Youtube Spammer V2 | Toplu Engel, Eşleşen ve Ünlem Geçme

şimdi kısa bir videoda filtre 2 ve 3'ü denedim dediğin gibi bi pikselleşme olmadı hocam :)
bozdun mu güzelim botu :D

vallabozdum gibi :D

---------- Spam Engelliyici 02:57 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

arkadaşlar mp4 den başka video formatı deneyip filtre eklemesine rağmen kalitesi bozulmayan varmı ?

bende mp4 hariç diğerlerinde pixel oluyo

Dostum selam programın deneme süresi var mıdır?
Birde konusu açılmışken 30 adet onaylı gmail hesap borcunuz vardı bıraktınız mı gmail hesap işini acaba?
Eğer çok kısa deneme sürümü varsa bende satın almak istiyorum

Dostum selam programın deneme süresi var mıdır?
Birde konusu açılmışken 30 adet onaylı gmail hesap borcunuz vardı bıraktınız mı gmail hesap işini acaba?
Eğer çok kısa deneme sürümü varsa bende satın almak istiyorum

hocam kanal konusunda belirtmiştim dönüş yapanlara telafi edeceğimi görmediniz heralde, skype eklerseniz hallederiz. programı indiirp kayıt olup mail adresinizi gönderirseniz 1 günlük deneme hesabnı aktif ederiz.

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] bota video boyutu eklenmesi mümkünmü acaba?

1280x720 | 854x480 | 1920x1080 şeklinde eklense video bu boyuta genişletilip veya daraltılsa?

giriş ekranında kaldık öle gelen giden yok giriş yapabilen varmı bota

Hocan boyutla ilgili sıkıntıyı hallettiniz mi bu güncellemede.

sunucuyu degiştirdik bundada giremiyoz ince ayar cekmek lazım sanırım

sunucuyu degiştirdik bundada giremiyoz ince ayar cekmek lazım sanırım

hocam skype ya da pm ile tw gönderirseniz yardımcı olayım, çok basit bir olay var bir kereye mahsus vds değiştirmeye falan gerek yok :) İnternet explorer'da sayfa açılmasına izin vereceğiz sadece.

hocam skype ya da pm ile tw gönderirseniz yardımcı olayım, çok basit bir olay var bir kereye mahsus vds değiştirmeye falan gerek yok :) İnternet explorer'da sayfa açılmasına izin vereceğiz sadece.

Hocam bu botta ses eşleşeni için sadece ilerletme mi var ?

Yoksa yavaşlatma da var mı ?

Ses eşleşenini nasıl geçiyorsunuz ?

Ayrıca video boyutu ayarlama da olsa iyi olur. ÖRneğin; 1280x720 boyuta çerçeve konsa da video izlenebilir olur ama boyutu küçükse çerçeve konunca izlenemez hale geliyor.

Hocam bu botta ses eşleşeni için sadece ilerletme mi var ?

Yoksa yavaşlatma da var mı ?

Ses eşleşenini nasıl geçiyorsunuz ?

Ayrıca video boyutu ayarlama da olsa iyi olur. ÖRneğin; 1280x720 boyuta çerçeve konsa da video izlenebilir olur ama boyutu küçükse çerçeve konunca izlenemez hale geliyor.

sadece hızlandırma var hocam, video boyutu ayarlamada gelecek hocam.

Unlem gec 2 ve 10 arasindaki fark nedir hocam. Ve en hizli render nasil alabiliriz ?

Video eklediğimde ytspammer özel render da işleme başlamıyor. Bu sorunu yaşayan var mı acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri