Youtube Spam Çalışma Yöntemim (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
ibrahim abi peki bizim botla yaptgımız şeyleri yapmıyormusun abi 15+ çalşıınca video arası reklamlar açmak ve en önemlisi çogu kategoride çogu video ünleme takılıyor bu sorunu manuel aşmak çok zor olmuyormu bunun içn bir taktigin varmı

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] kaç kanalın var? Kanal tasarımı özel url alımı vs bunları yapıyor musun?

vds den 200 videoyu birden yüklesem birşey olurmu peki

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] :p :p :p :eek: :D

aslında normal olarak yaptıklarımız bunlardı fakat botlar geldikten sonra fazla kolaya alıştık :) sabırla devam inşallah bu arada kategorileriniz neler admin bey ?? en azından 3-5 tane söylersiniz değil mi :) üyelerinizi kıracak değilsiniz :p

Freemake ile toplu nasıl indiriyorsun hocam? Tek tek linklerimi ekliyorsun freemake e. Ve tek kanala nekadar video ekliyorsun.

Yandex'ten toplu nasıl yüklüyorsunuz hocam eklenti ile mi ?

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocamızında sorduğu gibi hocam 1 vds 1 ipden kaç kanal açıp yükleme yapıyorsunuz bir limiti varmı?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam ben daha önce hiç vds framemake felan kullanmadım sıfırdan anlatan kısa bi eğitim videosu cekebilir misin ?

herkesin merak ettiği bir sorudur; kanallara kaçar video yüklüyorsunuz ?
ünlem gelen videoları silip devam mı ediyorsunuz?

Aynen hocam ünlemi siler kalan sağlar bizimdir der bağlarım :D

alt kanal çalışıyormusunuz hocam
kaç kanalınız var ve aylık geliriniz ortalama ne kadar?

Alt kanal çalışmayı ilk para kazanma gitiği zaman bıraktım..

çok fazla ünlem yiyormusun yiyorsan kanalların bir kaç gün sonra kapanıyor mu?

Ünlem oluyor da hocam bu yüzde kapanma olmadı...

Video başlık ve etiketlerini elle mi giriyosun tek tek ?

Etiket ve açıklamaları toplu ekliyorum..

sanırım çoğu kişi şunu merak ediyordur hacım video ortası reklamları ellemi ayarlıyorsun nasıl yapıyorsun botsuz çok uzun sürer çünki

Attığım her video uzun değil hocam sadece gerekli videolara elle ekliyorum bunlar çok zaman alan işler ama üşenmiyorum.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

1) Gmail'leri nerden kimden temin ediyorsun ?
2) Manuel yüklerken, etiket açıklama vs onları nasıl ayarlıyorsun?
3) Ortalama kanal başı kaç video atıyorsun?
4) 1 VDS den yani 1 ip'den günde kaç kanal açıyorsun? Kanallar hazır oluşturulmuş mu oluyor, yoksa VDS de sen mi oluşturuyorsun?

Teşekkürler.

Gmail leri kendim bir tanıdığıma açtırıyorum. (Ücretli)
Yükleme sırasında değil gerek görürsem daha sonra acıklama etiket ekliyorum bir çok kanalımda acıklama ve etiket yoktur..
1 İp den günde max 2 kanal açıyorum. VDS işlerimi Mehmet halleder YTVDS

hocam sormak istediklerim;
1 Kanal Kaç video atıyorsunuz?
Video kaynağı nedir? :) tabi söylerseniz
kategori nedir
günlük kaç kanal açıyorsunuz?

Kanal içeriğine göre aynı anda max 200 video daha fazla attığımda oluyor arada.

Ünlemi nasıl cözüyorsunuz?
Her kanala günde kaç video atıyorsunuz?
Günlük kaç kanal açıyorsunuz?

Ünlemi forumdaki mevcut çözümler ile aşıyorum. Kanalı ilk yüklemeden sonra bir kaç gün bekletir gerekirse snra yüklemeye devam ederim.

ibrahim abi peki bizim botla yaptgımız şeyleri yapmıyormusun abi 15+ çalşıınca video arası reklamlar açmak ve en önemlisi çogu kategoride çogu video ünleme takılıyor bu sorunu manuel aşmak çok zor olmuyormu bunun içn bir taktigin varmı

Botun en büyük avantajı özgünleştirme bana göre oda eksik kalsın ne yapalım :D

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] kaç kanalın var? Kanal tasarımı özel url alımı vs bunları yapıyor musun?

Her kanal için özel url oluşturum...

Önümüzdeki ay 500k kazanç hedefiniz olduğu doğru mu sayın adminim? :)

Bugüne kadar ünlem yüzünden kanalım kapanmadı ama aşırı ünlem alan kanallarıma telif getirme ya da dünya geneli engel getirme ihtimalı olan hiçbi kategori yüklemiyorum.

kanalları açan arkadaş telefon doğrulama işlemi nasıl yapıyor, ahiret soruları soruyoruz :D

beyler bakıyorum bazılarınız, video ortası reklamları dert etmiş durumda

imacros ve linkclump eklentisi ile çok kolay bi şekilde videoların video ortası reklamlarını aktif edebiliyosunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri