Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burada tartışma ortamı yaratmazsanız sevinirim.
Şikayetiniz varsa forum yönetimine iletiniz. Ben kendim buldum diye iddia etmedim hiçbir zaman. Satın alan bir çok kişinin bilmediği bir şey, çoğu ilk defa duyuyor. Siz ev geçindiriyorsunuz da onlar ne geçindiriyor?
Yöntemleriniz paylaşılınca yada satılınca bilmeyen insanlara ulaşınca neden bu kadar zorunuza gidiyor?
Ayrıca fixlenen bir şey yok.
Kimseye zorla sattığım da yok.
Bilip de alanlar dahi oldu.
Zorunuza giden bir şey varsa skype adresimden ekleyip söyleyebilirisniz, ek olarak yönetime şikayet edebilirsiniz. Sakıncalı bir durum olsa era admine dosyaları incelemesi için gönderdiğimde konuyu açtırmazdı.
Çalışıyor hala, yardırabilirsiniz.
Ek olarak kanalı öneren kanal olarak göstererek de topluluktan geçersiniz.
Zoruma Ne Gidebilir? Zoruma Giden Birşey Yok... Sadece Senin Anlayışsızlığın Problem. Sadece Birşey Sorucam Cevap Ver Sen Sağ Ben Selamet...
Madem O Sattığın Arkadaşların Ev Geçindirdiğini Düşünecek Kadar Hassasın Neden Satıyorsun O Zaman? Al Skypeden Anlat.. Bu Soruya Mantıklı Cevap Verirsen Bütün Herşeyi Kabul Ediyorum...
Anlayışsızlık yaptığımı düşünmüyorumdüşüncelerinize saygı duyuyorum.
Hocam satis bitis tarihi verdiginiz icin acele satin aldimbaktim simdi tekrar satmaya baslmasiniz soyle diyim ben size durumumu anlatdin o gun aliyorum ama bana daha sonra yardimci olun ben bir sure pc basina gecemem dedim yarin pc basinda olurum yada sali umarim yogun olmazsiniz fixlenmeden bizde bir ekmek yeriz
![]()
pm attım skaype ekledim bakarmısın
r10 daki satış konusuda sizemi ait ?
oradada Alptug kullanıcı adıyla bir satış vardı
evet bana aitti, kapattık o konuyu. Bu konuda bugün satışı sonlanacak..
hizmet alan arkadaşlar bilgi paylaşabilirmi acaba
ilk 3 ref varsa alırım :d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.