Youtube Spam Çalışma Yöntemim (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Merhaba benimde bir sorum var ben mesela kanala 100 video atıyorum 80 i ünleme düşüyor 20 sinin parası acılıyor fakat ünleme düştükten sonra uyguladıgımda işlem para kazanması acılmıyor.. siz para kazanma kapalı şekilde yükleyip işlemi yapıpmı para kazanmayı aktif ediyorsunuz.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam ünlem konusunda biraz daha açıklama yapabilirmisiniz? Ünlemi şöylw yaparak geçiyorum gbi

Rigobert in ünlem geçme konusu vardı hocam. O yöntem yeterince etkili önemli olan kanalı yükledikten sonra para kazanmayı acmadan bu işlemleri yapmak.

Hocam tek soru vşdeoara etıket gırmyıorum çoğu zaman demişşin :) etıket gırmessen zaten izlenım olmaz?

Bana göre asıl önemli olan başlık hocam.. Tabi açıklama ve etiketlerde önemli ama en büyük etken aramalarda başlıktır.. Botlardaki özgünleştime işi çok iyi ama bot kullanmıyorum masa üstü uygulaması olan bot varmı bu konuda bilmiyorum sırf onu yapan bot olsa alıcam :D

Hocam kopyalacağınız kanallarda ne gibi özellikler arıyorsunuz.Yani son video yüklenme tarihi,izlenme vs. gibi ...

İzleneceğine düşündüğüm kanalları çekiyorum hocam pek fazla kriterim yok bu konuda.

Çıkardığım ders 3-5 ay boyunca yılmadan çalışmak gerekiyor sanırım, ki doğru dürüst meyvesini toplayalım, (çok tembelim):D
Soru: İlk aylarda 3-5 ay olmayacak kazanamıycam diye düşündünüz mü ne kadar yatırım yaptınız (ilk aylar) (mail,vds vs.) ?

İlk başladıgımda tüm botları denedim. Kendi özel botumu kurdurdum vs vs ama en son ve en etkili yol olarak sadece vds ile çalışmaya başladım..

Günde kaç video atmalıyız max 1 kanala?

Daha önce yazmıştım ilk yüklemeden sonra belli bir süre bekletiyorum kanalı 1000 videonun getireceği izlenimi 1 videoda getirir çekilecek kanalları önemli.

GEnelde kac dk lık videoları tercih ediyosun hocam ? Uzun videolar daha cok kazandırı deniyo.

1-2 dk lık videolarla kazanc saglamak mumkun mu ?

Hocam özellikle TO yönünde pek şanslı oldugum söylenemez 1 5 arası değişiyor. 10 15 olanalar var. Sevabına biri banada öğretsin şu işi :rolleyes:

Cekeceginiz kanala hangi kriterler sonucu karar veriyorsunuz hocam? Ve cekip attiginiz videolarin basligi bile ayniymis. Indexte sizden once atanlar onde çıkar. Bu şekilde nasıl izlenim aliyorsunuz??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlığın başına veya sonuna eksta alakalı kelimeler ekleyebilrisin hocam..

kanallarınızı ayırt edebildiğiniz bi yönteminiz var mı? ( kanal adının sonuna " ty " eklemek mesela )

haricen kanal isimlerini nasıl oluşturuyorsunuz? yabancı kadın ad soyadı şeklinde mi yoksa kategoriye özgü isimler mi?

not. bu özel bi taktikse paylaşmanız şart değil hocam meraken sordum

Kanallara belirgin isim vermiyorum içerikle alakalı isimler genelde. Bir defasında kendi kanalımı tekrar çektimi farkettim. Demekki çekilicek kanallar yapmayı başarmışım :D

Merhaba benimde bir sorum var ben mesela kanala 100 video atıyorum 80 i ünleme düşüyor 20 sinin parası acılıyor fakat ünleme düştükten sonra uyguladıgımda işlem para kazanması acılmıyor.. siz para kazanma kapalı şekilde yükleyip işlemi yapıpmı para kazanmayı aktif ediyorsunuz.

Para kazanmayı açmadan önce ünlem geç taktiklerini deneyin..

@mNote
hocam tek merak ettiğim kanalda sorun yoksa hemen adsenseye bağlarmısınız bir gün beklermisiniz..

hocam bi adsensede max ve min kaç kanal tutuyorsunuz
bide kanallara özel url ve kanal ile alakalı resim ekliyor musunuz

normal giriş yaptığınız adsenseye vds'ten giriş yapınca sıkıntı olmuyor mu?

Hocam sen kanallarını şuraya koyda hepimiz rahatlayalım :D:D

mNote noktayı koymuşsun. Gerçekten 10 Numara paylaşım. Teşşekür ederim....

Yazdıklarından gerçekten etkilendim hocam bu işi hakkıyla yapanlardansınız.. Adsenseye kanalı hemen bağlamak sizce bir dezavantajmı? Bende alışkanlık oldu doları yakınca bağlıyorum.. Dediğiniz gibi 2-3 gün mü bekleyelim 1 gün yeterli mi? Yada direk mi bağlayalım..

2-3 gün bekle cünkü dünya engeli falan gelebilir.

kazançlarınız merdiven basamağı gibi yavaş yavaş artarak mı ilerledi yoksa bir anda fırlama mı yaptı? ilk yüksek kazancınızı elde ettiğinizde ne hissettiniz hocam?

hocam para kazanmayı açmadan önce ünlem geç yapıyorum demişsiniz 500 video için baya zaman almıyor mu bu ?

Üstatların değerli bilgi birikimini foruma paylaşmasını son derece saygı değer bir konu olarak görüyorum, teşekkür ederim.

Gözümüz aydın şimdi de videolar 16-24 saat geçmesine rağmen index almıyor :D

kanalların kapanmıyor mu artık ?

Herkesin kapanmalar başladı benimkiler azaldı ama kapanıyor yine arada, çok açtığım için kalıyor yine açık kanallar

Yalnız 1 gün geçti index almadı son açtığım 5 kanal :)

yt to yt ile aynı videoyu kaç kanala yüklüyorsunuz, hiç isim açıklama değiştirmeden mi yüklüyorsunuz?

Freemakete bir kanaldan 500 den sonra video çekemiyor muyuz? total 500 diyor sonrasını göstermiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri