Youtube Spammer | Masaüstü Toplu Video Render Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ref alinmistir deneyip yorum yazacagim arayuzu cok iyi kodlanmis bide icerigine bakayim eline saglik

Hayır hocam, video çıktısı video ismi sonuna [Renderli] eklenerek çıkıyor. Aynı klasöre çıkarsa çakışmasınlar diye.

hocam orasını geliştirmen şart bence.. şöyleki; bize seçenek sunmalısın mesela {title} FULL HD gibi bir şey eklediğimizde ismini orjinal aldıktan sonra sonuna FULL HD ekleyecek veya başına.. yani seçenekli olması çok iyi olur

yöneticilerden onay geldimi program ile ilgili ? [MENTION=10442]karadeli[/MENTION]

Herhangi bir onay alınacağını bilmiyorum hocam, dilerseniz virustotal taraması yapabilirsiniz 0 virüs var. Bunun dışında bir onay gereklimi bilmiyorum, öyleyse [MENTION=11620]era[/MENTION] konuya davetlisiniz hocam :)

---------- Spam Engelliyici 11:43 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

hocam orasını geliştirmen şart bence.. şöyleki; bize seçenek sunmalısın mesela {title} FULL HD gibi bir şey eklediğimizde ismini orjinal aldıktan sonra sonuna FULL HD ekleyecek veya başına.. yani seçenekli olması çok iyi olur

Hocam orası kullanıcının isteği yönünde değiştirilebilir olabilir, yada çok seçenekli olabilir. yani sonuna ne yazmak istiyorsanız siz girersiniz, yada hazır kalıplardan seçersiniz. güncellemede ekleyeceğimiz ilk özellik :)

---------- Spam Engelliyici 11:43 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------

Ref alinmistir deneyip yorum yazacagim arayuzu cok iyi kodlanmis bide icerigine bakayim eline saglik

Teşekkürler hocam, bekliyoruz :)

güzel düşünce güzel program eğer sürekli geçerse yazanları daha fazla eder.
360-720-1080 ? çözünrlük ne çıkarıyor hocam program
ayrıca bunları kendimiz belirleyebiliyormuyuz ?

Çerçeve bir maske olarak direk videoların üzerine mi gelmektedir?
Yoksa çerçevenin ortasına mı yerleşmektedir ?

güzel düşünce güzel program eğer sürekli geçerse yazanları daha fazla eder.
360-720-1080 ? çözünrlük ne çıkarıyor hocam program
ayrıca bunları kendimiz belirleyebiliyormuyuz ?

Video hangi boyutta girdiyse o boyutta çıkıyor, Ünlem geçmede görüntü aynı kalitede bozulmadan ve dosya boyutu daha az olarak çıkıyor. Fakat engel geçmelerde yakalanmamak için filtreler çerçeveler uygulanıyor görüntü dolayısıyla bozuluyor. Kırpmada da %20 kırpma yapıyor aynı boyutta çıkıyor tekrar görüntü.

Yani 1920x1080 giren görüntü yine 1920x1080 olarak çıkıyor.

Şuanlık bunu değiştirme gibi bi özellik yok programda fakat ileride eklenebilir.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

Çerçeve bir maske olarak direk videoların üzerine mi gelmektedir?
Yoksa çerçevenin ortasına mı yerleşmektedir ?

Çerçeve direk videonun üzerine yerleşmektedir hocam, engeli böyle daha iyi geçebileceğimizi düşündük. Şahsen çalıştığım zaman önce videoyu kırpardım sonra çerçeveyi eklerdim.

Hah tamam hocam, ayrıyeten 2 kişiye vereceğim diye konuya yazmıştım, refleri verince değiştirdim, bir siz birde bir arkadaş vardı, onada yazdım.
İlginiz için teşekkürler :) Programı inidirip kayıt olun aktif edeyim.

Ne iyi insanlar var, çok teşekkür ettim müdür, allah botuna zeval vermesin yalnız akşama indiririm işteyim hocam şimdi.Rahatsız ederim seni

Bunu isterseniz bütün videolardaki isimleri toplu olarak değişitiren bir program var (Başına ve sonuna ekleme yapabiliyor, Belirli kelimeleri başka kelimelerle değiştirebiliyor). Programın adı Dosya Adi Duzenleyici

Hayırlı olsun hocam,

akşam evdeki windows pcye geçip, satın alarak deneme yapacağım. Bu tarz render işlemlerini yaptırmak kolay iş değildir. Elinize sağlık, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Hayırlı olsun hocam,

akşam evdeki windows pcye geçip, satın alarak deneme yapacağım. Bu tarz render işlemlerini yaptırmak kolay iş değildir. Elinize sağlık, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Amin, inşallah hocam. Sizin gibi bir üstadın yorumunu görmek bizi mutlu edecektir.

Evet, o şekilde programlar zaten mevcut direk çerçeveyi videonun üzerine eklemek kolay zor olan videoyu çerçevenin içine merkezlemek. Bu yapılırsa daha çok tutulur diğer türlü ha kırpılmış ha üzerine maske giydirilmiş, yani değişen birşey olmaz o nedenle videoyu çerçevenin merkezine ortalamak daha sağlıklı olacaktır.

Video hangi boyutta girdiyse o boyutta çıkıyor, Ünlem geçmede görüntü aynı kalitede bozulmadan ve dosya boyutu daha az olarak çıkıyor. Fakat engel geçmelerde yakalanmamak için filtreler çerçeveler uygulanıyor görüntü dolayısıyla bozuluyor. Kırpmada da %20 kırpma yapıyor aynı boyutta çıkıyor tekrar görüntü.

Yani 1920x1080 giren görüntü yine 1920x1080 olarak çıkıyor.

Şuanlık bunu değiştirme gibi bi özellik yok programda fakat ileride eklenebilir.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 11:50 ---------- Önceki Mesaj 11:49 ----------

Çerçeve direk videonun üzerine yerleşmektedir hocam, engeli böyle daha iyi geçebileceğimizi düşündük. Şahsen çalıştığım zaman önce videoyu kırpardım sonra çerçeveyi eklerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri