Youtube Ünlem - Telif Vs. Geçme Yöntemi | Temmuz 2015

• Kullanıcı sceeplock2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sceeplock2

Kayıtlı Üye
Edit: Forumda Bazı Arkadaşlar Paylaşımdan Rahatsız Olduğu İçin Kaldırmak Zorunda Kaldım :(

Son düzenleme:
eyvallah

Son düzenleme:
Yanlış Yapıyorsun... Bence Videoyu Kaldırmalısın. Şuanda Birtek Elimizde Geçerli Bu Taktik var ve Youtube Tarafından Buda Fixlenirse Sıkıntı Olur... Kaldır Kardeşim Videoyu...

Yanlış Yapıyorsun... Bence Videoyu Kaldırmalısın. Şuanda Birtek Elimizde Geçerli Bu Taktik var ve Youtube Tarafından Buda Fixlenirse Sıkıntı Olur... Kaldır Kardeşim Videoyu...

Katılıyorum...

Ben şahsen camtasia çalışmıyorum ama bu paylaşım cidden bu sistemle çalışan arkadaşların işini baltalar. Millet daha yt nedir spam nasıl yapılır kanal nasıl sorunsuz bağlanır öğrenmeden bu tip paylaşımlar ile engel geçmeyi öğreniyorsa vay halimize o zaman.

İnsanlara balık tutmayı öğretmeyin arkadaşlar sadece nerede ne balık çıkar onu anlatın. Bir zahmet olta hazırlayıp balık çekmeyi işini de kendiler çözsünler.

Kardeşim eğer senin dediğin gibi olsaydı. Videolarda çerçeve koyarak geçirme işinin çoktan bitmesi lazımdı. Ama hala kullanan ve teliften geçiren yüzlerce kişi var :D

Teşekkürler. Güzel yöntem.

Arka plana video yerine siyah beyaz damalı bir fotoğraf koyarak denemiştim zamanında. Olmamıştı tabi :D

Öncelikle Sen Daha Yeni Doğduğunda Ben 10 Yaşındaydım. Hitap Şeklimize Dikkat Edelim Lütfen. Diğer Hususta ise Üyelik Tarihin Eski ve Bu Tarz Paylaşımların Sakıncalı Olduğunu Bilmen Gerekli... Bu Taktiği Ünlem Belası Çıktığından Beri Kullanıyoruz. Sen Yeni Keşfetmiş Olabilirsin ama Bunu Böyle Açık Bir Şekilde İfşa Edemezsin. Bu Konuda Alacağın 2-3 Beğeni için Ekmek Kapımızı Riske Atmamalısın...

Öncelikle Sen Daha Yeni Doğduğunda Ben 10 Yaşındaydım. Hitap Şeklimize Dikkat Edelim Lütfen. Diğer Hususta ise Üyelik Tarihin Eski ve Bu Tarz Paylaşımların Sakıncalı Olduğunu Bilmen Gerekli... Bu Taktiği Ünlem Belası Çıktığından Beri Kullanıyoruz. Sen Yeni Keşfetmiş Olabilirsin ama Bunu Böyle Açık Bir Şekilde İfşa Edemezsin. Bu Konuda Alacağın 2-3 Beğeni için Ekmek Kapımızı Riske Atmamalısın...

hocam fixlenen buglara bakarsanız hepsinin site üzerinden olan buglar olduğunu göreceksinizdir youtube gidip senin render yaptığın yüklediğin bir yönteme fix yapamaz onun için bu kadar endişelenmeye gerek olduğunu düşünmüyorum

Burası yardımlaşma forumu değil mi hocam? Sizin dediginiz gibi herkes kendi ekmek kapısını düsünseydi o zmn bu forumda hiç bi yardım konusu vs. acılmazdı bence.

Ya neyi ifşa etmiş ortada ne varki sen bunu taktik diye nitelendiriyorsan ,boşuna bunca seneni vermişşin .arkadaaşa sözüm yok yeni başlayanların işine yararlı olur.

unlem ve eslesen gecmenin anlatildigi video eslesen vermis theorchardmusic :D

Teşekkürler paylaşım için.
Ünlem için bu kadar uğraşmaya gerek yokta.
Dünya engelinde falan geçiyor mu böyle cidden?

Edit: Geçmiyormuş :D o zaman pek bi işe yaramaz heralde

Teşekkürler paylaşım için.
Ünlem için bu kadar uğraşmaya gerek yokta.
Dünya engelinde falan geçiyor mu böyle cidden?

Edit: Geçmiyormuş :D o zaman pek bi işe yaramaz heralde
Geçilir aslında da opaklıgın biraz daha düşürülmesi ve videonun biraz daha hızlanması lazım

Şu forumda yardım konularına kızanalara bende kızıyorum.Siz bu işi bilmezken buradan gelip serkan abinin rehberlerine bakıp kazandınız neden böyle yapıyorsunuz ? Ayıp denen bir şey var bu kadar aç gözlü olmayın.Bu kadar paranın köpeği olmayın.

Eline sağlık hocam güzel paylaşım.

Valla vietnamlıların facebook sayfalarına bakıyorum adamlar deli gibi yöntem paylaşıyor.
Gördüğüm kadarıyla da en kaliteli dünya engeli ve eşleşeni onlar geçiyor.
Baya bir uğraştım çözemedim. Adamların yazılarından da birşey anlaşılmıyor zaten.
Biz Türk kafasıyla giderek yt'yi çerçeveye boğmaya devam edelim.

[MENTION=9258]youtube[/MENTION]star Şuan ki Ruh Halini Çok iyi Anlıyorum. Bende İlk Başladığım Dönemlerde Bu Tarz Paylaşımlara Karşı Çıkanlara Çok Kızıyordum ama işin içine Girince Böyle Değilmiş. Günden Güne Zorlanan Youtubeden Ekmek Yeme Davasında Spamcıların Yeni Bir Güncellemeyi Kaldıracak Gücü Kalmadı. Yine Söylüyorum Video Kaldırılsın. Şayet İsteyen Olursa Özelden PM Yoluyla Yardımcı Olur Arkadaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri