Youtube ve Amerika hikayem.

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hayalimi yaşıyorsun.Bende Allahın izniyle Amerikada master yapmayı düşünüyorum.Sosyoloji lisans bitti.İngilizcemiz de Allaha şükür orta düzeye geldi.Psikoloji alanında master yapma hayalim var.İnşallah gerçekleştiririm.

Hâla niche ile para kazanabiliyor musun hocam?

Hocam 2015 nisan ayında adsense baba sağolsun bende boston şehirinde 5 ay dil okuluna gittim adsense banlanma olayları olunca geri dönmek durumunda kalmıştım. senin hikaye daha efsane ve iyiymiş :=)

---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

@nescafe3in1 hocam ayrıca aynı zamanlarda bostonda bulunmuşuz bende o sıralar pizza dağıtıyordum gerçek ismini ve hangi pizzacıda çalıştığını çok merak ettim pm at bana mutlaka :=)=:)

Hocam 2015 nisan ayında adsense baba sağolsun bende boston şehirinde 5 ay dil okuluna gittim adsense banlanma olayları olunca geri dönmek durumunda kalmıştım. senin hikaye daha efsane ve iyiymiş :=)

---------- Spam Engelliyici 16:50 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

@nescafe3in1 hocam ayrıca aynı zamanlarda bostonda bulunmuşuz bende o sıralar pizza dağıtıyordum gerçek ismini ve hangi pizzacıda çalıştığını çok merak ettim pm at bana mutlaka :=)=:)

Merhabalar hocam, rahatsız ediyorum ama bir sorum olacak.

Yurtdışında bostonda okudum yazmışsınız, vize işini nasıl hallettiniz? Vize işlerinde gösterilecek olan para miktarında kaynak soruluyor, o soruyu nasıl geçtiniz yani spam demeyeceğinize göre nasıl atlatabiliriz bu soruyu ?

Teşekkürler.

Merhabalar hocam, rahatsız ediyorum ama bir sorum olacak.

Yurtdışında bostonda okudum yazmışsınız, vize işini nasıl hallettiniz? Vize işlerinde gösterilecek olan para miktarında kaynak soruluyor, o soruyu nasıl geçtiniz yani spam demeyeceğinize göre nasıl atlatabiliriz bu soruyu ?

Teşekkürler.

Öğrenci vizesi ile gittim annne babanızın üzerine hesap açın para atın zaten kim karşılaycak diye soruyorlar vize alırken annem babam dersiniz öğrenci vizesi alırsınız. Bir okula kayıt yaptırın id20 yollatın sıkıntı olmaz

Vize alirken geliri babamin checking hesabindan 60k Turk lirasi gosterdim. (O zaman 18 yasindaydim banka hesabim bile yoktu)

PC masami IKEA dan aldim FREDDE Computer work station - IKEA

Niche ile Birlesik Devletlere ayak bastigimdan beri ugrasmiyorum.
[MENTION=11648]Rayjon32[/MENTION] [MENTION=12754]eptenaykiriyim[/MENTION] [MENTION=13705]techtasarim[/MENTION]

Dil okuluna kayıt olduktan sonra çalışma iznim oldu demişsin. Bildiğim kadarıyla dil okulu ile çalışma izni alamıyorsun.
Bu arada sormak istediğim bişey SSN(Social Security Number) numaran var mı varsa Nasıl aldın?

Dil okuluna kayıt olduktan sonra çalışma iznim oldu demişsin. Bildiğim kadarıyla dil okulu ile çalışma izni alamıyorsun.
Bu arada sormak istediğim bişey SSN(Social Security Number) numaran var mı varsa Nasıl aldın?

Boston'da tam dil okulu diyemeyecegim bir okula kaydoldum ve okulun kurallari arasinda yazin calismak var sadece yazi beklemem gerekti ve bu sayede SSN aldim. O surec biraz zor isliyor ama sonunda sorunsuzca aliyorsun. Her dil okulu bunu saglamiyor. SSN yi aldiktan sonra hayat cok kolaylasti. En basitinden kredi karti alabildim ve kredi skoruna sahip oldum. Kredi skoru ise araba kiralarken, ev kiralarken ya da bir seyi krediyle satin alirken isine yariyor.

SSN nin faydalarının farkındayım. Sırf o yüzden gitmeye çekiniyorum. Mümkünse bu ve varsa bildiğin buna benzer okulların isimlerini atar mısın?

güzel yazı, güzel hikaye.. keyifle okudum.

Senin 2013 yılında forumda açtığın bir konu vardı. Yurtdışı eğitimle ilgili tecrübeli arkadaşlardan bilgi istemiştin çok iyi hatırlıyorum. O zamanlar başka bir hesap kullanıyordum oradan sana biraz yardımcı olmuştum. Görüyorum ki olayı bitirmişsin senin adına çok sevindim

Vay arkadaş kader işte, bizde aylık 1.300 TL'ye razı olup 8 saat fabrikada çalışalım neyse bu halimize şükürler olsun inşaALLAH bizde bu YouTube ortamından ne çok kazanıp azacak nede hiç kazanamayıp isyan etmeden orta derece bir gelir elde ederiz :)

Turizm okumuş biri olarak şuan tüm çabalarım bunun üzerine.Kendimi geliştirme adına.
Hedef illa ki ABD değil Avustralya da olabilir.Veya başka bir yer.
Şimdi işler zorlaştı birikim yapıyoruz da nerde o eski bolluk.Eskiden akıyordu hep yedik paraları :(

Senin 2013 yılında forumda açtığın bir konu vardı. Yurtdışı eğitimle ilgili tecrübeli arkadaşlardan bilgi istemiştin çok iyi hatırlıyorum. O zamanlar başka bir hesap kullanıyordum oradan sana biraz yardımcı olmuştum. Görüyorum ki olayı bitirmişsin senin adına çok sevindim

Seni hatirlamak isterim biraz daha detay verir misin? :rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 03:42 ---------- Önceki Mesaj 03:41 ----------

Turizm okumuş biri olarak şuan tüm çabalarım bunun üzerine.Kendimi geliştirme adına.
Hedef illa ki ABD değil Avustralya da olabilir.Veya başka bir yer.
Şimdi işler zorlaştı birikim yapıyoruz da nerde o eski bolluk.Eskiden akıyordu hep yedik paraları :(
Cok haklisin, ABD diye kicimi yirttim afedersiniz simdi trye tatile gelecegim gunu parmakla sayiyorum. Benim buradaki okulla isim bittiginde rotammda Brezilya var :)

Hocam çok güzel konunuzu baştan sona okudum. Önceden de yorum yazmıştım zaten bir takım sorular sormuştum. Eğer özel olursa ne kadar sürede kaç ay harcadığınızı sorabilir miyim? Orada çalışırken ki sürenizde de adsense işi yaptınız mı acaba ? Teşekkürlerimi sunarım, bende inşallah Kanada'ya gideceğim :D

konuyu yeni gördüm vay :) güzel bi hikaye.. tebrik ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri