for %a in ("*.avi") do ffmpeg -i "%a" -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast "%~na.mp4" dosya uzandısın kendine göre ayarla dostum tüm dosyalara render alıyor
Teşekkür ederim hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
for %a in ("*.avi") do ffmpeg -i "%a" -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast "%~na.mp4" dosya uzandısın kendine göre ayarla dostum tüm dosyalara render alıyor
Teşekkür ederim hocam
bilgilendirsen sevinirim hocammm
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam ben ffmeg'i ne yaptıysam VDS de çalıştıramadım her yolu denedim olmuyor bi öneriniz var mıdır?
Acaba bu kod gibi başka geçen kod yokmu benım kullandığım edit programından da olabılır belki ama bu kodla sesde cızıltı var birde mobilde çıkmadığı için izleyiciler ses yok diyorlar Başka geçen kod bilen arkadaşımız bana yazarsa bende ona zamanında çok para kazandığım her türlü filmin bulunduğu site adresı vereceiğim film çalısanlar için gerçekten bulunmaz bir nimet bu site hemen hemen bütün filmler vs var yalnız videolar idm tarzı programlarla iniyor
yanlış sürümü indirmişsinizdir
ffmpeg-20160227-git-5156578-win64-static dıgru değilmidir?
ffmpeg-20160227-git-5156578-win64-static dıgru değilmidir?
x64 hocambilgisayar kaç bit
Mobilde kulaklık kullanınca sorun olmuyor. Ben açıklamaya mobil kullanıcılar sesi duyabilmek için kulaklık taksın tarzında uyarı mesajı yazıyorum.
x64 hocam
yok hocam hepsini denedim olmadıEn mantıklısı
---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:26 ----------
dosya isminde sadece ffmpeg kalsın olmazsa burdan yazarsın.
yok hocam hepsini denedim olmadı
yok hocam hepsini denedim olmadı
o aktif hocamvds de rollerden netframework 3.5 i aktif ediniz
o aktif hocam
maalesef hocam bu sekilde de olmadıffmpeg.exe lerini windows a attıktan sonra başlat - çalıştır - cmd dedikten sonra kodu çalıştırın. Direkt ffmpeg.exe ye basarsanız çalışmaz.
yöntem gg bu gün denedim de kaliteli geçiyor diye sesi neyse alternatif yöntem ile devam edeceğim kaliteli geçemiyor bunun kadar orta seviye ama mobilden ses geliyor oda işin + yönü. ayrıca bu yöntemle geçilen içeriklere ses engelleri gelmiş 4 ay önce geçtiğim içerik bile sesten yemiş engeli yani kanalları kontrol edin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.