Youtube, şirkete para kazandırmayan hesapları kapatabilir

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

arme

Kayıtlı Üye
ilginç bir olay, yani yt'ye para kazandırmıyorsan kanalın kapatılabilecekmiş.. Umarım yanlış yazmıştır youtube veya biz yanlış anlamışızdır.

Bir numaralı video platformu Youtube, geçtiğimiz gün kullanıcılara Hizmet Şartları'nda yaptığı değişiklikleri içeren bir e-posta gönderdi. Getirilen yeni düzenlemelere bakılırsa şirket, ticari olarak nitelendirmediği hesapları kapatma yetkisine sahip ve bu durum kanal sahiplerini endişelendirmiş durumda.

Kaynak
https://m.donanimhaber.com/youtube-sirkete-para-kazandirmayan-hesaplari-kapatabilir--115845

Son düzenleme:
arama motoru 1 numara

video 1 numara

tarayıcı 1 numara

Adamlar her güncellemede tekel olmanın bütün pisliğini çıkarıyorlar bu 3 sektörde de. Daha uzun yıllarda gider böyle, muazzam veri var ellerinde, sermaye olsa bile rakip olmak zor adamlara kullanıcı tercihlerini değiştirmeden.

bu arada ben böyle olacağını biliyordum. Eğer youtube için gelir kaynağı değilsen niye senin için masrafa girsin ki? Kısaca olayın özeti şu: eğer senin üzeeinden para kazanamıyorsam benim için yükten başka bir şey değilsin diyor youtube. Tabi benim gibi 100 k'yı geçmiş kanalların bir artısı olur mu orası belli değil

Kısaca diyorki, sen istiyor bedava video upload, verecek 100 dolar daha.

ayrıca reddit de yorumları okudum eğer google ürünleri kullanırken adblock kullanırsanız google hesaplarınız kapatılabilirmiş.

''Youtube kapatılıyor'' olayının farklı bir boyutu bu google işini biliyor varya. İnanmayın böyle şeylere.

bu iş ciddi, olmaz vs demeyin kanalınız para kazandırmıyorsa kapatılabilecek.. Şimdiden hazır olun..

Bu tekel ortam iyice sıkmaya başladı. Neredeyse her videodan önce iki reklam gösteriyor artık. Sağlam bir alternatif çıksa da bu da biraz ayağını denk alsa..

bana çok boş geldi.

Mesela ;

"Ben youtube'a direkt olarak para kazandırmasam bile dolaylı yoldan siteye kullanıcı getiriyorum ve başka videolardan para kazanmasına vesile olabiliyorum."

Youtube gibi bir oluşum bunu asla göz ardı edemez.

Yok mu şunlara kafa tutabilecek bir baba yigit ya birkac tane daha boyle platform olsa rekabet olsa yayıncilar suanki kazanclarinın 3 katını kazanırdı rahat.adaletin batsın yt

adamlar dev kafasına göre top koşturuyor biz de izliyoruz yıllardır :)

Para kazanmak istiyorsan kanallarımızın para kazanmasını kapatmayacaksın :D

Yanlış anlamışsınız bence... para kazandırmayan derken hiç video olmayan yada uzun süredir video yüklenmeyen kanallar kastediliyor.Pk açık olmasa da videolar bir şekilde kazandırır youtube a

Yanlış anlamışsınız bence... para kazandırmayan derken hiç video olmayan yada uzun süredir video yüklenmeyen kanallar kastediliyor.Pk açık olmasa da videolar bir şekilde kazandırır youtube a

hayır hocam, reddit ve diğer büyük platformlarda bu şekilde olduğu kesin deniyor. Basitce sen video yayınlıyorsun ve para kazanmanda kapalı bana hiç gelir elde ettirmeyip yük oluyorsan benimle işin yok diyor. Şöyle düşün iş yapıyorsun eğlenceli ama gün sonu para kazanmıyorsun sen olsan kendine ne yapardın?

Başka bir gelir kaynağım varsa o iş para kazandırmasa bile eğlenceli olduğu için ek faydasını düşünürdüm.... Youtube da öyle düşünür evet bunlarda reklam çıkmıyor ama reklam izleyecek kitleyi buraya getirmekte faydası var diye düşünür.

Güncelleme sonrasında para kazanması kapananlar?

2-3 yıl kanala video yüklenmeyen veya giriş yapılmayan hesapları kapatması doğru karar olabilir.

Geçmiş olsun hemodo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri