Youtube playlist-unlisted seo

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Drop

Kayıtlı Üye
Öncelikle bu yöntemi pratik olarak denemedim.Diğer yandan bu yöntemin etkili bir yöntem olacağını düşünüyorum.

Aşağıda vereceğim örnekte unlisteki videolar kullanıldı.Unlisteki videoları nasıl kullanabiliriz.Eski seo taktiği ağustos ayından beri çalışmıyor.Peki bu yöntemi videolara değil de playlistlere uygularsak ne olur.

Burdaki videolar hazır olduğu için ben direk ekledim.Siz de mesela 1.2.3 v.s. isimli videolarınızı bu playliste ekleyebilirsiniz.

Videolarım unlistte.
v5zOYm.png

Google keyword planner'dan etiketlerimi alıyorum.

1vP8jY.png

LAPBda.png

7gml2P.png

Playlistimi oluşturuyorum.Hiçbir başlık ve etiket korkum yok.Google henüz buna bir engel olmuyor.Topluluk v.s. gelmiyor.

Pk3yv6.png

g8l7jZ.png

Playlist ayarlarımı yapıyorum.

9oXnvo.png

qMq59B.png

MpYO9k.png

QBX61v.png

Google'a url'yi ekliyorum ve playlistim yayında.Aramalarda playliste tıklayan herkes videolarımı izleyebilir.

XkWa20.png

bD8nQG.png

Bundan sonra playlist seo çalışmalarını yapabilirim.Bunlar neler olabilir.

VDS ve pc'lerde playlistimi açıp izlenim sağlayabilirim.Portable tarayıcılarda da bu işlem yapılabilir.

Playlisti unlisted yapıp izlenim çekip , sonra yayınlayıp youtube'da sıralamada yükselme olur mu test edebilirim:) (Bence test edin)

Playlistleri diğer youtube hesaplarımda paylaşabilirim.Flaglı topluluk gelmiş ya da boş kanal farketmez.Ne kadar çok kişi paylaşırsa o kadar çabuk zirveye gelirsiniz.

Diğer yandan facebook twitter gibi sosyal medyada paylaşabiliriz.

Playliste backlink alabiliriz.Fiverde ücretsiz satıyorlar deneyin:)

Umarım işinize yarar..

hepsını okuyacağım tskler hocam. sende olmasa napacaz bımiyorum

Şu an 4. sayfada çalışılırsa 1. sayfaya kısa sürede gelecektir.Bu arada videoların barbie ile alakası yok.Video başlıklarından veya etiketlerinde barbie kelimesi geçseydi , ilk sayfada bile çıkabilirdi.Bunu da artık siz deneyeceksiniz.

rMLAJm.png

Videoyu yt den degilde dışardan mi izletecez? Liste dışı mi kalacak hep?

Yöntem güzel
Denemekte yarar var
Paylaşım için teşekkürler.

Spam kapanma için bir sebep olmaz mı ? hocam
güzel paylaşım bu arada seni bu güzel paylaşımlar için tebrik ederim hocam.

Ne çalışacağına herkes kendi karar verir.Konudaki sadece örnektir.

Savaş abi yine mükemmel bir konu teşekkürler .
Abi bide şu drive yöntemini deniyorum dosya paylaşılmıyor yazıyor acaba google izin mi vermiyor çünkü birkaç kişi daha paylaşmış ve google da bulunca Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği için maalesef bu öğeye erişemezsiniz. diyor

Burda paylaşılan yöntemler her yerde paylaşılıyor.Kaynak falan vermeden.Bunu geçmişte hindistanlılar çok kullandı.Genelde onların hesaplarında bu sorun var.Drive tek başına yeterli değil.Google sites , twitter ,feedburner bağlantısını da bağlamak gerekiyor.Onu anlatmak uzun iş ve zahmetli.
Savaş abi yine mükemmel bir konu teşekkürler .
Abi bide şu drive yöntemini deniyorum dosya paylaşılmıyor yazıyor acaba google izin mi vermiyor çünkü birkaç kişi daha paylaşmış ve google da bulunca Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği için maalesef bu öğeye erişemezsiniz. diyor

Burda paylaşılan yöntemler her yerde paylaşılıyor.Kaynak falan vermeden.Bunu geçmişte hindistanlılar çok kullandı.Genelde onların hesaplarında bu sorun var.Drive tek başına yeterli değil.Google sites , twitter ,feedburner bağlantısını da bağlamak gerekiyor.Onu anlatmak uzun iş ve zahmetli.

fixlendi mi ne oldu abi ya :)

Öncelikle bu yöntemi pratik olarak denemedim.Diğer yandan bu yöntemin etkili bir yöntem olacağını düşünüyorum.

Aşağıda vereceğim örnekte unlisteki videolar kullanıldı.Unlisteki videoları nasıl kullanabiliriz.Eski seo taktiği ağustos ayından beri çalışmıyor.Peki bu yöntemi videolara değil de playlistlere uygularsak ne olur.

Burdaki videolar hazır olduğu için ben direk ekledim.Siz de mesela 1.2.3 v.s. isimli videolarınızı bu playliste ekleyebilirsiniz.

Videolarım unlistte.
v5zOYm.png

Google keyword planner'dan etiketlerimi alıyorum.

1vP8jY.png

LAPBda.png

7gml2P.png

Playlistimi oluşturuyorum.Hiçbir başlık ve etiket korkum yok.Google henüz buna bir engel olmuyor.Topluluk v.s. gelmiyor.

Pk3yv6.png

g8l7jZ.png

Playlist ayarlarımı yapıyorum.

9oXnvo.png

qMq59B.png

MpYO9k.png

QBX61v.png

Google'a url'yi ekliyorum ve playlistim yayında.Aramalarda playliste tıklayan herkes videolarımı izleyebilir.

XkWa20.png

bD8nQG.png

Bundan sonra playlist seo çalışmalarını yapabilirim.Bunlar neler olabilir.

VDS ve pc'lerde playlistimi açıp izlenim sağlayabilirim.Portable tarayıcılarda da bu işlem yapılabilir.

Playlisti unlisted yapıp izlenim çekip , sonra yayınlayıp youtube'da sıralamada yükselme olur mu test edebilirim:) (Bence test edin)

Playlistleri diğer youtube hesaplarımda paylaşabilirim.Flaglı topluluk gelmiş ya da boş kanal farketmez.Ne kadar çok kişi paylaşırsa o kadar çabuk zirveye gelirsiniz.

Diğer yandan facebook twitter gibi sosyal medyada paylaşabiliriz.

Playliste backlink alabiliriz.Fiverde ücretsiz satıyorlar deneyin:)

Umarım işinize yarar..
Google keyword planner nasıl ulasıyorsun bana hep yenı tasarımı denk gelıyor,link alabılırmıyım lutfen

Yöntem için tesekkürler özgünde deniyecem ama bu Google keyword planner i kullanmak için kampanya oluşturmaya zorluyor google ve banka kartı numarası vermeden devam edemiyorum.banka bilgilerimi vermeden Google keyword planner ulaşmak mümkünmü

güzel yöntem hocam. Ellerinize sağlık.
Ancak birkaç ay sonra ana sayfada bile playlist görmekten korkmadım değil :D

Şu an youtube algoritmasını incelerseniz birçok konuda playlistlerin ön plana çıktığını görürsünüz.Buna da yakın zamanda bir önlem alacaklardır.
güzel yöntem hocam. Ellerinize sağlık.
Ancak birkaç ay sonra ana sayfada bile playlist görmekten korkmadım değil :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri