+1 link atabilecek varsa çok iyi olurya o bu değilde pc masası çok hoşuma gitti. aynı böyle birşey arıyorum hocam nerden bulabilirim bilen varmı![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+1 link atabilecek varsa çok iyi olurya o bu değilde pc masası çok hoşuma gitti. aynı böyle birşey arıyorum hocam nerden bulabilirim bilen varmı![]()
Hocam 2015 nisan ayında adsense baba sağolsun bende boston şehirinde 5 ay dil okuluna gittim adsense banlanma olayları olunca geri dönmek durumunda kalmıştım. senin hikaye daha efsane ve iyiymiş :=)
---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------
@nescafe3in1 hocam ayrıca aynı zamanlarda bostonda bulunmuşuz bende o sıralar pizza dağıtıyordum gerçek ismini ve hangi pizzacıda çalıştığını çok merak ettim pm at bana mutlaka :=)=![]()
Merhabalar hocam, rahatsız ediyorum ama bir sorum olacak.
Yurtdışında bostonda okudum yazmışsınız, vize işini nasıl hallettiniz? Vize işlerinde gösterilecek olan para miktarında kaynak soruluyor, o soruyu nasıl geçtiniz yani spam demeyeceğinize göre nasıl atlatabiliriz bu soruyu ?
Teşekkürler.
Dil okuluna kayıt olduktan sonra çalışma iznim oldu demişsin. Bildiğim kadarıyla dil okulu ile çalışma izni alamıyorsun.
Bu arada sormak istediğim bişey SSN(Social Security Number) numaran var mı varsa Nasıl aldın?
Senin 2013 yılında forumda açtığın bir konu vardı. Yurtdışı eğitimle ilgili tecrübeli arkadaşlardan bilgi istemiştin çok iyi hatırlıyorum. O zamanlar başka bir hesap kullanıyordum oradan sana biraz yardımcı olmuştum. Görüyorum ki olayı bitirmişsin senin adına çok sevindim
Cok haklisin, ABD diye kicimi yirttim afedersiniz simdi trye tatile gelecegim gunu parmakla sayiyorum. Benim buradaki okulla isim bittiginde rotammda Brezilya varTurizm okumuş biri olarak şuan tüm çabalarım bunun üzerine.Kendimi geliştirme adına.
Hedef illa ki ABD değil Avustralya da olabilir.Veya başka bir yer.
Şimdi işler zorlaştı birikim yapıyoruz da nerde o eski bolluk.Eskiden akıyordu hep yedik paraları![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.