Youtube Spammer V2 | Toplu Engel, Eşleşen ve Ünlem Geçme

render hazırlanıyor 1...2...3.. sıradakine geçiliyor diyor 30 saniye içinde hocam
ama çıktı almıyor. özel render'da sorun mu var ? [MENTION=10442]karadeli[/MENTION]

render hazırlanıyor 1...2...3.. sıradakine geçiliyor diyor 30 saniye içinde hocam
ama çıktı almıyor. özel render'da sorun mu var ? [MENTION=10442]karadeli[/MENTION]

video uzantısı .avi 'mi hocam.. ??
şuanda .mp4'lerde sorunsuz render alıyorum ama .avi'de maalesef sıkıntı var galiba

Daha önce render aldınızmı hocam, başka videoda deneyin. Eğer almadıysanız bin klasöründeki ffmpeg sisteminizle uyumlu degildir. Sisteminize uygun ffmpeg.exe yi internetten indirerek sıkıntıyı giderebilirsiniz. Halledemezseniz skype ekleyin hocam gelince twdan bağlanıp halledelim.

Daha önce render aldınızmı hocam, başka videoda deneyin. Eğer almadıysanız bin klasöründeki ffmpeg sisteminizle uyumlu degildir. Sisteminize uygun ffmpeg.exe yi internetten indirerek sıkıntıyı giderebilirsiniz. Halledemezseniz skype ekleyin hocam gelince twdan bağlanıp halledelim.

daha önce render aldım hocam
güncelleme yaptım spammere ondan sonra bozuldu..
başka videoda da denedim almıyor..

Hocam spammerda sorunmu var sabahtan beri 1-2-3 tamamlandı sorunu veriyor.

ürün satımı sonrası teknık destek cok zayıf arkadas skype ta onlıne olmasına ragmen gerı donus yapmak konusunda cıdden yetersız ıyı nıyetle böyle yazıyorum umarım aksı yönde bir art niyet yoktur ve bugune özeldır vs vs vs

ürün satımı sonrası teknık destek cok zayıf arkadas skype ta onlıne olmasına ragmen gerı donus yapmak konusunda cıdden yetersız ıyı nıyetle böyle yazıyorum umarım aksı yönde bir art niyet yoktur ve bugune özeldır vs vs vs

merhaba hocam. ben arkadaşın verdiği referans ile kullanıyorum botu.
botta bazen aksaklıklar oluyor ama pm ile ya da skypeden kısa sürede çözüyoruz sorunu çoğu zaman..
ama dediğiniz gibi galiba bu sıralar maalesef biraz yoğunlar.. umarım geçici bir durumdur ve kimse mağdur olmaz (-ki ellerinden geleni yapacaklardır diye düşünüyorum) :)

hocam şuana kadar hiçbir soru yada sorun yanıtsız kalmadı, gerek skype gerek tw baglanarak hatta baglanamadıgım durumlarda telefonla arayarak bile destek verdim, duyarlı arkadaşlr yazarsa göreceksiniz zaten fakat bu haftalar final büt haftası oldugu için hemen cevap veremiyorum. Skype açık olma durumu da evde olmadıgımda bile sıkıntıları çözebilmek için telefonda sürekli açık bırakıyorum fakat cevap veremediğim durumlar oluyor bu yüzden skype açık görünüyorum. Şuan bir sıkıntınız varsa skype'da halledelim.

merhaba hocam. ben arkadaşın verdiği referans ile kullanıyorum botu.
botta bazen aksaklıklar oluyor ama pm ile ya da skypeden kısa sürede çözüyoruz sorunu çoğu zaman..
ama dediğiniz gibi galiba bu sıralar maalesef biraz yoğunlar.. umarım geçici bir durumdur ve kimse mağdur olmaz (-ki ellerinden geleni yapacaklardır diye düşünüyorum) :)

Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi aksaklıklar illa olacak fakat elimden geldigince hızlı geridönüş yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar kimseyi mağdur etmedik allahaşükür bundan sonrada Allahın izniyle olmayacaktır.

Birazdanda yeni sürümü yayınlayacağım ve sıralı render özelliği geliyor :)

hocam şuana kadar hiçbir soru yada sorun yanıtsız kalmadı, gerek skype gerek tw baglanarak hatta baglanamadıgım durumlarda telefonla arayarak bile destek verdim, duyarlı arkadaşlr yazarsa göreceksiniz zaten fakat bu haftalar final büt haftası oldugu için hemen cevap veremiyorum. Skype açık olma durumu da evde olmadıgımda bile sıkıntıları çözebilmek için telefonda sürekli açık bırakıyorum fakat cevap veremediğim durumlar oluyor bu yüzden skype açık görünüyorum. Şuan bir sıkıntınız varsa skype'da halledelim.

Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi aksaklıklar illa olacak fakat elimden geldigince hızlı geridönüş yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar kimseyi mağdur etmedik allahaşükür bundan sonrada Allahın izniyle olmayacaktır.

Birazdanda yeni sürümü yayınlayacağım ve sıralı render özelliği geliyor :)

valla kardeşim ben de sana destek olayım sürekli skypetan destek veriyorsunuz en ufak sorunlarla ilgileniyorsunuz çok teşekkür ederim kendi adıma botta sorunsuz çalışıyor

Arkadas cok ilgili.ilgisiz diyip hakkini yemeyin.
Teşekkürler hocam elimizden geldiğince destek veriyoruz.

valla kardeşim ben de sana destek olayım sürekli skypetan destek veriyorsunuz en ufak sorunlarla ilgileniyorsunuz çok teşekkür ederim kendi adıma botta sorunsuz çalışıyor

Eyvallah kardeşim, muhtemelen [MENTION=13134]stone[/MENTION] hocama öyle denk geldi cevap verememe durumu şansa hocamda doğal olarak öyle düşünmüştür haklı.

Bu arada güncellemeyi birtürlü getiremedik, yeni üyelik sisteminde bazı VDS'lerde giriş yapılamıyor bota, o sorun çözülür çözülmez yeni güncelleme gelecek. Beklettiğimiz için özür dileriz;

v2.1'de gelecekler: ( Şuan bota eklenmiş ve denemeleri tamamlanmıştır. )

- Sıralı Render Sistemi ( Filtre, Işık, Hızlandırma, YT Özel Render v.s gibi video yapılmasını istediğiniz işlemleri seçeceksiniz, bot hepsini kendi yapacak yani artık her işlemi ayrı ayrı yapmayacaksınız. )

- YT Özel Render'a FLV ve AVI formatları eklendi.

Yeni üyelik sistemi ile kalan süre, şifre değiştirme v.s gibi işlemleri yapabileceksiniz bot içerisinde, sistem tüm pc'lerde çalışır hale geldiği an güncelleme yayınlanacaktır. Sabrınız için teşekkürler.

Programı sitesinden indirdim. Açarken şöyle bir hata verdi " The secured image was created using a trial version of AgileDotNet and cannot run on this machine"

Daha sonra Temp klasörü içerisinde AgileDotNetRT.dll diye bi dosya oluşturulduğunu gördüm. Bu dosya için internette trojan demişler.

Böyle bi sorunla karşılaşan başka biri var mı ?

Programı sitesinden indirdim. Açarken şöyle bir hata verdi " The secured image was created using a trial version of AgileDotNet and cannot run on this machine"

Daha sonra Temp klasörü içerisinde AgileDotNetRT.dll diye bi dosya oluşturulduğunu gördüm. Bu dosya için internette trojan demişler.

Böyle bi sorunla karşılaşan başka biri var mı ?
O hatayı geçmek için en alttaki güncelleyiciyi çalıştırın manuel olarak. Diğer sorunuza yazılımcı olam kardeşim cevap verir gelince

YTSpammer V2.1 Versiyonu Güncellendi:
---------------------------------------------
- YTSpammer özel render'da boyut farkından kaynaklanan hatalar giderildi. (Her boyutta videoyu renderlayabilirsiniz.)
- YTspammer özel render'da "avi, flv, wmv" desteği getirildi.
- Sıralı Render eklendi. ( Render işlemlerinizi sıralayıp, sırayla render almasını emredebilirsiniz programa, bu sayede durmadan girip kontrol etmenize gerek kalmıyor...)

Hayırlı çalışmalar...

O hatayı geçmek için en alttaki güncelleyiciyi çalıştırın manuel olarak. Diğer sorunuza yazılımcı olam kardeşim cevap verir gelince

ben botu almadım ilgisiz diyen arkadaşa yaptığın açıklamayı gördüm. Sadece onun için yapıyorum yorumu

sen finallerini bütlerini hallet kardeşim.Emek vermiş bi program yapmıssın.her şeyi ortada kullanımı basit arayüzü sade.

İnsanları memnun etmek kolay değil.

YTSpammer V2.1 Versiyonu Güncellendi:
---------------------------------------------
- YTSpammer özel render'da boyut farkından kaynaklanan hatalar giderildi. (Her boyutta videoyu renderlayabilirsiniz.)
- YTspammer özel render'da "avi, flv, wmv" desteği getirildi.
- Sıralı Render eklendi. ( Render işlemlerinizi sıralayıp, sırayla render almasını emredebilirsiniz programa, bu sayede durmadan girip kontrol etmenize gerek kalmıyor...)

Hayırlı çalışmalar...

galiba 2.1. versiyonu ilk ben denedim :)
gerçekten çok iş kolaylaştırıcı özellik olan sıralı render.. topluca videoları atıp ne yapılacağını seçip kafamız rahat şekilde devam edeceğiz inşallah..

ayrıca özellikle .avi'nin eklenmeside çok iyi oldu.. genelde torrent'den inen videolar .avi olunca bide onları convert etmeyle uğraşıyorduk ...

kardeşim tekrardan ellerinize sağlık, çok beğendim 2.1.'i
başarılar..

ben botu almadım ilgisiz diyen arkadaşa yaptığın açıklamayı gördüm. Sadece onun için yapıyorum yorumu

sen finallerini bütlerini hallet kardeşim.Emek vermiş bi program yapmıssın.her şeyi ortada kullanımı basit arayüzü sade.

İnsanları memnun etmek kolay değil.
Çok teşekkürler hocam. Bi yandan dersleri götürmeye çalışıyoruz bi yandan hizmet vermeye çalışıyoruz, elimizden geldiğince de memnun etmeye çalışıyoruz. Kişisel sıkıntılardan dolayı yapılan aksaklıklardan hoş olunmayışınıda anlayışla karşılıyorum :)
Tekrar çok teşekkürler..
galiba 2.1. versiyonu ilk ben denedim :)
gerçekten çok iş kolaylaştırıcı özellik olan sıralı render.. topluca videoları atıp ne yapılacağını seçip kafamız rahat şekilde devam edeceğiz inşallah..

ayrıca özellikle .avi'nin eklenmeside çok iyi oldu.. genelde torrent'den inen videolar .avi olunca bide onları convert etmeyle uğraşıyorduk ...

kardeşim tekrardan ellerinize sağlık, çok beğendim 2.1.'i
başarılar..
Eyvallah hocam, deneyip buraya yazdığınız için de ayrıca teşekkürler :) İnşallah daha da büyük bir proje ile geliyoruz ve şunu söyleyebilirim, artık hiçbirşey yapmayacaksınız vds de.. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri