Youtube Spam Çalışma Yöntemim (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kaliteli spam en tehlikeli spam bence a++ Spam yapiyorum .d ozgun calisan birine denk geliyorum adamin videosunun 10 kati izlenme alinca basiyor ihtari .d

Samsung GALAXY S4 ile gönderildi. Yazım hatası olabilir.

hocam bir de son günlerde bi kanala kaç video basıyosun tek seferde? ben 100 bassam kapanıyor. kanalı açıp hemen mi basıyon? g+ falan kullanıyon mu yoksa hiç ellemeden kanal aç bas mı? ben böyle yapınca hep kapanıyor. sen neyi farklı yapıyon da kapanmıyor?

hocam bir de son günlerde bi kanala kaç video basıyosun tek seferde? ben 100 bassam kapanıyor. kanalı açıp hemen mi basıyon? g+ falan kullanıyon mu yoksa hiç ellemeden kanal aç bas mı? ben böyle yapınca hep kapanıyor. sen neyi farklı yapıyon da kapanmıyor?

Bence kesin farklı birşey var, normal bilinen şekillerde basınca kapanıyor gerçekten. Sen VDS den mi basıyorsun ?

Kaliteli spam en tehlikeli spam bence a++ Spam yapiyorum .d ozgun calisan birine denk geliyorum adamin videosunun 10 kati izlenme alinca basiyor ihtari .d

Samsung GALAXY S4 ile gönderildi. Yazım hatası olabilir.

Özgün çalışan birinin videosunu kopyalayıp 10 katı izlenme almak A++ spam mı oluyor.?

Şunuda ekliyim kanalı yükler yüklemez g+ bağlantısını kesiyorum bundaki amacım para kazanma gidince daha hızlı açmak. Farklı yararları varmıdır bilmiyorum :rolleyes: Video sayısı değil patlama sebebi olarak bence mail çok önemli.. Kanalı oluşturur oluşturmaz yaparım yüklemeleri bir zararını görmedim.

Bence kesin farklı birşey var, normal bilinen şekillerde basınca kapanıyor gerçekten. Sen VDS den mi basıyorsun ?

evet vdsden. programlı programsız her türlü denedim. logo ekleyip öyle denedim, kanal resmi koyarak koymayarak aklıma gelen herşeyi denedim. 20-30 video bile atsam o gün değilse birkaç gün sonra illa kapanıyor kanallar. telif gelmeden kapanıyor yani.

Sadece at geç mi çalısıyosun ? Düzenli beslediğin kanallar yok mu ?

Şunuda ekliyim kanalı yükler yüklemez g+ bağlantısını kesiyorum bundaki amacım para kazanma gidince daha hızlı açmak. Farklı yararları varmıdır bilmiyorum :rolleyes: Video sayısı değil patlama sebebi olarak bence mail çok önemli.. Kanalı oluşturur oluşturmaz yaparım yüklemeleri bir zararını görmedim.

Ben hep G+ kesip çalışıyorum, kapanmanın alakası yok.

Senin bütün çalışma şeklin kapanmaya davetiye çıkartıcı kapanmaması enteresan :D

Olay gmail kalitesinde mi bitiyor yoksa.

mail önemli derken anlamadım orayı :o

Senin bütün çalışma şeklin kapanmaya davetiye çıkartıcı kapanmaması enteresan :D

hocam kanalına eski japon dizileri yükledinmi birde öle dene bakalım kapanıyormu asıl sorun kategoride

ben kazanamıyorsunuz demedim. kazandınıza Kazandığımıza eminim ben sadece bu konu altında alışılmışın dışında bir yazı göremedim maksat konu baltalamak değil. sadece forum çerçevesi içinden fikrimi sunmak. ayrıca iş kazanmaya dökülseydi eğer burda da kazanç sergilenseydi sizde benim kazancımdan neler alınabildiğini görebilirdiniz.
Hocam iş o değil siz kazanmışsınız ama foruma bir faydanız yok.
Adam gelmiş bilmeyenler için her soruya cevap veriyor.
Sidik yarıstırmanın alemi yok.
Madem sizin kazandıklarınız da bir hayli fazla ozaman sizde yardımcı olun birilerine.

evet vdsden. programlı programsız her türlü denedim. logo ekleyip öyle denedim, kanal resmi koyarak koymayarak aklıma gelen herşeyi denedim. 20-30 video bile atsam o gün değilse birkaç gün sonra illa kapanıyor kanallar. telif gelmeden kapanıyor yani.

Ben bütün botları, manuel yüklemeyi, değişik kişilerden mailleri, kendi açtığım mailleri, 4 farklı ip VDS, 1 Sunucu az video'lu, profil resimli resimsiz, G+ bağlı bağlı olmayan, gizli yüklemeli açık yüklemeli.

Denemediğim şey kalmadı kapandı.

İbrahim nasıl kapanmıyor anlamak güç :D

Yok kategori ile hiç alakası yok :D

hadi bakalım öle diyosan öledir ben bu kanal kapanmicak diyorum o videoları yüklüyorum ve o kanal hala ayakta hemde hergün 20 ye yakın atıyorum ünlem gelmediği için sıkınyı da olmuyor kanala ünlem geldiği zaman kanal takibe girdiğine iyice inanıyorum artık bu benim tecrübem siz bilirsiniz ama deneyin derim.

Ben bütün botları, manuel yüklemeyi, değişik kişilerden mailleri, kendi açtığım mailleri, 4 farklı ip VDS, 1 Sunucu az video'lu, profil resimli resimsiz, G+ bağlı bağlı olmayan, gizli yüklemeli açık yüklemeli.

Denemediğim şey kalmadı kapandı.

İbrahim nasıl kapanmıyor anlamak güç :D

Aynı anda toplu gitmesinin 1. sebebi Mailler 2. sebebi aynı ip den olmasıdır bana göre..

benim tek sorunum ünlem.Forumda paylaşılan 2 yöntem var biri engellendi zaten.Mozaik ise kesin çözüm değil.

kategori satışları başlasa ne iyi olur demi hocam :D [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri