Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yüklede bakalım![]()
İlla yazdıracaksınız.
Arkadaş yeni üyeyim gerçi uzun zamandır takip ediyordum ya neyse..
Ona rağmen bu tarz yaklaşımın forum kurallarını bırak adamlığa sığmadığını bilirim..
Ki forum kurallarında da eğer nasıl yaptığını anlatmıcaksan açma konuyu ya da dile getirme der , bir diğer deyişle gövde gösterisi yapma der..
Ben yapıyorum diyorsun , nasıl yapıyorsun ? Yapıyorum full yüklüyorum diyorsun..Yav arkadaş programla mı yapıyorsun diyoruz yok programsız yapıyorum full yüklüyorum işte diyorsun.. Eee senin amacın nedir ? El insaf.
Zaten telif yükler yüklemez gelmez 3. Tarafları dizi içindeki şarkıları silerek geçersin veya partner kanalda rahat geçersin
O dizilerin bir kısmını yüklüyorum ben telif vermiyor zaten 1 hafta sonra görüşelim![]()
Konuyu ben açmadım, ama bazı yazdıkların sanki bana ait. Zaten özelden bir kaçına dedim, skypemde bir kaçına anlattım.
ee kimden para veya birşey istedim? konunun sonun merak ediyorum. Ayrıca olarak konu açarak anlatacağım elbet. Bu tür şeyleri sevmem. Bu benim hakkım istersem söylemem. Bazıları küçük bişeyi bana 10 tl ye satayım diyor. Onlara ne diyeceksin? İyi forumlar. Yanlış anlama.
---------- Mesaj saat 18:31:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:31:12 civarında gönderildi. ----------
Senin kanalların zaten spamdan gidiyordu bide bu telife bulaşma ))
Hocam tabii ki soylememek senin hakkin. O zaman lutfen ben geciriyorum al bak diyede paylasma. Cidden hos olmuyor bu sekilde govde gosterisi yapmak. O herseyi parayla satmaya kalkanlardan nasil sikayetci oluyosak sevmiyosak bu durumda ayni oyle. Ben forumda bi cok kisiye ingilizce ceviri konusunda,vs yardim ettim. Kimsedende bes kurus para istemedim. Ingilizce icin yardim isteyenlerin konusuna tutupta "ben biliyorum, cevirmesi cokta kolay ama cevirmem" desem nasil olur sence?
Buyur sende de. Arkadaş test amaçlı konu açmıştı o yüzden ben de yazdımki teste gerek yok ben zaten geçiriyorum yani mümkündür.
bende bir çok kişiye rusçe ve farklı dilde yardım ettim, kaç bin izlenim hediye ettim bunları dile getirmem hoş olmasada ama diyorum. ben insanlık için yardım ederim para için değil bu yanlış tavırlarınızıda anlamıyorum.
[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION]
Soylediginiz seyi forumda guvenilir birine kanitlamadan o kisi evet dogru soyluyor demeden sizde biliyorsunuz ki bu soylediklerinizden herkesden elestiri alacaksiniz.
Bakinsimdi diyorsunuz ki istedigime soyler istemedigime soylemem bu benim fikrim diyorsunuz ve sizi hakli buluyorum ama... Gozteripde elletmemek de yapmayacaksin.!
Ben yaptim iste kanit yaptiklarimda oldu gibi soylentilerin bos oldugunu sizde biliyorsunuz.
Resim kanit olamaz benim acimdan tabi. Neden ?
resim uzerinde oynama yapilabilir eslesen butun videolari eslesmiyor gibi goztere bilir.
Bakin size yalancisiniz demiyorum ama dediklerinize baklirsada elestiri almaya musait diyorum ve anlatiginiz seylerlede kendiniz hakli cikaramazsinzi diyorum.
Insanlar hakili soruyorlar nasil yaptin ?
hic birsey yapmadim diyorsun
Programmi var diyorlar hayir full yukluyroum diyorsun
Goruntuylemi oynuyorsun diyorlar hayir oynama vs. hic birsey yok direk yukluyroum diyorsun.
elestirinin tozu artincada ben yaptim kimseye soylemek zorunda degilim diyorsun.
Youtubeye Ortakda olsan IYS kayitli bir videoyu full yukleyemezsin.
Buna ragmen diyorum ki belki bazi partnerler olabilir veya biri youtbenin acigini yakalar yani imkansiz demiyorum ama senin anlattigin gibide hic birsey yapmadan esleseni atlatmak kimseden ihtar almamak bana isin acikcasi sacma geldi.
Sende olaya digerlerinin gozunde bak aldigin elestirilere hak vereceksindir.
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Birisi inanmaz, birisi resimle oynadın der. Sizde günah görmüyorum. Forum veya internet yalancı dolandırıcı dolu. Benim bu güne kadar ne yalanım oldu nede kimseyi dolandırmadım bu 10 yıllık internet hayatımda. Ayrıca olarak dün bu forumdan bir kaçına skypede yardımcı oldum bu konuda. Bunlardan biriside [MENTION=262]bysetoll[/MENTION] nikli üyedir.
İyi forumlar.
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Birisi inanmaz, birisi resimle oynadın der. Sizde günah görmüyorum. Forum veya internet yalancı dolandırıcı dolu. Benim bu güne kadar ne yalanım oldu nede kimseyi dolandırmadım bu 10 yıllık internet hayatımda. Ayrıca olarak dün bu forumdan bir kaçına skypede yardımcı oldum bu konuda. Bunlardan biriside [MENTION=262]bysetoll[/MENTION] nikli üyedir.
İyi forumlar.
Ben bu konuda yazdım anlattım adamlar umursamadı ben de bidaha yazmadım gerçekten öğrenmek isteyen gidenr bulur diyorum artık anlatmaya çalışmak kendini tüketmek oluyor. Siz de aynısını yaşayacaksınız...
kanalını gördüm bi sorun yokta telif vermeyen dizileri ifşa etmiş oldunKV Niye yok orda
![]()
İyi forumlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.