Edit: Forumda Bazı Arkadaşlar Paylaşımdan Rahatsız Olduğu İçin Kaldırmak Zorunda Kaldım 
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yöntem nerde?
Yanlış Yapıyorsun... Bence Videoyu Kaldırmalısın. Şuanda Birtek Elimizde Geçerli Bu Taktik var ve Youtube Tarafından Buda Fixlenirse Sıkıntı Olur... Kaldır Kardeşim Videoyu...
Yanlış Yapıyorsun... Bence Videoyu Kaldırmalısın. Şuanda Birtek Elimizde Geçerli Bu Taktik var ve Youtube Tarafından Buda Fixlenirse Sıkıntı Olur... Kaldır Kardeşim Videoyu...
Öncelikle Sen Daha Yeni Doğduğunda Ben 10 Yaşındaydım. Hitap Şeklimize Dikkat Edelim Lütfen. Diğer Hususta ise Üyelik Tarihin Eski ve Bu Tarz Paylaşımların Sakıncalı Olduğunu Bilmen Gerekli... Bu Taktiği Ünlem Belası Çıktığından Beri Kullanıyoruz. Sen Yeni Keşfetmiş Olabilirsin ama Bunu Böyle Açık Bir Şekilde İfşa Edemezsin. Bu Konuda Alacağın 2-3 Beğeni için Ekmek Kapımızı Riske Atmamalısın...
Burası yardımlaşma forumu değil mi hocam? Sizin dediginiz gibi herkes kendi ekmek kapısını düsünseydi o zmn bu forumda hiç bi yardım konusu vs. acılmazdı bence.Öncelikle Sen Daha Yeni Doğduğunda Ben 10 Yaşındaydım. Hitap Şeklimize Dikkat Edelim Lütfen. Diğer Hususta ise Üyelik Tarihin Eski ve Bu Tarz Paylaşımların Sakıncalı Olduğunu Bilmen Gerekli... Bu Taktiği Ünlem Belası Çıktığından Beri Kullanıyoruz. Sen Yeni Keşfetmiş Olabilirsin ama Bunu Böyle Açık Bir Şekilde İfşa Edemezsin. Bu Konuda Alacağın 2-3 Beğeni için Ekmek Kapımızı Riske Atmamalısın...
Öncelikle Sen Daha Yeni Doğduğunda Ben 10 Yaşındaydım. Hitap Şeklimize Dikkat Edelim Lütfen. Diğer Hususta ise Üyelik Tarihin Eski ve Bu Tarz Paylaşımların Sakıncalı Olduğunu Bilmen Gerekli... Bu Taktiği Ünlem Belası Çıktığından Beri Kullanıyoruz. Sen Yeni Keşfetmiş Olabilirsin ama Bunu Böyle Açık Bir Şekilde İfşa Edemezsin. Bu Konuda Alacağın 2-3 Beğeni için Ekmek Kapımızı Riske Atmamalısın...
Geçilir aslında da opaklıgın biraz daha düşürülmesi ve videonun biraz daha hızlanması lazımTeşekkürler paylaşım için.
Ünlem için bu kadar uğraşmaya gerek yokta.
Dünya engelinde falan geçiyor mu böyle cidden?
Edit: Geçmiyormuşo zaman pek bi işe yaramaz heralde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.