Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bana bu kanal kapatma olayları %100 botla alakalı gibi gelmiyor. benim aklıma iki seçenek geliyor. pc mac adresi ve api key. aldığımız api keylerden bot kullandığımızı tespit ediyor olabilirler. ikincisi pc mac adresinden açtığımız kanalları tespit ediyor olabilirler. 2 gündür mac adreslerini değiştirip kanal açıyorum. şu anda kapanma olmadı.
aynı bu dediklerini bende uyguluyorum 2.gün bugun kapanan olmadı hala bakalım mac adresini değiştrdim pusudayım![]()
Hocam bunu bende fark ettim. 45 vidyo attım 24 tane $ yandı dün.
Fakat vidyoları youtube den mi çektiniz hocam yoksa başka sitelerden mi ?
Cevaplarsanız sevinirim.
beyin fırtınası yaptığım zaman mesela 1 kanal kapandımı diğer 10 kanalı o 1 kanala gerekçe gösteriyorlar. peki bunu nasıl tespit ediyorlar? bunun tespitini mac adresi ve ip adresiyle sağlarlar. ip adresim modemi her resetlemem de zaten değişiyor. geriye mac adresi kalıyor. bu işlem toplu kanal kapanmalarının da önünde geçebilir diye düşünüyorum.
Akadaşlar kanalları sık kapanan 3 kişi bana pm gönderebilir mi
ıp ve tel amerikaya ait deneme amaçlı 1 er gmail vereceğim.
Dünden beri 10 kanal açtım yükleme yapıyorum bazıları bitti para kazanma da aktif sıkıntı yok
EDIT: 3 kişiye verilmiştir
Alan arkadaşlar deneme sonuçlarını yine bu konu altında bildirirlerse sevinirim
Arkadaşın verdiği kanallar 3 gündür açık.
Günlük 120-160 video atıyorum.
Ayrıca kendi açtıgım kanallarda 3 gündür açık(@acan38'in dediği şeyleri uyguladım)
- Yetki vermedim
- Kanalları kontrol ettirmiyorum
Arkadaşın verdiği kanallar 3 gündür açık.
Günlük 120-160 video atıyorum.
Ayrıca kendi açtıgım kanallarda 3 gündür açık(@acan38'in dediği şeyleri uyguladım)
- Yetki vermedim
- Kanalları kontrol ettirmiyorum
Bende bunu anlatmaya calısıyorum istedestekten de yazmıstım sorunun videoyaptan kaynaklı oldugu söyleniliyor ama ben öyle oldugunu sanmıyorum diye hem vds den hem sizin bottan yükleme yaptıgım kanallar kapandı vds ile açtıgımız kanallar videoyapla açılan kanalların bulundugu adsensede de değildi alakaları yoktu yani birbirleryle öte yandan hem videoyap ile yaptıgım hem vds ile yaptıgım kanallardan ayakta kalanlarda var tamamen hepsi banlandı diye bişe de olmadı asıl soruya gelecek olursak ayakta kalan ve kapanan tüm kanalları göz önüne alırsak hepsinde ortak nokta su diyeceğim bişe yok yani tam olarak banlanma neye göre oldu bulamadım ben açıkcasıama sanırım içinde az video olan kanallarda banlanan sayısı daha az gibi
![]()
IP reset + çerezleri temizledim.
1 ana kanal. 1 alt kanal açtım.
Ayrıca [MENTION=13118]acan38[/MENTION] in verdiği gmail ile 2 alt kanal açtım.
API keyi kendim manuel aldım.
Yetki vermedim.
Videoları atıp hepsi yüklendikten sonra telifli v. & para kazan yerinden 1 kez tıkladım. Otomatik kontrolü açmadım.
Sonra çerezleri geçmişi temizleyip yeni alt kanal açtım. Aynı işlemleri tekrar yaptım
Hocam videoları ana kanala atıyorsunuz ama değil mi ?
ogünlük 30 videodan fazla yükleme yapıldığında gümlüyor.
videoyap tan tek tek yükleme yapıldığında sıkıntı yok...
Merhaba Arkadaşlar,
16.05.2014 gecesi youtube benim botu kullanan arkadaşların çoğunluğu mayıs ayında açtığı kanallarda kıyım yaptı.
Bu 4 günü gece gündüz araştırarak geçirdim. 12 saatlik şuanda denemeler bitmiş bulunmaktadır ve sıkıntı yoktur. Düşündüğüm neden ise aşağıdadır.
Öncelikle anlatacağım durum videoyap.com'un api sistemiyle yüklemesiyle alakalıdır. Vdsler veya farklı botlar için bir bilgi değildir. Bu nedenle bir başkasının sistemine laf attığım veya bilgi edinmem bulunmuyor.
Videoyap.com sunucuları : Türkiye, İngiltere ve Amerikdaydı. Şuanda sadece türkiye sunucularımı açık tutuyorum ve banlanma kalmadı. Diğer ülkelerdeki sunucularımıda açık bırakınca Youtube.com geçersiz etkinlik diyip bu kişi sizmiydiniz sorusunu soruyor. Ve sormasıyla birlikte %99 artık anında banlıyor. Sonrada kanalınızı askıya alıyor telefon onayı istiyor.
Benim sistemimde Allah izin verirse şuanda bir sıkıntı kalmadı.
Sormak istediğim şey şudur arkadaşlar.
Videoyap.com harici bir şekilde yükleme yaptıktan sonra kanalınıza linkle girdiğinizde spamden dolayı kapandığını yazdığını gördüğünüz oldumu? Yoksa bu kıyım sadece videoyap.com'u mu etkiledi.
Evet arkadaşlar videoyap.com botunu kullanmadan spamden dolayı kapanan kanallarınız oldumu? Eğer olduysa hangi şekilde yükleme yapıyordunuz?
Ben bu şekline göre sistemimi banlanmaya karşı çözmüş olduğumu düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.