Youtube ve Diğer Konularda Aldığm Domainler Yorumlarınızı Bekliyorum

akmaster_91

Kayıtlı Üye
14627_850798144966090_6619904577429608598_n.jpg

İnternette günde neredeyse 7-8 saat zaman geçiriyorum aklıma güzel domainler geldkçe alıyorum sizce yukarıdaki domainler nasıl bana en sağlamı 1. sıradaki domain gibi geldi. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

Not: Cevaplarınız da domain isimleri yerine sıra numaralarını kullanırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
zahideyetis nedir bilmiyorum dizi falan mı diziyse iyi. :) gazetetaip.net dışında diğereri gayet güzel domainler hayırlı olsun.. Özellikle ytsupport.com güzel bir proje ile çok iş yapar bence..
Ayrıca itiraflari.com subdomainler ile büyük bir proje için kullanılabilir. Örnek: arkadas.itiraflari.com gibi. Ama projesizken tabi çok iyi bir domain diyemeyiz..

Son düzenleme:
ben birinciyi begendim. Türkçede olur ama ingilizce filan yabancı içerik gidilse de iyi is yapar bence :)

zahideyetis nedir bilmiyorum dizi falan mı diziyse iyi. :) gazetetaip.net dışında diğereri gayet güzel domainler hayırlı olsun.. Özellikle ytsupport.com güzel bir proje ile çok iş yapar bence..
Ayrıca itiraflari.com subdomainler ile büyük bir proje için kullanılabilir. Örnek: arkadas.itiraflari.com gibi. Ama projesizken tabi çok iyi bir domain diyemeyiz..

sen bekardın demi abi :D zahide yetiş i bilmemen normal :D istersen git senide eversin :D

hiç biri hoşuma gitmedi, domain işine girmek istiyorsan günlük düşecek domainleri takip et geçmiş yıllarda o işten güzel paralar kazanmıştım.

sen bekardın demi abi :D zahide yetiş i bilmemen normal :D istersen git senide eversin :D

Evlendirme programı falan mı yapıyor? :) Gidiyim programına ya çıkıyım "ben karı istirem" diyim. :D
Ömür boyu bekar kalacağımı bilsem yinede çıkmam o tarz programlara. :)

hiç biri hoşuma gitmedi, domain işine girmek istiyorsan günlük düşecek domainleri takip et geçmiş yıllarda o işten güzel paralar kazanmıştım.

ytsupport.com neden acaba hoşuna gitmedi? Merak ettim sadece. Bence çok güzel domain. Yabancı youtube forumu açılabilecek bir domain. Blogda açılır.. Arama hacmide yüksek https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=PxcGVdXdGKqz8weOqIDQBw&gws_rd=ssl#q=yt+support . :)

Son düzenleme:
Şuan tek kelime veya kısa domainler iş görüyor.Sizin domainlerden en iyisi ytsohbet.com ama ytpara varken onuda alıcak veya üstüne durucak biri olmaz diye düşünüyorum :D

Gazetetakip com uzantılı olsa iyiymiş. Projen varsa itiraflari[.]com da değerlendirilebilir ama satış amaçlı aldıysan kimsenin çıkıp bu domainleri alacağını sanmam açıkçası

zahideyetis iş yapar gibi duruyor diğerleri ciddi yatırım ister.

Evlendirme programı falan mı yapıyor? :) Gidiyim programına ya çıkıyım "ben karı istirem" diyim. :D
Ömür boyu bekar kalacağımı bilsem yinede çıkmam o tarz programlara. :)

çıkma zaten :D o öyle program değil şu aralar getirildi galiba annem de izliyor. normal hayatla ilgi yemek dini konular sağlık şiddet böyle böyle gidiyor. şimdi de bu evlilik işine el attılar aşırı derece de araştırıp oraya alıyorlar en fazla iki kişi filan tabi annenle gidip isteyeceksin yoksa almıyorlar :D :D

Kızma ama hiç birini beğenmedim.

yorum için teşekkürler :)

açıkcası itiraf domaini bende o düşünceyle aldım üniversitelerin facebookda itiraf grupları oluyor ama çoğu kişi gizlilikten ödün vermemek için (ad soyad belli olmasın diye) pek birşey göndermiyor ben onlarla iletişim kurarak subdomainler halinde site hazırlayıp yöneticilik vermeyi düşünmüştüm :)

Zahide Yetiş sunucu

Youtube ile alakalı olan domainde yabancı içerikli güzel bir site yapılabilir.

ben birinciyi begendim. Türkçede olur ama ingilizce filan yabancı içerik gidilse de iyi is yapar bence :)

Oraya basit bir sohbet scripti kurmayı düşünmüştüm alırken öyle kaldı :)

Hepsi işe yarar nitelikte.

yorum için teşekkürler

gazetetakip güzelmiş hocam.

Projelendirmeye ilk ondan başladım eğer istediğim gibi olursa ytparada tanıtım konusunu açarım :)

Domain alıp satmak değilde daha çok projelendirmek için o anda aklıma gelen domaini alıyorum.

Şuan tek kelime veya kısa domainler iş görüyor.Sizin domainlerden en iyisi ytsohbet.com ama ytpara varken onuda alıcak veya üstüne durucak biri olmaz diye düşünüyorum :D

domain keyword olduktan sonra tek kelime olup olmaması önemli değil bence

Gazetetakip com uzantılı olsa iyiymiş. Projen varsa itiraflari[.]com da değerlendirilebilir ama satış amaçlı aldıysan kimsenin çıkıp bu domainleri alacağını sanmam açıkçası

com u malesef doluydu :)

zahidenin programı bugün var yarın yok hocam. gazetetakip iş görür bir rts okuyan kardeşin olarak:)

Zahide Yetiş'in programı bugün var yarın yok ama zahide Yetiş daha uzun yıllar var :)

zahideyetis iş yapar gibi duruyor diğerleri ciddi yatırım ister.

Yorum için teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
İtirafları.com
+18 olarak ziyan edilmezise güzel fikirler çıkabilir.

ytsupport güzelmiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri