youtube sayesinde kpss ye konsantre olamıyorum.

turkiye_fatih

Kayıtlı Üye
yüzünden demıyorum cunku bırcok kısının ekmek kapısı youtube. bende ugrasıyorum 3 aydır. ve dershaneyede gıdıyorum fakat artık derslere konsantre olamıyorum. gunun her vaktı youtube aklıma gelıyor. oylekı ruyalarıma kadar ruyada bıle hesapta paralar yatmıs goruyorum paralar fılan gelıyor. (2,5 aydır daha odeme alamadım :D)

Ben diyorum gunde 10 saat ders 9 saat youtube yaparım diyorum 5 saat uyurum dıyorum ama o iş oyle olmuyor dısardan toz pempe ama uygulamam zor gelıyor. bır de pc nın oldugu oda cok soguk soba fılan yok usuyorum.:o ama severek yapıyorum her zaman kendı yaptıgım vıdyoları yukluyorum baska vidyoları degıl.

şimdi konuyu acmamım sebebi daha once boyle sey yasayan konsantre olamayanlar varsa doktora fılan gıttıler mı ılac fılan kullanan var mı merak edıyorum.

düşünce ve tavsiye verirseniz çok sevinirim.

Dostum yüksek bir puan hedefliyorsan yok öyle 10 saat ders 9 saat youtube. 4-5 saat ders çalış hiç youtubeye bakma daha çok verim alırsın. Öyle bir şey olsa ben yaparım )
Çünkü çalıştığını da unutturur bilgisayar sana. Kendimden biliyorum. 10 saat çalışayım ben ama 2-3 saat dota oynayım hiç bir yararını göremiyorum çalışmanın =) Çünkü aklın orada kalıyor. Beynini köreltiyor )
Yani bir an önce seçimini yap derim ben.
İlaç falan boşver ya sen bilgisayarı bırak gerisi kolay. En zoru o sınavlar bitene kadar bilgisayarı bırakmak.

Arkadaşım youtube amaç değil araç olmalı. Sen simdi derslerine çalış. Sabit kazancı elde et sonra ek gelir icin çalışır cabalarsin.

Senin acilen kazanç alman lazım bence "Acaba internetten bende kazanabilecek miyim ?" diye düşünüyorsundur. :D

youtubedan ziyade olay bilgisayarı bırakabilmek bnmde finaller az kaldı ama bir türlü çalısamıyorum :(

youtube işi aynen kumar gibi kazandıkça dahada kazanasın geliyor insan kafayı yiyor resmen

Önce para, ders geçilir.Tabi ayda 300 tl için de ders es geçilmez onu da belirteyim.
EmekThoR'un dediği gibi iyi para kazanıyorsan geçerli dediğim.

Dostum yüksek bir puan hedefliyorsan yok öyle 10 saat ders 9 saat youtube. 4-5 saat ders çalış hiç youtubeye bakma daha çok verim alırsın. Öyle bir şey olsa ben yaparım )
Çünkü çalıştığını da unutturur bilgisayar sana. Kendimden biliyorum. 10 saat çalışayım ben ama 2-3 saat dota oynayım hiç bir yararını göremiyorum çalışmanın =) Çünkü aklın orada kalıyor. Beynini köreltiyor )
Yani bir an önce seçimini yap derim ben.
İlaç falan boşver ya sen bilgisayarı bırak gerisi kolay. En zoru o sınavlar bitene kadar bilgisayarı bırakmak.

aynen oyle cok unutkanlıkta yapıyor bende artık.

Dostum öğretmen adayı değilsen kpss işi yaş, Maliye bakanı olacak sıfatsızın son açıklamalarından sonra, youtube işi kpss'den daha mantıklı geliyor.

Arkadaşım youtube amaç değil araç olmalı. Sen simdi derslerine çalış. Sabit kazancı elde et sonra ek gelir icin çalışır cabalarsin.

teşekkürler.
Senin acilen kazanç alman lazım bence "Acaba internetten bende kazanabilecek miyim ?" diye düşünüyorsundur. :D
galıba oyle sarsılıp bı kendıme gelmem lazım dıme !:D:D

youtubedan ziyade olay bilgisayarı bırakabilmek bnmde finaller az kaldı ama bir türlü çalısamıyorum :(

bene işletme 4.sınıf bakalım ne olcak?:(

Aynı durumu bende yaşıyorum bazen. Kendini şartlandır zamanlı çalış biliyorum zor ama zamanlı çalışırsan oluyor. Bilgisayara girdiğin zaman yapıcağın işler varsa yap sonra çık. Şarkı müzik ve sosyal ağlara felanda girdiğin zaman çıkamıyorsun çünkü. Bilgisayarda işini hallet sonra otur aç kitapları oku ama anlayarak oku..1 saat oku istersen 10 dakika oku ama anla o okuduklarını. Sonra dersten sıkıldığın zaman aç bilgisayarı devam et. Kendini şartlandırmaya çalış...İşyeri gibi düşün dükkanı aç işin bitince kapa gel evine , diğer işlerini hallet sonra gir gene istediğini yap. Allah yardımcın olsun :)

Aynı durumu bende yaşıyorum bazen. Kendini şartlandır zamanlı çalış biliyorum zor ama zamanlı çalışırsan oluyor. Bilgisayara girdiğin zaman yapıcağın işler varsa yap sonra çık. Şarkı müzik ve sosyal ağlara felanda girdiğin zaman çıkamıyorsun çünkü. Bilgisayarda işini hallet sonra otur aç kitapları oku ama anlayarak oku..1 saat oku istersen 10 dakika oku ama anla o okuduklarını. Sonra dersten sıkıldığın zaman aç bilgisayarı devam et. Kendini şartlandırmaya çalış...İşyeri gibi düşün dükkanı aç işin bitince kapa gel evine , diğer işlerini hallet sonra gir gene istediğini yap. Allah yardımcın olsun :)

Aynen oyle sabah 8 gibi ders diyorum ama uyku tatlı gelıyor.:o

Allah razı olsun saol.

günde 5 özgün video çek salla keyfine bak :D

Arkadaşlar bakın benim 3. senem bu sene üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Geçen yıl ygs den 390 yaptım. Sonra ygs den sonra biraz bıraktım youtube işini abarttım biraz da oyun falan. Sonra 300 e düşürdüm ortalamayı. Bu sene son kez şansımı deneyeceğim hedefim minium 410 puan.
Ve size şöyle söyleyim bilgisayarı tümden bırakın. Her işinizi halledip kurtulun artık. 1 sene sabredin ya ) Eğer böyle yapmazsanız hiç bir zaman istediğiniz yer gelmez. Yok yani olmaz bilgisayarın başına geçtiniz 2-3 saat falan kullandınız. Kalktıktan sonra bir huzursuzluk sanki önceki çalıştıklarını unutmuş havası olur. Yani tavsiyem teknolojik aletleri bırakın arada dışarıda gezin falan ama şu bilgisayarı bırakın. Pişman olmayın benim gibi. Her ne kadar böyle söylesem de bende halen buradayım :)

Dostum öğretmen adayı değilsen kpss işi yaş, Maliye bakanı olacak sıfatsızın son açıklamalarından sonra, youtube işi kpss'den daha mantıklı geliyor.

yok hocam ya onlısans bilgisayar olarak gireceğim.

günde 5 özgün video çek salla keyfine bak :D

oyle yapıyorum 3 aydır 2-3 aydır 6 tl ye anca geldi. buna sukur.bereket versin. acaba dıyorum reklam mı cıkmıyor benım vıdyolar kısa diye.:o

Arkadaşım kendine inanıyorsan yaparım diyorsan kendini sınava ver sosyal faaliyetleri azalt hayatından bir yıl ver zaten kazanıp iş sahibi oldugunda bunların fazlasını yaparsın..
özel sektörün hali vahim ben ek iş olarak bu işi yapıyorum 1150 maas alıyorum buran 1600 hangisi ek iş anlamadım :)

Arkadaşım kendine inanıyorsan yaparım diyorsan kendini sınava ver sosyal faaliyetleri azalt hayatından bir yıl ver zaten kazanıp iş sahibi oldugunda bunların fazlasını yaparsın..
özel sektörün hali vahim ben ek iş olarak bu işi yapıyorum 1150 maas alıyorum buran 1600 hangisi ek iş anlamadım :)

zaten kazanamıyorumda sanırım pes edeceğim gibi yola bensiz devam edilecek sanırım....:(:(

Kpss boş iş A grubu kadroları düşünüyorsan girmemen için herşey yapılmış

Kpss Puanını 80 üstü al sonra kurumun sınavını geç binbir zorlukla sonra mülakata gir elesinler

Saçma sapan bir düzen var ben de başladım bıraktım yarıda memur olacağız alt tarafı adamlar nasaya çalışan alıyor sanki

Zaten memurluk hayallerim arasında son sırada bile yoktu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri