yüzünden demıyorum cunku bırcok kısının ekmek kapısı youtube. bende ugrasıyorum 3 aydır. ve dershaneyede gıdıyorum fakat artık derslere konsantre olamıyorum. gunun her vaktı youtube aklıma gelıyor. oylekı ruyalarıma kadar ruyada bıle hesapta paralar yatmıs goruyorum paralar fılan gelıyor. (2,5 aydır daha odeme alamadım
)
Ben diyorum gunde 10 saat ders 9 saat youtube yaparım diyorum 5 saat uyurum dıyorum ama o iş oyle olmuyor dısardan toz pempe ama uygulamam zor gelıyor. bır de pc nın oldugu oda cok soguk soba fılan yok usuyorum.
ama severek yapıyorum her zaman kendı yaptıgım vıdyoları yukluyorum baska vidyoları degıl.
şimdi konuyu acmamım sebebi daha once boyle sey yasayan konsantre olamayanlar varsa doktora fılan gıttıler mı ılac fılan kullanan var mı merak edıyorum.
düşünce ve tavsiye verirseniz çok sevinirim.
Ben diyorum gunde 10 saat ders 9 saat youtube yaparım diyorum 5 saat uyurum dıyorum ama o iş oyle olmuyor dısardan toz pempe ama uygulamam zor gelıyor. bır de pc nın oldugu oda cok soguk soba fılan yok usuyorum.
şimdi konuyu acmamım sebebi daha once boyle sey yasayan konsantre olamayanlar varsa doktora fılan gıttıler mı ılac fılan kullanan var mı merak edıyorum.
düşünce ve tavsiye verirseniz çok sevinirim.