Youtube Tek seferde 200 playlist + EN ÇOK ARANAN VİDEOLARIDA KANALINA EKLE

uygulama cok güzel ama fiyatı aşırı yüksek o fiyat bu işlev için cokk olmus yani.

forum kurallarına uymayan ne var burda kardeş ? Herşey kurallara göre. websitesi satmıyoruz, masa üstü uygulama bu.

playlist oluşturmak o kadar zahmetli bir olay değil ki....ctrl ye bas videolarına tıkla, tikladigin sıraya gore eklesin.arada da linkle milletin videosunu ekle. dışardan programcilara youtuberler çok zengin gibi görünüyor herhalde ...

konunun devamını okumamışsın sanırım kardeş. playlistle vs sınırlı değil, sınırlıda kalmayacak, milletin videosunu al ekle diyosun ama ADI ÜSTÜNDE BOT BU, botun amacı eziyetten kurtarmaktır. Hangi insan tek seferde 200 playlist oluşturabilir? Yada dakikada en kötü 30 playlist? adama gülerler... :)

Ben bu programı 1 kişiye satar bir miktar kazanırım, bu programı alan kişi her türlü kazanır. herkes işini yapar.

uygulama cok güzel ama fiyatı aşırı yüksek o fiyat bu işlev için cokk olmus yani.

teşekkür ederim kardeş. Ama işte emek olmadan yemek olmuyor :) bunun daha güncellemeleri vs onlarda ücretsiz geliyor. özel bir kişiye satılacak olsa 1500 TL + Güncellemelerden kazanılır. Ama böyle herkes kullanabilir.

bizimde söylemek istedigimiz o fiyatı düşürürsen daha cok satarsın bu fiyatı vericek insan sayisi cok azdır.

satışımız günceldir arkadaşlar ve programın yeni versiyonu çıkmıştır. Bu yeni versiyonumuza yeni özellik eklenmiştir. youtube canı sıkıldıkça tüm abonelerinin kanalını tek tek kapatmayı alışkanlık haline getirdiği için son zamanlar, youtube den para kazananların emekleri yanıyordu artık buna SON!
Artık, 2. kanaldan oluşturduğunuz için videoları spamdan kapanma olsa bile 1. kanalınız etkilenmeyecek, program bu şekil dizayn edilmiştir!
satın almak için iletişime geçebilirsiniz.

Kullanıp memnun kalan bi arkadaş varsa yazarsa seviniriz.. kimseye ref verildi mi ?

Bu konuyu başka forumdan görüp arkadaşa mail attım sağolsun uğraşıp botu biraz değiştirdi.

Botu şuan deneme aşamasındayım ben de en fazla 5 tane açıyor,onu düzeltmeye calısıyorum

Youtubeden milyarlar kazananlar var. onları göz önüne aldığımız zaman bu sadece onlar için çerez parası. Normal para kazananlar için ise bir haftada kendini amorti eder? ve sonrasında para ödemiyor.
Sonra kazandığının dahada fazlasını kazanmaya başlıyor yani.

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

Bu konuyu başka forumdan görüp arkadaşa mail attım sağolsun uğraşıp botu biraz değiştirdi.

Botu şuan deneme aşamasındayım ben de en fazla 5 tane açıyor,onu düzeltmeye calısıyorum

aragon, çıkıpta referans olarak gösterdiğin için kendini teşekkür ederim. Repas ta müşterimizdir. hatırladığım iki nick yani.
Bu forumdan ve başka forumlardan programı kullananlarda var ama kendilerini deşifre etmemekte kararlılar :)
Canları sağolsun.
Program zaten sürekli geliştirilecek. Ve şimdiden satın alan arkadaşlarımız sıfırdan para ödemek yerine, ufak tefek eklenti ücretini ödiyerek geçiş yapabilecekler.
için rahat olsun yani... her defasında aynı ücreti vermek zorunda değil bu programı bir kere alanlar.

saygılarımla.

Son düzenleme:
Youtubeden milyarlar kazananlar var. onları göz önüne aldığımız zaman bu sadece onlar için çerez parası. Normal para kazananlar için ise bir haftada kendini amorti eder? ve sonrasında para ödemiyor.

Ali Ağaoğlu çok kazanıyor diye demire çimento ya 2 kat para veriyor mu? Çok tuhaf bir anlayış :) Yinede haklısın ticaret sonuçta isteyen alır istemeyen almaz :)

pek anlamadım anlamadığım yine spam mı yapacaz yani başka kanallardan video mu kopyalacağız ki bu şikldeyse engel olayları falan nasıl olacak?

hocam youtube playlist şikayet etme var onu nasıl yapcaz benim 1 tane kanal öyle kapanmıştı bundan 5-6 ay önce (playistin sağ üst köşesindeki ... olan yerde)

Ali Ağaoğlu çok kazanıyor diye demire çimento ya 2 kat para veriyor mu? Çok tuhaf bir anlayış :) Yinede haklısın ticaret sonuçta isteyen alır istemeyen almaz :)

2 kat paramı alıyoruzki biz? hakkımızı alıyoruz.
Ali ağaoğlu'ndan örnek verecek olursak çimento şirketleri var yani, adam kazanacağı işe yatırım yaparaktan zengin oldu. tıpkı sakıp sabancının SAKIZ SATARAK trilyoner olduğu gibi.

bu işte yatırım işi, biraz ticaret anlayışı gerekiyor. 2 koyar 5 alırsın.

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

pek anlamadım anlamadığım yine spam mı yapacaz yani başka kanallardan video mu kopyalacağız ki bu şikldeyse engel olayları falan nasıl olacak?

youtubeden para kazanmak için zaten video çekiyosunuz tek tek manuel bi sürü eziyet çekiyosunuz ve kanalınız kapanınca paralarda yanıyor, emeklerde gidiyor.

açıyorsunuz bu progamı çekiyosunuz yine en popüler videoları, kanal kapansada 2.ci kanal kapanıyor. Asıl para kazandığınız kanalınız kapanmıyor. program zaten elinizin altında, kanallarınıza özgün video çekersiniz programla ve riski azaltırsınız, belkide hiç kapanmaz Allah bilir.
Kapansa bile emekleriniz yanmaz.

SPAM Cümlesini kullanmayın arkadaşlar :)
Youtubeden para kazanmada yardımcı program diyelim biz buna.

---------- Spam Engelliyici 16:19 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

hocam youtube playlist şikayet etme var onu nasıl yapcaz benim 1 tane kanal öyle kapanmıştı bundan 5-6 ay önce (playistin sağ üst köşesindeki ... olan yerde)

o konuyu tam anlamadım ama, anladığım kadarıyla cevap vereyim, youtube'nin webmasterlerine rica etmek gerek sanırım o butonu ordan kaldırsınlar :)

Ben kullanıyorum.Yeni açtığım bi kanala uyguladım ve izlenim almaya başladı.
Her nekadar bot olsa da biraz uğraşmanız gerekiyor.Kanaldaki bütün videolara yaptığınız aramaya göre 1 tane playist oluşturuyor.
En popüler videoyu playiste ekliyor ve altına sizin videonuzu ekliyor.
Her kelimede her videoya 1 playist oluşturuyor.Kanalda 50 video varsa 50 playist oluşturuyor.

Ben kullanıyorum.Yeni açtığım bi kanala uyguladım ve izlenim almaya başladı.
Her nekadar bot olsa da biraz uğraşmanız gerekiyor.Kanaldaki bütün videolara yaptığınız aramaya göre 1 tane playist oluşturuyor.
En popüler videoyu playiste ekliyor ve altına sizin videonuzu ekliyor.
Her kelimede her videoya 1 playist oluşturuyor.Kanalda 50 video varsa 50 playist oluşturuyor.

güle güle kullan kardeş. daha bol kazançlı günler seni bekliyor inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri