Youtube ses eşleşeni geçme basit yöntem

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bilgilendirsen sevinirim hocammm

şimdi deneme fırsatı buldum. kod çalışıyor. aynı usul dosyaları bin klasörüne atıyoruz, kod ta avi yazan yere kendi dosya uzantımızı yazıyoruz benim videolar flv idi flv yazdım. sondaki mp4 kısmınada dosyayı neye convert etmek istiyorsak onu yazıyoruz ben mp4 bıraktım. kodu girip enterladıktan sonra aynı tek tek yaptığımızda olduğu gibi dosyaları convert etmeye başladı, her biten bir convert işleminden sonra diğerine geçiyor.

Acaba bu kod gibi başka geçen kod yokmu benım kullandığım edit programından da olabılır belki ama bu kodla sesde cızıltı var birde mobilde çıkmadığı için izleyiciler ses yok diyorlar Başka geçen kod bilen arkadaşımız bana yazarsa bende ona zamanında çok para kazandığım her türlü filmin bulunduğu site adresı vereceiğim film çalısanlar için gerçekten bulunmaz bir nimet bu site hemen hemen bütün filmler vs var yalnız videolar idm tarzı programlarla iniyor

Acaba bu kod gibi başka geçen kod yokmu benım kullandığım edit programından da olabılır belki ama bu kodla sesde cızıltı var birde mobilde çıkmadığı için izleyiciler ses yok diyorlar Başka geçen kod bilen arkadaşımız bana yazarsa bende ona zamanında çok para kazandığım her türlü filmin bulunduğu site adresı vereceiğim film çalısanlar için gerçekten bulunmaz bir nimet bu site hemen hemen bütün filmler vs var yalnız videolar idm tarzı programlarla iniyor

Mobilde kulaklık kullanınca sorun olmuyor. Ben açıklamaya mobil kullanıcılar sesi duyabilmek için kulaklık taksın tarzında uyarı mesajı yazıyorum.

yöntem gg bu gün denedim de kaliteli geçiyor diye sesi neyse alternatif yöntem ile devam edeceğim kaliteli geçemiyor bunun kadar orta seviye ama mobilden ses geliyor oda işin + yönü. ayrıca bu yöntemle geçilen içeriklere ses engelleri gelmiş 4 ay önce geçtiğim içerik bile sesten yemiş engeli yani kanalları kontrol edin.

yöntem gg bu gün denedim de kaliteli geçiyor diye sesi neyse alternatif yöntem ile devam edeceğim kaliteli geçemiyor bunun kadar orta seviye ama mobilden ses geliyor oda işin + yönü. ayrıca bu yöntemle geçilen içeriklere ses engelleri gelmiş 4 ay önce geçtiğim içerik bile sesten yemiş engeli yani kanalları kontrol edin.

Hocam şimdi denedim sıkıntı vermedi.Eski içeriklerde sağlam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri