youtube u video depolamak için kullanabilir miyiz?

velizrsln

Kayıtlı Üye
gereksiz bulup ama silmeye kıyamadığımız videoları atsak nasıl olur

kanalın kapanmayacağının garantisi yok.
O iş yaş.
Yarın birgün kanal spamdan kapanırsa ağlarsın.

YouTube günden güne daha fazla şişiyor, adamlar aktif olmayan sorunsuzları bile kapatabilir.

600 saatlikk video atan bile var yt ye. hdd mi dayanirrr ya yt ye biyerde yeter lan artkk dicekkk özgün olmayan kanallari gümleticekkk :D

Eskiden olsa yapılırdı da, ama artık gizlideki 0 izlenimli videoya bile topluluk, engel, telif gelebiliyo. Sonra kanal güm.

video sitelerine yükleyeceğine bence google drive gibi servislere yükle daha iyi :D

düşmanına güven ama youtube'a güvenme bende böyle bi eşşeklik ettim videolarımı gizli olarak yükledim depoladım sonuç=bu hesap youtube'nin oyun spam ... vs hapanmicak diyeen güvendiğim hesaptı

Son düzenleme:
youtubenin çıkış amacı insanların kendi videolarını yüklemesi ama gelinen duruma bak kapanır diye güvenemiyoruz .D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri