Youtube Spamden Kapatma Olayı Hakkında - Beyin Fırtınası

puzzle in parçaları nı toplamaya başlıyoruz o zaman,sanırım bu 15 mayıs güncellemesi çok kapsamlı ayrıntılar içeriyor,test ediyorum bende kendime göre,2-3 güne belli olur-bunu atlatsak zaten bize artık karada ölüm yok !!!

manuel yüklediğin kanalların kapandımı?

botun etkisi vardır ama manuel çalışanlar da kapanıyor. bunun nedeni ni sağlıklı bir gmail açılmamasından kaynaklandığını düşünüyorum.

2 gün önce 3 kanal açtım, videoyap botuyla ikisine otuz birine 60 video attım geneli 6 dk aralıklı 30 attıklarım duruyor 60 attığım kapandı
açık iki kanalın kanal resmi aynı resim ve farklı biryerden aldım kapanan kanalın kanal resmini google görsellerden almıştım

Ben biliyorumda beni dinleyen yok ! Spamdan kapanan kanallar olunca benim kanallarım kesinlikle kapanmadı bende mayıs ayında açtığım ve bu zamana kadar açtığım kanallardan neredeyse hiç birisi kapanmadı. Kullandığım bot videoyap bunuda herşekilde ispat edebilirim Düzenli ve akıllıca spam yapdığınız sürece kanallar kapanmaz . Bu ne demek oluyor gerçek bot kullanıcılarının spamı gerçektn anlayanların kanalları ayakta kalacaktır. Bu çok bilmişlik değildir yanlış anlamayın youtube işi zorlaştırdı bu sefer çok derinden zorlaştırdı inşallah yanılıyorumdur ama halen doğru yolda değilsiniz hocam çok yanılıyorsunuz kapanmaların devam edeceğini düşünüyorum maalesef :( herşeyin farkındayım merak etmeyin

Hocam düzgün ve mantıklı spam ne onu soyler misin? Inan bana bende cok temiz calisiyorum bot uzerinden 8 10 tane kanal vardi alti ustu. Oyle her gün kanal açan birisi de değilim. . Evet soyle kardesim nasik yapiliyor duzgun spam?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben 2-3 ay önce bottan atmayı spamı bıraktım ama videoyapta kanal kontrolünden kaldırmadım kanalları 5 kanal vardı zaten sonra manuele basladım 3 aydır o hiç video atmadığım spam 5 kanal hala sağlam duruyor manuel kanallarımda hala duruyor 15 mayıstada kapanmadılar

gerçek sim karta dönme vakti geldi arkadaşlar. rusya tarafların da sim kartlar ucuzmuş. oralarda yaşayan arkadaşlar varsa toplu olarak alım yapabiliriz. hem o kazansın hem biz kazanalım

Videoyaptan kapanan kanallarım 15 mayıs önce açılmış olanlar var.Bazıları otomatik atıyordu bazı kanallara video atalı 4 5 ay oldu.Kanallarım içinde eski 7 8 aylık kanallar var.Videoyap attığım kanallar gitti.

@web_scripti

15 mayisda 5 tane spam kanalım kapandi kanallar 3-5 aylıktı günlük 50 video atiyordum her birine

elde kaldı 2 kanal biri 2 haftalık biride 8 aylık kapanmayan kanallar bu 2 kanal halen bota baglidir ve günlük 50 video atmaya devam ediyorum

sonra özgün video attigim botla baglantisi olmayan kanal kapandi bu kanal 15 mayisdan 2 gün önce açılmıştı

ve dün elimde başka botta var dün 2 kanal açtim ve 2 saat içinde onlarda kapandi 10-30 video arasi attim 2 sinede

sonra botla alakası olmayan gene bi kanal açtim özgün kanalım kapanmıştı ya onun yerine logo kanal etiketi vs derken bu kanalda uçtu 10 dk içinde

benim başima gelenler bunlar :D

Sorun şu ki kapanmaları tek bir sebebe bağlamaya çalışıyoruz

Bence youtube kategoriye göre azaltmaya gidiyor.

Ve kıyıma bir başlayınca önce kapattığı kanallarla ilişkili olduğunu düşündüğü bütün hesapları kapatmaya başlıyor

15 mayıstan önce 7 kanalım kapandı bunlar farklı adsenseye ve farklı gmaile bağlı alt kanallardı.

Ama 7 kanalın 7 sininde kategorisi aynıydı.

15 mayısta ise, bu kapanan 7 kanalların bağlı olduğu gmail hesapları, bütün alt kanallar ile birlikte kapandı.

günlük 30 videodan fazla yükleme yapıldığında gümlüyor.

videoyap tan tek tek yükleme yapıldığında sıkıntı yok...

başka bir botta denedim aynı şekilde kanallarım kapandı, bilgilerinize
bu saadece videoyapa özgün birşey değil.

Merhaba Arkadaşlar,

o halde yurtdışı sunucularımı tekrardan aktif ediyorum. Zaten bende kendi denediğim türkiyeden attığım videolu kanalımda kapandı. Vds den attığımda kapandı. Bence bu işin tek çözümü var oda az video yükletme. Çok kanal çalışıp az video yüklemek en önemlisi.

Merhaba Arkadaşlar,

o halde yurtdışı sunucularımı tekrardan aktif ediyorum. Zaten bende kendi denediğim türkiyeden attığım videolu kanalımda kapandı. Vds den attığımda kapandı. Bence bu işin tek çözümü var oda az video yükletme. Çok kanal çalışıp az video yüklemek en önemlisi.

Hocam az video yüklesekde patlıyor geçen 10 video yükledim yarın kanala tekrar 10 video yükledim.Kanal gümledi

kafayı yiyip de sağlığımızı kaybetmezsek iyidir.ordan yükledim,burdan maile girdim,yok onu yaptım ,yok bunu ettim...
bence meydanlara çıkma vakti geldi de google temsilciliği de yok nereye yürüyeceğiz:D

Gerçek numaralarla açılmış 13 kanalım kapandı . Aşırı spamcı değilim . Çoğu bir kaç aylık kanallar ve bir kaç tanesinde yüz üzeri video vardı . Ardı ardına kapandı . 6 kanal ise hala açık . Şimdi ip değiştirip yeni gmail açıyorum video yüklemeden gidiyor neden anlamış değilim...

Merhaba Arkadaşlar,

Api'yi manuel alalım hocam birde öyle deniyelim.

Merhaba Arkadaşlar,

Aynen sayın hocam az ve farklı dakikalarda video yüklemek çünkü az yükleyince kapanma olmuyor bir kanala az yükleyipte diğer kanala hunharca video yüklemek bu sefer özenle yapılmış kanalında kapanmasına neden oluyor böyle oluncada sorunun nereden kaynaklandığını bilemiyoruz bildiğimizi sanıyoruz ama sonuç başarırız oluyor ama hep az yükleme mantığı ile devam edersek sorun olmuyor..... hatta gerekirse 1 kanala limit koyun hocam inan bizim iyiliğimize olacaktır toplu video kısmına limit koyun örneğin bir kanala 40 tan fazla video atılmasın hem siz rahat edin hemde acemi kullanıcılar rahat etsin....

Videoyap bu konuda elinden geldiğinin fazlasıyla yaptığını düşünüyorum

Sorun videoyapta değil biz alıştığımız şeyleri yapıyoruz
Ama youtube bizim alışmadığımız şeyleri bir anda önümüze sundu ....

tr lokasyon vds siyle manuel olarak yüklediğim kanal bile gidiyor .Sorunun tam olarak videoyapla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri