Youtube spam bitiş

manüel deneyiniz lütfen

---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:36 ----------

california ile görüşme sağlayacam son 2 gündür büyük sıkıntı oldu bu işte baş türk muhendislerinde işi olabilir diye düşünüyorum

California ile görüşme yaparken de 'manüel' derseniz işiniz zor.

Hiçbir şekilde bota bağlanmayan sadece manuel ve hiçbir telif sıkıntısı olmayan amatör kameralar ile çekilmiş videoların olduğu kanalım bile kapandı. Daha ne olsun...

California ile görüşme yaparken de 'manüel' derseniz işiniz zor.

daha önceleri burda herşeyi söyledim hepside oldu içlerinde bir kişi benim dediklerimi yaptı ve şuanda tıkır tıkırda parasını kazanıyor benim birşeyden bilgilerim varki yazıyorum burda ama bu saatten sonra gerek yok daha yazı yazmaya bu kafayla git sen

2 gün önce 1 tane youtube kanalım kapandı topluluktan. Dünde adsenseye bağlı youtube hesaplarım kapandı. Kaldıki bazı kanalara yükleme bile yapmıyordum.Video bile atmıyordum. Sadece bi kanala telif gelmişti oda 4 ay önce. Ama hepsine aynı mail gelmiş. Topluluktan kapanmış. Şuan adsense duruyo. Kasım ödemem yatmış. Adsensede kapanır mı acaba

daha önceleri burda herşeyi söyledim hepside oldu içlerinde bir kişi benim dediklerimi yaptı ve şuanda tıkır tıkırda parasını kazanıyor benim birşeyden bilgilerim varki yazıyorum burda ama bu saatten sonra gerek yok daha yazı yazmaya bu kafayla git sen
Üstad sen boş ver milleti ya,
Forumda paylaşım devri çoktan bitti.
Bildiğini kendine saklaman en hayırlısı bu saatten sonra, kimseye yaranamazsın.
Üstelik google a yöntemleri ihbar edenler var forumda...

Adsenseyi bilmem ama film kanalları için partnerde spam bitmiş 50 den fazla partnere başvurdum hiç biri kabul etmedi Hatta hırsız partner var ya kesinleşmiş kazançtan bile kesinti yapan o bile dönüş yapmadı

Spama devam etme % 99 youtuber için bitmiştir.Bundan sonra tecrübesi olanlar yol yöntem bulanlar devam edecek.Onlar için asıl spam şimdi başlıyor.Eğer para kazanamıyorsanız bitirip yeni kaynaklar bulmalısınız.

adsense kalmadı 2 aydır uğraştım pine geldi hiç kanal da bağlamadım o arada banlandı adsenseler asıl adsenseye bir çözüm bulmak lazım.

spam çok çok prof olan kişiler için yeni başlıyor(spamda nirvanaya ulaşanlar), acemi normal seviyedekiler için bitti gibi birşey :)

Ben banlanmaların gittikçe düşeceğini düşünerekten bunları söyledim ama aradan 3 4 gün sonra yine toplı kıyım oldu, şuanda tam tersini düşünüyorum, bence ileri düzey acemi farketmeksiizn yüzde 99.9 spamerler için spam bitmiştir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri