Youtube ses eşleşeni geçme basit yöntem

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
[MENTION=26860]Drop[/MENTION], abi video hızını kadar tamam, video hızını % 7 hangi programla yapıcaz peki ?

Son düzenleme:
Corelle hocam videoya sağ tıklayın göreceksiniz.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION], Corel Video Studio yok, ama şuan indiriyorum 2 gb, o inene kadar bu programlardan hangisi olur ?
camtasia, vegas, after effect hangisi ile olur ?

Son düzenleme:
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] olmuyor girdi mp4 olursa çıktı mp4 yaparsan videoyu çevirmiyor. Öğrenmiş olduk. :)

Oluyor hocam neden olmasın.Yüzlerce kez yaptım.

Oluyor hocam neden olmasın.Yüzlerce kez yaptım.

hem kendi pcmde denedim hemde vdsde üzerine yazılsın mı diyor y deyip enter diyorum. Sonra baktığımda 160kb çeviriyor açtığımda 1 sn video gözüküyor bitiyor. Kodlar doğru kesinlikle.

Ellerine sağlık çok güzel paylaşımlar çıkıyor...

Bende hızlanmamış hali sadece ses eşleşeni geçmeyi yapıp yükledim. Orjinal videoyuda upload ettim görsel işitsel telifi verdi, Bu yöntemle yaptığımı yükleyince sadece görsel telif verdi. Bu harika oldu. :)

hocam uzantıda sorun yok.Sorun girdi ismi ile çıktı isminin aynı olması
hem kendi pcmde denedim hemde vdsde üzerine yazılsın mı diyor y deyip enter diyorum. Sonra baktığımda 160kb çeviriyor açtığımda 1 sn video gözüküyor bitiyor. Kodlar doğru kesinlikle.

ben klipi yüklemedim, şarkıcının resmini ekledim, öyle duruyo, şimdilik başlık, açıklama, etiket girmedim, 2-3 gün bekletelim ne oluyo

bu arada [MENTION=26860]Drop[/MENTION] abiye teşekkürler, onun sayesinde yapıyoz

hocam uzantıda sorun yok.Sorun girdi ismi ile çıktı isminin aynı olması

aynen dediğiniz gibiymiş. çıktıya farklı isim verince çevirdi. Teşekkürler. :)

---------- Spam Engelliyici 00:41 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

Yalnız bu yöntemde telefonda ses çıkmıyor. Pcde çıkıyor. Bunun çözümü yok mu?

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] abi, telefonda ses çıkmıyor. abuk sabuk сızırtı çıkıyo, Bunun çözümü yok mu ?

Arkadaşlar telefondan ses cıkmıyor ama kulaklık taktığınız zaman ses sorunsuz geliyor olay ses çıkışı ile alakalı veya telefon ile alakalı galiba

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deneyen arkadaşlar sorum, ben şimdilik video başlık, açıklama, etiket girmedim, video genele aldım, ne kadar bekliyelim, ya başlık felan gireyimmi ?

batch render çözebilen varmı? deneye deneye buldum :)

Son düzenleme:
hocam nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz? kodu vs yazabilir misiniz size zahmet.

for %a in ("*.avi") do ffmpeg -i "%a" -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast "%~na.mp4" dosya uzandısın kendine göre ayarla dostum tüm dosyalara render alıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri