyor ölemi ?

yani ekim ayının sonu geliyor kazancı 7 gun sonra oduyor yani diğer ayın 7 sine kadar öle mi ?
yalnıs anlamadım demi

hocam şimdi bu MN solemi odeme yapıyor mesala Ekim ayı Kazancını diğer ay yani Kasım'da ilk 7 günde ödeme yapıyor ölemi ?

yani ekim ayının sonu geliyor kazancı 7 gun sonra oduyor yani diğer ayın 7 sine kadar öle mi ?
yalnıs anlamadım demi

adsense de olan kanalda durum şudur hocam;ekim ayının kazancı kasımın 11-12 gibi kesinleşir ve 22-23 ü gibi ödenir.kanal partnere girdiginde partner firması aynen bu tarihlerde kendi adsense hesabına alır ödemeyi ve aralık ayının ilk haftası alırsın sen mnden ekim ayının parasını.adsenseden gelen para 8-10 gün partnerde kalıyor sonra onlar kendi payını alıp,seninkinide gönderiyorlar işte.

yalnıs anlamadım demi

hayır ekim kazancı kasım7de ödenmez kasım sonu kesinleşir aralık 6-7 gibi hesaba geçer

---------- Spam Engelliyici 20:41 ---------- Önceki Mesaj 20:40 ----------

Machinima için bilgi var mı acaba?

fazla bir bilgim ama bildiğim kadarıyla şartları yüksek ve özgün kanal alıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri