Youtube Sayesinde Bu Bebeği Aldım

• Kullanıcı xkdhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun,içine sinerek aldıysan hiç bir sıkıntı yok :)

Hayirli uğurlu.olsun bende alicak.gibiyim bakalim özgün calisanlari kutluyorum allah yardimcilari olsun ben SPAM devam ama mutluyum hayirli uğurlu olsun nice abonelere

youtube işini bırakmaya ramak kaldı ramak. vallahi. yapıyorum yapıyorum olmuyor arkadaş olmuyor.millet kazanıyor ben çıldırıyorum.

youtube işini bırakmaya ramak kaldı ramak. vallahi. yapıyorum yapıyorum olmuyor arkadaş olmuyor.millet kazanıyor ben çıldırıyorum.

pes etmek yok teknıklerını degısdır hoca ben adm gıbı para kazanana kadar 6 7 ay urasdım sonunda sukurler olsun kazanmaya basladım pes etmek yok yılmak yok yt ısı boyle pes etmeyen kazanır

özgün çalışıyor olsam da sana bir tavsiye vereyim.

bugünlerde hep bu örneği veriyorum ama.

bak şu adam ALS Ice Bucket Challenge Fails Compilation | Best Fails So Far - YouTube

bugünlerde ice bucket challange popüler diye gidiyor 4 gün önce (evet 4 gün. ve 10m izlenme) diyor ki. "ben gidip bu ice bucket challange'ların fail olanlarını bulup derlesem? diyor.

diyor ve bu video çıkıyor ortaya.

mantığı kavradın? adam güncelden fikir çıkarıyor.

Bununla video edit işlerini rahat rahat yaparsın güle güle kullan, yalnız kasanın ön yüzünde Card reader yerine daha fazla usb girişi koysalar daha iyi değil mi?
İşlemci çok iyi, RAM iyi, Wireless var, 3 yıl garanti var ama hazır PC’lerde psu bilgisini neden yazmazlar işte onu anlamam

Bununla video edit işlerini rahat rahat yaparsın güle güle kullan, yalnız kasanın ön yüzünde Card reader yerine daha fazla usb girişi koysalar daha iyi değil mi?
İşlemci çok iyi, RAM iyi, Wireless var, 3 yıl garanti var ama hazır PC’lerde psu bilgisini neden yazmazlar işte onu anlamam

ön panelde 2 adet usb 3.0 ,2 adet de 2.0 var yetiyor.
klavye mouse kablosuz olduğu için bana çok yetti.
bir de dahili ups ve wireless'ı var.

usb'leri bir telefonu şarj için kullanır oldum :)

Resmi ilk gördüğümde buzdolabı sandım :D Güle güle kullan hayırlı olsun :)

Bende bu işe başladıktan 9 10 ay sonra para kazanmaya başladım, kazanamayan arkadaşlar illa bir yerden yakalayacaksınız pes etmeyin

Hayirli olsun güle güle kullan bende ilk kazandigim parayla asus gtx 780 ti o.c dc 2 ve i7 4770k üstüne bir sistem kurmustum. Tüm PC 6k ya gelmisti. Pes etmeyen YouTube da kazaniyor.

"Bu bebeği aldım" görünce spor araba aldın sandım. :)

motive oldum şuan :D biz ne zaman görücez acaba o zamanları...

Hayırlı olsun hocam inş daha çok kazanırsınız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri