Youtube Upload Sistemi. / Aylık 15 TL / Botlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam ben de küçük bir tavsiye vermek istiyorum yazılımı sunucunuza lisanslayıp
(şifreleyip )
sunucuyu sanal olarak parçalayıp youtuberler için özel vps şeklinde satışa sunabilirmisiniz

bunu ben neden istiyorum cünki bir sunucuyu maksimum x kişiye satarsınız ve herkeze o sonucudan kişisel kullanım için bir alan vermiş olursunuz ortalama hızımızı ve kaç gb alanımızın oldugunu biliriz uzak masaüstü gibi kullanırız ayrıca sunucudaki size özel ve ekstra yazılımlar ile youtuberler için vazgeçilmez olursunuz ...

hocam ben de küçük bir tavsiye vermek istiyorum yazılımı sunucunuza lisanslayıp
(şifreleyip )
sunucuyu sanal olarak parçalayıp youtuberler için özel vps şeklinde satışa sunabilirmisiniz

bunu ben neden istiyorum cünki bir sunucuyu maksimum x kişiye satarsınız ve herkeze o sonucudan kişisel kullanım için bir alan vermiş olursunuz ortalama hızımızı ve kaç gb alanımızın oldugunu biliriz uzak masaüstü gibi kullanırız ayrıca sunucudaki size özel ve ekstra yazılımlar ile youtuberler için vazgeçilmez olursunuz ...

tavsiyenizi düşüneceğim hocam ancak sunucu zaten kaliteli ve bütün müşterilerimi tek burada tutmayacağım ben. ilerleyen zamanlarda müşteri sayısı arttığında yeni sunucular alınacak, herkesi tek makinede tutmanın anlamı yok.

ancak hocam birde şuanda mevcut kaliteli bir şifreleme yöntemi ne yazıkki yok. yapmazsam birtek bu nedenle yapmam.

değişik alternatif çözümler bulunur hocam. irtibatta kalalım :)

Hocam. yüklediğimiz videoları otomatik olarak bloger adresine atma imkanımız var mı?
Bir de şu söyleyeceğim özelliği entegre edebilir misiniz? Diyelim ki bir kanalın videoların çektik hesabımıza fakat daha sonra o kanal yeni video yüklediğinde program o kanalı takip edip o yeni yüklenen videoyu kanalımıza otomatik olarak yükleyecek.

Hocam. yüklediğimiz videoları otomatik olarak bloger adresine atma imkanımız var mı?
Bir de şu söyleyeceğim özelliği entegre edebilir misiniz? Diyelim ki bir kanalın videoların çektik hesabımıza fakat daha sonra o kanal yeni video yüklediğinde program o kanalı takip edip o yeni yüklenen videoyu kanalımıza otomatik olarak yükleyecek.

1-) evet dediğiniz gibi yüklediğiniz videoları otomatik bloglara gönderebilme sistemi getirebiliriz. ancak her blogda günlük 50 konu limiti var.

2-) o takip sisteminiz yapılabilinir birşey ancak bu sistemde yapılamaz maalesef.

1-) evet dediğiniz gibi yüklediğiniz videoları otomatik bloglara gönderebilme sistemi getirebiliriz. ancak her blogda günlük 50 konu limiti var.

2-) o takip sisteminiz yapılabilinir birşey ancak bu sistemde yapılamaz maalesef.

hocam toplu yüklemede yüklediğimiz videonun başlığını kesiyor. Başlıkta ne varsa aynısını açıklamaya ve etiket bölümüne geçiriyor. Ama başlığın %80 i yok. Bunun için bir şey yapabilir misiniz?

hocam toplu yüklemede yüklediğimiz videonun başlığını kesiyor. Başlıkta ne varsa aynısını açıklamaya ve etiket bölümüne geçiriyor. Ama başlığın %80 i yok. Bunun için bir şey yapabilir misiniz?

örnek olarak bana videoları gösterebilir misiniz

orjinal hali = ?
sizin yüklediğiniz = ?

bu şekilde pm ile bildirirsen hemen gerekli eksikliği düzelteyim hocam

Hocam bilgisayarımda olan videoları bu bot sayesinde Youtube'a hızlı yükleyebilir miyim?

o olay sizin internetiniz ile alakalı hocam. yani ha bu sistem üzerinden yüklemişsinz ha youtube video yüke kısımından yüklersiniz aynı şey oluyor. ekstra hız sağlamaz hocam

Ben demo hesabı kullandım. Oldukça başarılı bir sistem. Upload hızı idare eder...Herkese tavsiye ederim.

kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayret bişeysin
yani kesin alıcam
ondan demo istedim
yani ben daha önce kisser vs bir çok program kullanmıştım
ondan demo istemiştim
youtube den youtubeye hızlı mı değil mi diye
yani insan bir olumlu olumsuz bir geri dönüş yapar
artık demo hesap vermiyorum de
hiç bişey demiyorsun
profiline bakıyorum
bugün en son 23.50 de forumda olmuşsun
yani cevap vermemeni anlayamadım doğrusu

mademki demo vermiyosun
konunun en başında yazdığın
demo siteyenler pm atabilirler yazısını kaldır

kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayret bişeysin
yani kesin alıcam
ondan demo istedim
yani ben daha önce kisser vs bir çok program kullanmıştım
ondan demo istemiştim
youtube den youtubeye hızlı mı değil mi diye
yani insan bir olumlu olumsuz bir geri dönüş yapar
artık demo hesap vermiyorum de
hiç bişey demiyorsun
profiline bakıyorum
bugün en son 23.50 de forumda olmuşsun
yani cevap vermemeni anlayamadım doğrusu

mademki demo vermiyosun
konunun en başında yazdığın
demo siteyenler pm atabilirler yazısını kaldır

hocam ufak çaplı bir değişimden dolayı vermedim deneme hesabı.
domaine yönlendirdiğim zaman size deneme hesabınızı atacağım :)

Hocam bir kanaldan 50 video çektim. fakat bugün bakınca bütün videolara 3. eşleşme uyarısı çıktı. Daha önce bu kanaldan çekim yapıyordum. Acaba 50 tane birden çektim diye youtube böyle bir sorun mu oluşturdu. Toplu video yükleyip böyle sorun yaşayan var mı?
Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. 50 videodan 48ine 3.taraf eşleğini geldi. Enteresan:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri