Youtube Spamden Kapatma Olayı Hakkında - Beyin Fırtınası

Ben botsuz 2 tane film yüklemiştim manuel olarak vds den ama sizin botu kullanarak etiket açıklama girdim kanalım spamdan kapandı :confused::confused:

arkadaşlar bana bu kanal kapatma olayları %100 botla alakalı gibi gelmiyor. benim aklıma iki seçenek geliyor. pc mac adresi ve api key. aldığımız api keylerden bot kullandığımızı tespit ediyor olabilirler. ikincisi pc mac adresinden açtığımız kanalları tespit ediyor olabilirler. 2 gündür mac adreslerini değiştirip kanal açıyorum. şu anda kapanma olmadı.

aynı bu dediklerini bende uyguluyorum 2.gün bugun kapanan olmadı hala bakalım mac adresini değiştrdim pusudayım :)

beyler yabancı yt forumlarında hiç araştırma yaptınız mı onlarda da aynı sorun var mı ?

aynı bu dediklerini bende uyguluyorum 2.gün bugun kapanan olmadı hala bakalım mac adresini değiştrdim pusudayım :)

beyin fırtınası yaptığım zaman mesela 1 kanal kapandımı diğer 10 kanalı o 1 kanala gerekçe gösteriyorlar. peki bunu nasıl tespit ediyorlar? bunun tespitini mac adresi ve ip adresiyle sağlarlar. ip adresim modemi her resetlemem de zaten değişiyor. geriye mac adresi kalıyor. bu işlem toplu kanal kapanmalarının da önünde geçebilir diye düşünüyorum.

beyin fırtınası yaptığım zaman mesela 1 kanal kapandımı diğer 10 kanalı o 1 kanala gerekçe gösteriyorlar. peki bunu nasıl tespit ediyorlar? bunun tespitini mac adresi ve ip adresiyle sağlarlar. ip adresim modemi her resetlemem de zaten değişiyor. geriye mac adresi kalıyor. bu işlem toplu kanal kapanmalarının da önünde geçebilir diye düşünüyorum.

2gün oldu daha kapanan kanalım yok ama daha bunu demek için erken inş işe yarar mac adresi değişimi.

benim 2 gun once 3 kanalim kapandi 3 nun de kanal sayfasinda spamdan dolayi yaziyordu. kanala 30 dan fazla video yuklemedim eslesen dunya geneli vermemisti videolari videoyap ile yukledim sonra oto kontrolden cikartmistim

şimdi bir beyin fırtınası yapalım :)
Üyelikler neden kapanır
google çalışanlarının canı bir hayli sıkılmış sanırım bu araki güncellemede ki algoritmada bir dengesizlik var gözden kaçırdıkları bişey var ki botlar keyfi kanal kapatıyor.
bunu aşmak için neler denendi
aklınıza gelebilecek herşey denendi arkadaşlar modemine kadar değiştirdim hiç bir şey kar etmiyor
altını çizerek söylüyorum bu algoritmada bir problem var bunun başka bir sebebini bulamadım ben
not. vpn , sanal pc, 3 tane internet hattı , 4 pc, 3 vds bu kadar imkanla bir sonuç alamadım

Akadaşlar kanalları sık kapanan 3 kişi bana pm gönderebilir mi
ıp ve tel amerikaya ait deneme amaçlı 1 er gmail vereceğim.
Dünden beri 10 kanal açtım yükleme yapıyorum bazıları bitti para kazanma da aktif sıkıntı yok

EDIT: 3 kişiye verilmiştir

Alan arkadaşlar deneme sonuçlarını yine bu konu altında bildirirlerse sevinirim

Arkadaşın verdiği kanallar 3 gündür açık.
Günlük 120-160 video atıyorum.

Ayrıca kendi açtıgım kanallarda 3 gündür açık(@acan38'in dediği şeyleri uyguladım)
- Yetki vermedim
- Kanalları kontrol ettirmiyorum

Ayrıca kendi açtıgım kanallarda 3 gündür açık(@acan38'in dediği şeyleri uyguladım)
- Yetki vermedim

Verilen kanalın 2. günü ve ayakta
bu gün adsense'e bağlıcam sorun olmadan devam eder inş.

- Yetki vermedim

Hocam siz neler uyguladınız banada yazarmısınız

IP reset + çerezleri temizledim.
1 ana kanal. 1 alt kanal açtım.
Ayrıca [MENTION=13118]acan38[/MENTION] in verdiği gmail ile 2 alt kanal açtım.

API keyi kendim manuel aldım.
Yetki vermedim.
Videoları atıp hepsi yüklendikten sonra telifli v. & para kazan yerinden 1 kez tıkladım. Otomatik kontrolü açmadım.
Sonra çerezleri geçmişi temizleyip yeni alt kanal açtım. Aynı işlemleri tekrar yaptım

destekten de yazmıstım sorunun videoyaptan kaynaklı oldugu söyleniliyor ama ben öyle oldugunu sanmıyorum diye hem vds den hem sizin bottan yükleme yaptıgım kanallar kapandı vds ile açtıgımız kanallar videoyapla açılan kanalların bulundugu adsensede de değildi alakaları yoktu yani birbirleryle öte yandan hem videoyap ile yaptıgım hem vds ile yaptıgım kanallardan ayakta kalanlarda var tamamen hepsi banlandı diye bişe de olmadı asıl soruya gelecek olursak ayakta kalan ve kapanan tüm kanalları göz önüne alırsak hepsinde ortak nokta su diyeceğim bişe yok yani tam olarak banlanma neye göre oldu bulamadım ben açıkcası :) ama sanırım içinde az video olan kanallarda banlanan sayısı daha az gibi :)

destekten de yazmıstım sorunun videoyaptan kaynaklı oldugu söyleniliyor ama ben öyle oldugunu sanmıyorum diye hem vds den hem sizin bottan yükleme yaptıgım kanallar kapandı vds ile açtıgımız kanallar videoyapla açılan kanalların bulundugu adsensede de değildi alakaları yoktu yani birbirleryle öte yandan hem videoyap ile yaptıgım hem vds ile yaptıgım kanallardan ayakta kalanlarda var tamamen hepsi banlandı diye bişe de olmadı asıl soruya gelecek olursak ayakta kalan ve kapanan tüm kanalları göz önüne alırsak hepsinde ortak nokta su diyeceğim bişe yok yani tam olarak banlanma neye göre oldu bulamadım ben açıkcası :) ama sanırım içinde az video olan kanallarda banlanan sayısı daha az gibi :)
Bende bunu anlatmaya calısıyorum iste :)
Arkadaslar ben deneme amaclı sıfır vds aldım yine ondan bile kapandı.
Kıyımda bota bagladıgım da gitti baglamadıgımda gitti, hic girmedigim hesap bile gitti.
Bence siz cözümü yanlıs yolda arıyorsunuz.
İns. ben yanılırımda hersey eskisi gibi olur.

IP reset + çerezleri temizledim.
1 ana kanal. 1 alt kanal açtım.
Ayrıca [MENTION=13118]acan38[/MENTION] in verdiği gmail ile 2 alt kanal açtım.

API keyi kendim manuel aldım.
Yetki vermedim.
Videoları atıp hepsi yüklendikten sonra telifli v. & para kazan yerinden 1 kez tıkladım. Otomatik kontrolü açmadım.
Sonra çerezleri geçmişi temizleyip yeni alt kanal açtım. Aynı işlemleri tekrar yaptım

Hocam videoları ana kanala atıyorsunuz ama değil mi ?

arkadaşlar benim ana google hesapları ile partnere başvurduğum fakat sonradan alt kanal olarak açtığım kanallar duruyor ama hepsinin ana google hesaplarında youtube engellenmiş.. fakat ben bu alt kanallara girip video yükleyebilip, partner ışığını yakabiliyorum, creativeden panele dahi ulaşabiliyorum.. sizce ödeme alabilecek miyim acaba :S

günlük 30 videodan fazla yükleme yapıldığında gümlüyor.

videoyap tan tek tek yükleme yapıldığında sıkıntı yok...
o

Haklısın 30 videoyu geçince ve toplu atınca kanal gümlüyor 30 dk ara bile yapsan süre sabit olduğundan random olmadığından patlıyor el ile yükleme yaptığımda 30 videoyu geçince yine patlıyor 30 video altı pek sıkıntı olmuyor

Merhaba Arkadaşlar,

16.05.2014 gecesi youtube benim botu kullanan arkadaşların çoğunluğu mayıs ayında açtığı kanallarda kıyım yaptı.

Bu 4 günü gece gündüz araştırarak geçirdim. 12 saatlik şuanda denemeler bitmiş bulunmaktadır ve sıkıntı yoktur. Düşündüğüm neden ise aşağıdadır.

Öncelikle anlatacağım durum videoyap.com'un api sistemiyle yüklemesiyle alakalıdır. Vdsler veya farklı botlar için bir bilgi değildir. Bu nedenle bir başkasının sistemine laf attığım veya bilgi edinmem bulunmuyor.

Videoyap.com sunucuları : Türkiye, İngiltere ve Amerikdaydı. Şuanda sadece türkiye sunucularımı açık tutuyorum ve banlanma kalmadı. Diğer ülkelerdeki sunucularımıda açık bırakınca Youtube.com geçersiz etkinlik diyip bu kişi sizmiydiniz sorusunu soruyor. Ve sormasıyla birlikte %99 artık anında banlıyor. Sonrada kanalınızı askıya alıyor telefon onayı istiyor.

Benim sistemimde Allah izin verirse şuanda bir sıkıntı kalmadı.

Sormak istediğim şey şudur arkadaşlar.

Videoyap.com harici bir şekilde yükleme yaptıktan sonra kanalınıza linkle girdiğinizde spamden dolayı kapandığını yazdığını gördüğünüz oldumu? Yoksa bu kıyım sadece videoyap.com'u mu etkiledi.

Evet arkadaşlar videoyap.com botunu kullanmadan spamden dolayı kapanan kanallarınız oldumu? Eğer olduysa hangi şekilde yükleme yapıyordunuz?

Ben bu şekline göre sistemimi banlanmaya karşı çözmüş olduğumu düşünüyorum.

hocam sizin botu kullanmadım,başka bir botla yükleme yapıyorum,kanallarım birçoğu kapanıyor,sizin botla yüklenen kanallarda kapanma oranları nasıl mesala 10 kanaldan kaçında kapanma yaşanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri