Youtube ve Ben (ilk kazancim)

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Cevap: @muslera06 ve ben

Abi işlerin türkiyeye temelli dönme hazırlığı mı yoksa :)
Evet aynen dostum biraz ondan yogunluk var biraz yilbasi dolayisi ile olan yogunluk filan derken gunun 24 saatinde 4-5 saatlik uyku disindaki kalan vaktim yetmiyor artik bana.Bunlar bi biter istedigim gibi olursa kendim icinde forum icinde sizler iicnde iyi olur insallah.

Cevap: @muslera06 ve ben

Evet aynen dostum biraz ondan yogunluk var biraz yilbasi dolayisi ile olan yogunluk filan derken gunun 24 saatinde 4-5 saatlik uyku disindaki kalan vaktim yetmiyor artik bana.Bunlar bi biter istedigim gibi olursa kendim icinde forum icinde sizler iicnde iyi olur insallah.

Eminim iyi olur abi Allahın izniyle. Çok sevindim bu kararına :)
Ankaraya mı istanbulamı yerleşeceksin abi .

İnşallah daha çok kazanırsın öğrenim kredisi yerken güzel ama bakalım öderken nasıl olacak :)

Hakkında hayırlısı olsun.Pin gelir, şubat ayında da alırsın inşallah ilk ödemeni.
Ufak ufak kanallarını tek maile yönlendir, telif vs... dikkat et ki para kazanma kapanmadan önlemini alabilesin.

Serkan hocam seni de online ve aktif görmek güzel.Gurbet bitsin dön bu taraflara, yeni konularını ve canlı konferanslarını özledik, özleniyorsun karşılık beklemeden paylaşım yapan genç :)

way be benımde ilk kazancım x.xxx.87 tl idi... dün gibi hatırlarım ... güzel günlerdi way bee...

merhabalar herkes forumda az cok actıgım konulardan beni tanır , cogu arkadasa özel mesaj atmısımdır kimisine skypeden yazmısımdır. ben kasım ayında 27 sinde ytpara ile tanıstım o zamanlarda işin ne oldugunu nasıl kazanıldıgını bilmiyorum fakat bilgisayar programcısı ve bilgisayarla hasır nesir oldugum icin olayı 3 gunde uykusuzluktan hasta oluncaya kadar çözmeyi bsardım , daha sonra kanal acma hesapları adsenseyi baglamayı videoları izleyerek ogrendim. bu forumda olan fkat banlanmıs olan serhat tasdemir bana 2 alt kanal actı ve onları adsenseye bagladı ve nasıl bağlanacagı konusunda yardımcı oldu ilk zamanlarda. sonra tekrar muslera06 videolarını ve konularını takip ettim. sordugum her sorunun cevabını gordum ve hayata gecirmeye gayret ettim. bu zaman zarfında satın aldıgım ilk bot olan @Web_Scripti nin video yap botunu kullandım kendisindende allah razı olsun butun pmlerime skypede gorusmelerimde bana ön ayak olacak bir sürü sey ogretti bottan yararlandırdı. bıkmadan usanmadan bana yardımcı oldu. hakkını asla inkar edemem bu kazancta onunda cok emegi oldu daha sonra her gorustugum kisilerden sonra direk muslera06 serkan abi ye durumlarımı anlatıyor ve ondan fikir alıyorum.
zaten konularını okumustum videolarını izlemistim sadece kazanc eksiğim kalmıstı birgün ona abi ben kazanamıyorum cok az kazanıyorum diye sitem edince bana bir kategori önerdi ve ben o kategori sayesinde gunde 30-40 tl kazanmaya basladım. her soruma bıkmadan usanmadan cevap verdi kanallarım kapandı sanki kendisinin kanalları kapanmıs gibi yardımcı oldu , o kadar mesgul olmasına ragmen sahip cıktı. bu kazancta en büyük emek sahiplerindendir @Muslera06 kendisinden allah razı olsun.
kasımda 5,71 tl net kazancım oldu aralık ayında su an itibariyle 980 tl küsür esikteyim kapanan silinen kanallarım oldu. 12 ocakta allah nasip kısmet ederse pinim yola cıkacak ocak ayı kazancımla beraber insallah subat yada martta hayır dualarınızla borclarımı ödeyecek duruma geleceğim. okulum bitti fakat öğrenim kredisi ödeyecegim 10.000 tl civarında o parayı ödedikten sonrada bu isi bırakacagı allah nasip ederse . ben deneyimlerimi tecrübelerimi sizlerle paylasmak istedim yeni baslayan arkadaslara da tavsiyelerim var. bıkmayın usanmayın soru sorun , cok arastırın asla pes etmeyin forumda bilgisi olduguna inandıgınız insanlara pm atın kazansanız bile daha cok kazanmak icn mutlaka fikir alın cunku bugun cok kazananlar bu sayede kazanmıslardır.
@Muslera06 serkan abi nin muhakkak skype adresini ekleyin pm atın soru sorun ama bunları yapmdan önce kanal nasıl acılır nasıl adsense baglanır diyede onu rahatsız etmeyim yapılması gerekenleri yapın bittikten snnra kazanamazsanız onla konusun muhakkak size kategori hatta kanal bile verecektir.
benim söyleyeceklerim bunlar arkadaslar herkese allah daha cok versin . yeni yılınızı en icten dileklerimle kutlarım rabbim hepinizin gönlüne göre kalbine görür insallah. peygamber efendimiz de yoldasınız olur insallah temennim bunlardır ilk kez böyle birsey yazıyorum duygulandım yazım hatası olur simdiden bagıslayın.

dipnot ;@furkan arkadasıma ayrıca tsk etmek istiyorum sürekli yoldas oldu bana allah ondan da razı olsun. @dared85 , @3eRKaN , @iwocan ve adını hatırlamadıgım arkadaslarda yardımcı oldular hepsine ayrı ayrı tsk ederim. @RockNRolla , @WeyliPreci , @aysun06 cok yardımcı oldu gene. bu insanlar allah dostu kisiler her zaman yardım talep edebilirsiniz.

daha fazlasını kazanırsın inş.

amin cümlemize ins , kazanamayıpta yardım almak isteyen herkese bildiklerimi anlatmaya hazırım.

---------- Mesaj saat 16:56:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:51:38 civarında gönderildi. ----------

ücretsiz gold book , ultra book , ultmegabook , ultraflash book , ebook , ekitap , isteyenler varsa zaten forumda ücretsiz olarak mevcut [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] o yukarıda yazdıgım sacma sapan kelimeleri 500 e katlayacak konusu ve videoları var , ben inanmıyorum bu videoları izleyip konuları tek tek okuyan birinin kazanamayacagına . arkadaslar bu forumda satılan butun ebookları aldım hepsini size yollayım ama inancınız olsun hepside [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın konusundan daha iyi değil.
Muslera06 Konulari-Paylasimlari - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu
bu yukarda size yolladıgım link para kazanmanız icin gereken linktir.
ytpara official channel muhakkak uye olun yt de. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] gercekten arkadaslar 10 numara bir insan iyilik meleği abarttıgımı yalakalık yaptıgımı dusunebilirsiniz belki ama gercekten bugune kadar herkese emegi gecmis bu forumda su an cok ciddi rakamlar kazanan var hepsi sus pus ama hepsi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] sayesinde kazandı ve kazanmaya devam ediyor. benim size son tavsiyelerim bunlar.
Muslera06 Konulari-Paylasimlari - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu alın size istemediğiniz kadar ebook .

amin cümlemize ins , kazanamayıpta yardım almak isteyen herkese bildiklerimi anlatmaya hazırım.

---------- Mesaj saat 16:56:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:51:38 civarında gönderildi. ----------

ücretsiz gold book , ultra book , ultmegabook , ultraflash book , ebook , ekitap , isteyenler varsa zaten forumda ücretsiz olarak mevcut [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] o yukarıda yazdıgım sacma sapan kelimeleri 500 e katlayacak konusu ve videoları var , ben inanmıyorum bu videoları izleyip konuları tek tek okuyan birinin kazanamayacagına . arkadaslar bu forumda satılan butun ebookları aldım hepsini size yollayım ama inancınız olsun hepside [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın konusundan daha iyi değil.
Muslera06 Konulari-Paylasimlari - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu
bu yukarda size yolladıgım link para kazanmanız icin gereken linktir.
ytpara official channel muhakkak uye olun yt de. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] gercekten arkadaslar 10 numara bir insan iyilik meleği abarttıgımı yalakalık yaptıgımı dusunebilirsiniz belki ama gercekten bugune kadar herkese emegi gecmis bu forumda su an cok ciddi rakamlar kazanan var hepsi sus pus ama hepsi [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] sayesinde kazandı ve kazanmaya devam ediyor. benim size son tavsiyelerim bunlar.
Muslera06 Konulari-Paylasimlari - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu alın size istemediğiniz kadar ebook .
muslere06 bende onın videosu ilek ilk kanalını açtım, ilk kanalımı ve adsensemi oluşturup ilk videolarımı yukledim... videoları yetti.. tamda kendime hobi arıyordum, para kazanmaya inanmamıştım bile.. ama derken burdayız... elimizden geleni paylaşıyoruz bizlerde.. 10 kişiden 3 kişi iyi insan çıksa bu iş yayılır , birileri hep yardım eder herkes %100 paylaşmaz yardımseverde deildir.

muslere06 bende onın videosu ilek ilk kanalını açtım, ilk kanalımı ve adsensemi oluşturup ilk videolarımı yukledim... videoları yetti.. tamda kendime hobi arıyordum, para kazanmaya inanmamıştım bile.. ama derken burdayız... elimizden geleni paylaşıyoruz bizlerde.. 10 kişiden 3 kişi iyi insan çıksa bu iş yayılır , birileri hep yardım eder herkes %100 paylaşmaz yardımseverde deildir.

çok önemli bi konuya değinmişsiniz hocam vefa borcunu hisseden herkes birbirine yardımcı olur

her ay bot degistirin arkadaslar sürekli bir bota cakılıp kalmayın ? her 25 kanala bir adsense dusecek sekilde calısın her aldıgınız botta minimum 25 kanal acın gelecek ayda bot degistirin. yani ben gecen ay video yap kullandım bu ay youploader aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri