Youtube ses eşleşeni geçme basit yöntem

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Sırf bu konu için ücretli üyelik aldım, paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler abi

toplu olarak nasıl renderlayabiliriz videoları ?

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] benim anlamadığım "Son olarak videoyu yüklemeden önce video hızını % 7 yapmanızı öneririm. % 5'le çok geçtim ama risk almamak en önemlisi. " demişsiniz bunu hangi programla yapıyoruz?

Corelle
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] benim anlamadığım "Son olarak videoyu yüklemeden önce video hızını % 7 yapmanızı öneririm. % 5'le çok geçtim ama risk almamak en önemlisi. " demişsiniz bunu hangi programla yapıyoruz?

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:40 ----------

Arkadaş kodu yazmıştı denemedim.Bununla ilgili program yazdırılabilir..
toplu olarak nasıl renderlayabiliriz videoları ?

Bir arkadaş daha söylemişti.Ben sorun yaşamadım ama sizlerin renderında gözden kaçan birşey mi var?Tüm videolarda aynı sorunu yaşıyor musunuz? "VDS"LERDE mi problem yaşıyorsunuz kendi "pc"nizde mi?
Tum videolarda aynı sorun var hocam. Pcden ve vdsden actıgımda hic bir problem yok ama mobilden videoyu izlediğimde ses yok rdp ile vdsye bağlanıp bakıyorum yine yok. Mobillerin ses çıkışına uygun olmayan bisey var heralde.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen bakmıştım sorun yoktu.tekrar bakmam lazım.

denedim ama ses çıkmadı gerçi mp4 videoyu mkv, flvye çevirmek istedim ondan mı? İlla çevireceğimiz video mkv formatı mı olacak? [MENTION=26860]Drop[/MENTION]

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] abi, sorunlarla karşılaştım rica etsem Allah rizası için yardımcı ola bilirmisiniz yada anlayan bir arkadaşlar yardımcı ola bilirmi ?
1. resim attım bakın Screenshot by Lightshot
ff-prompt yok kiç nasıl çalıştıralım, bu arada bin dosyasının içindeki tüm dosyalara teker teker girdim, bu siyah pencere bende açılmıyo, Screenshot by Lightshot siyah ekran açılması ile kapanması 1 saniye zaman alıyo, nasıl kodları giricem ?,

indirdiğim programdamı hata var, lütfen yardımcı olun!

mp4'e çevireceksiniz.
denedim ama ses çıkmadı gerçi mp4 videoyu mkv, flvye çevirmek istedim ondan mı? İlla çevireceğimiz video mkv formatı mı olacak? [MENTION=26860]Drop[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

ffmpeg klasörünün içinde oraya bakınız.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] abi, sorunlarla karşılaştım rica etsem Allah rizası için yardımcı ola bilirmisiniz yada anlayan bir arkadaşlar yardımcı ola bilirmi ?
1. resim attım bakın Screenshot by Lightshot
ff-prompt yok kiç nasıl çalıştıralım, bu arada bin dosyasının içindeki tüm dosyalara teker teker girdim, bu siyah pencere bende açılmıyo, Screenshot by Lightshot siyah ekran açılması ile kapanması 1 saniye zaman alıyo, nasıl kodları giricem ?,

indirdiğim programdamı hata var, lütfen yardımcı olun!

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] abi, Screenshot by Lightshot bu sorun neden çıktı ?,
bu arada klip .mp4
klipin ismi 1 kaydettim
kodu doğrumu girmişim ?
ffmpeg.exe -i 1.mkv -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast 12.mp4

Büyük ihtimal ffmpeg sürümünüz yanlış 32 ise 64 indirip deneyin 64 ise 32'yi
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] abi, Screenshot by Lightshot bu sorun neden çıktı ?,
bu arada klip .mp4
klipin ismi 1 kaydettim
kodu doğrumu girmişim ?
ffmpeg.exe -i 1.mkv -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast 12.mp4

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] farklı bir video denedim mp4den flv aviye çevirdi. Ses çıkmayan videonun kalitesi 360p idi bu çıkanın 720p ondan olabilir mi? Yoksa illa x to mp4 mü yapmamız lazım?

Ben sadece mp4 kullandım.mp4 yapıp sorun yaşadınız mı?

henüz kanala yüklemedim. Denedikten sonra haberdar ederim. mp4ten aviye ve flvye sıkıntısız çevirdi. Ancak mkvda görüntü yok ses var ses dosyası yaptı.

Mp4 hocam benimde butun surumleriyle denedim ama yinede mobilde ses yok. Musait olduğunuz bi zaman team ile bağlanabilir misiniz ?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kodu kontrol edin.Mkv convertte bir sorun yaşamadım.Girdi uzantısı ne olursa olsun çıktı mp4 aldım.Şimdiye kadar sorun yaşamadım.
Kod:
ffmpeg.exe -i girdi.avi -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast cikti.mp4
henüz kanala yüklemedim. Denedikten sonra haberdar ederim. mp4ten aviye ve flvye sıkıntısız çevirdi. Ancak mkvda görüntü yok ses var ses dosyası yaptı.

Kodu kontrol edin.Mkv convertte bir sorun yaşamadım.Girdi uzantısı ne olursa olsun çıktı mp4 aldım.Şimdiye kadar sorun yaşamadım.
Kod:
ffmpeg.exe -i girdi.avi -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast cikti.mp4

Peki Girdi uzantısı mp4 olursa yine mi mp4 olarak çıktı alalım. Yani mp4 den mp4e convert yapalım mı? Yoksa girdi uzantısı mp4 harici mi olsun? Onu merak ettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri