Youtube şişmanlatıyor !

YoutubeYe başladıktan sonra 20 kg aldım 1 senede 1.87 boy 86 kg

yalan ! şu forumda 50 konu açtım kılo alamamaktan youtube işide yapıyorum ama yine zayıfım konu kilit istiyorum lütfen :D

Naptınız hocam o kiloyla yaşanırmı bende 1.73 boyundayım 90 kiloyum kendime obez diyorum sizin durumunuz daha vahimmiş yemeği kesmeyi ve spora başlamalısınız en yakın zamanda
Ben kendimi bildim bileli böyleyim bir verebilsem

Sen yine iyisin ben 5 ay önce başladığımda 78 kiloydum şuan 96 kiloyum :)

valla salmayın beyler :D

sundan 2 sene once 1.81 e 80 kiloydum

sımdı 1.81 e 95 kiloyum :D

Spor yapın günde 1 saat spora gidin hiçbirşeyiniz eksilmez.Ha oda olmadı düzenli seks hayatınız olsun kilo derdiniz kalmaz

1.90 boy 96 kiloyum :D :D ama yt ile alakası yok benim spor yapmak şart spor yaptığım zaman göbek gidiyo kaslı vücut çıkıyo bırakınca tekrar G.G. çıkıyo ortaya :D :D

Düzenli spam yaptığım gibi düzenli sporda yapsam süper olcak sanırım D:

95 den 71 e kadar düştüm sporda, yt ye başladım 3 ayda 80 oldum şimdi spor zor git gel 1 saat sporda 2 saat duştu temizlikti günde 3,5 saati spora ayırmak lazım. Belki gece erken yatıp sabh erken kalkıp 1 saat koşup 30 dk da egzersiz yapılsa 2,5 saatte her iş bitmiş olur, Vücut dinç bir şekilde yt kasmaya başlanabilir, o gün daha verimli geçecektir. Tabi bunları yapmak şuan için sadece plan :rolleyes:

Aga'lar toplu yürüyüş düzenleyelim bu ne la paralar yağ olmuş hepimizde :D

avcılarda oturan yokmu öğlen uykudan kalkınca koşalım :D benim kilo yok ama az göbek var + sporada gidiyodum salon kapanınca bırakmak zorunda kaldım. 181 boy 73 kilo

60 kiloydum işe başladığmda 66 oldum boy 1.83 daha da alma yolundayım. çok zayıfım vallaha :D

Aslında hergün 30 dk yürümek hiç zor değil

Hareket edince istediğin kadar ye yakıyorsun

Mesela inşaat çalışanları, Kocaman ekmek götürüyor hepsi ip gibi, fiziki iş yakıyorlar çünkü

Aga'lar toplu yürüyüş düzenleyelim bu ne la paralar yağ olmuş hepimizde :D

Yürüyerek zaman kaybedeceğimize para kazanalım :)
SFMqN4X.jpg

$_1.JPG

Beni zayıflattı ben 4 ay once bekçilik yaparken 94 kg falandım Şimdi ise 87 kg yim yt beni zayıflattı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri