Youtube ve Genel Durumumuz

Kanal Sayınız : 1.
Adsense Günlük İzlenim : 1k civarı.
Günlük Ortalama Kazancınız : 1-2$.
Aylık Ortalama Kazancınız : Henüz yok.
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 30-70 arası.
TBM Ortalamanız : 0,02$-0,07$ arası.
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 3-7 arası.
Kanal İçeriginiz : Bayanlara yönelik.
Çalışma Yönteminiz : Özgün video, özgün başlık, özgün açıklama.
Kanal Diliniz : Türkçe.
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : Youtube işi için bir saat.
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 15 gün.

Kanal Sayınız : Ah bi bilebilsem..
Adsense Günlük İzlenim : Triqalx ile ayni
Günlük Ortalama Kazancınız : Triqalx ile FGA arasinda
Aylık Ortalama Kazancınız : Triqalx ile FGA arasinda
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Triqalx ile Strider arasinda
TBM Ortalamanız : FGA?Triqalx ve Strider cok gerimde :)
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : Triqalx ile Strider arasinda
Kanal İçeriginiz : ne yokki :)
Çalışma Yönteminiz : Vur kir parcala Somurmeye devam
Kanal Diliniz : Türkçe,ingilizce,fransizca,almanca,arapca,rusca,ibranice,flemenkce,cince,japonca....
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 20 Saat (Evet yalan degil 4 saat uyku)
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Kafayi yedigim gunden beri :)

Kanal Diliniz : Türkçe,ingilizce,fransizca,almanca,arapca,rusca,ibranice,flemenkce,cince,japonca....

Abi Ne yaptın sen :D Böyle Giderse Gençliğin Gidecek :)
Seni Örnek alıyoruz ama Bu 4 saat uyku Örnek olmasa Gerek ;)

Kanal Sayınız : Çok
Adsense Günlük İzlenim : Triqalx'ten fazla, Muslera06'dan az ( Triqalx ile çok değişir ) Bugün böyle, yarına belli olmaz :)
Günlük Ortalama Kazancınız : Triqalx ile FGA arasinda mı üstünde mi altında mı bilemedim ne desem.
Aylık Ortalama Kazancınız : Triqalx, FGA, Muslera06 'nınkılerı topla 3'e böl. (Pi sayısını 3 alın)
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Triqalx ile Muslera06 arasinda
TBM Ortalamanız : Triqalx 'in üstünde Muslera06'nın muhtemelen altında
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : Triqalx,Muslera06 ve FGA ortalaması
Kanal İçeriginiz : ufff diyorum.
Çalışma Yönteminiz : Yan gelip yatıyorum
Kanal Diliniz : Kuşdili
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : [MENTION=2087]Muslera[/MENTION]'dan 1 saat az ya da çok, [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] hep uyuyor:D:D, [MENTION=114]FGA[/MENTION] kadar.
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Hangi iş?

Kanal Sayınız : 5
Adsense Günlük İzlenim : 8 bin
Günlük Ortalama Kazancınız : 15-20 tl
Aylık Ortalama Kazancınız :210 tl
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :400
TBM Ortalamanız : 0.04
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :%6-7
Kanal İçeriginiz : Eğitim, Amatör Müzik, Dizi
Çalışma Yönteminiz : Manuel/Özgün
Kanal Diliniz : Türkçe, Kürtçe
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 3-4
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 3 Yıldır

Kanal Sayınız : 2
Adsense Günlük İzlenim : 4 bin
Günlük Ortalama Kazancınız : 15 - 40 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : 700 tl
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 20 - 30
TBM Ortalamanız : 0.70 1.30
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 2,01
Kanal İçeriginiz : Dizi / Finand
Kanal Diliniz : Türkçe , İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 5-6 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 1 Yıl

Vur kir parcala Somurmeye devam :D izindeyiz üstad:cool:

vay abi ya 9k $lar 50k tller daha bu işe girmedim sırf 2-3 aydır araştırma bilgilendirmeyle uğraşıyorum şuan bunları gördüm düşündüm bir gün başlarsam bu seviyeye gelebilirmiyim :D

Kanal Sayınız : Çok
Adsense Günlük İzlenim : Triqalx'ten fazla, Muslera06'dan az ( Triqalx ile çok değişir ) Bugün böyle, yarına belli olmaz :)
Günlük Ortalama Kazancınız : Triqalx ile FGA arasinda mı üstünde mi altında mı bilemedim ne desem.
Aylık Ortalama Kazancınız : Triqalx, FGA, Muslera06 'nınkılerı topla 3'e böl. (Pi sayısını 3 alın)
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Triqalx ile Muslera06 arasinda
TBM Ortalamanız : Triqalx 'in üstünde Muslera06'nın muhtemelen altında
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : Triqalx,Muslera06 ve FGA ortalaması
Kanal İçeriginiz : ufff diyorum.
Çalışma Yönteminiz : Yan gelip yatıyorum
Kanal Diliniz : Kuşdili
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : @Muslera'dan 1 saat az ya da çok, @Triqalx hep uyuyor, @FGA kadar.
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Hangi iş?

Burda bi yanlsi var canerim, "@Triqalx hep uyuyor" yazmissin ama hayir uyumuyor :) nerdeyse ayni yatip ayni kalkiyoruz onla :)

tum adminler hepiniz bekleyin yakinda bir patlama yapacagim burada :)

Ayrica yakinda hepinize cok guzel bir surprizim var ;)

Ekran goruntusu olarak ben sonra ise baslamadan onceki halim ve su anki halimin bi resmini ceker koyarim siz herseyi anlarsiniz :)

Ayda 200 tl Burdan kazanıyorum 280 tl de Burs var.Başımdan Fazla Senin O Para Uğruna Uykusuz Bıraktığın Vucut Kimi Engellinin veya ileri derecede Hasta olanın Geceli Gündüzlü Hayali :)
Bence 4 saat uyku üzerinde ciddi düşünülmesi gerekilen bir konu
Amacım tartışma Değil ama Ki böyle İse Gerçekten Kendine zara veriyorsun.
Bence Tatile Çık .Birazda biz kazanalım :D
Sağlıklı Günler Dilerim

Ayda 200 tl Burdan kazanıyorum 280 tl de Burs var.Başımdan Fazla Senin O Para Uğruna Uykusuz Bıraktığın Vucut Kimi Engellinin veya ileri derecede Hasta olanın Geceli Gündüzlü Hayali :)
Bence 4 saat uyku üzerinde ciddi düşünülmesi gerekilen bir konu
Amacım tartışma Değil ama Ki böyle İse Gerçekten Kendine zara veriyorsun.
Bence Tatile Çık .Birazda biz kazanalım :D
Sağlıklı Günler Dilerim
ustad hersey bi yana dediklerinde haklisin.Ama sunu diyeyim amac para hirsi vs degil,aliskanlikdan ve ugrastan mi diyelim yada anlatilmayacak bazi ozel sebeblerdenmi diyelim (cok sukur sorun vs yada zorda olan bir durum degil ozel sebebler) bu yuzdne uyku gelmiyor ugrasiyorum yazisiyorum vs.

Zaten bu uykusuzluk yuzunden gecen gun hayatimin en zor gununu gercekden en zor gununu yasadim.Bu yasima geldim hayatimda bu kadar kotu bir gecem olmamisti.Zaten ambulans doktorlar vs hastaneye zor yetisdirdiler dersem yalan soylememis olurum.

Resmen nefesim durdu aksam 11-12 gibi ve hic nefes alamadim,evde doktorlar saglik gorevlileri vs mudahale etti oksijen vs ama daha beter etti beni ilac igne cart curt baglayip ambulansla hastaneye gittik.Nefes olayim duzelincede sanki kuzey kutbundaymissin gibi usumedigim halde her yerimde asiri bir titreme,kizariklik,alerjik durumlar cikti ortaya.Nefes alamayinca vucud tabi organlar ters tepti vs neyse.Cok sukur iyiz brsey cikmadi bi chekup a girecez yakindada diyecegim farkindayimda olmuyor arkadaslar cekmek istesemde geri cekemiyorum kendimi.

Hayirlisi bakalim yil daha dayansam bu sekilde sorun yok gerisi insallah daha guzel olacak.

---------- Mesaj saat 00:41:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:40:55 civarında gönderildi. ----------

uyuyo uyuyo. Çok uyuyo. Daha uyumaz kalkar artık dıyorum ama o durmuyo uyuyo. @Triqalx
Harbiden su an yazmiyor kesin uyumaya gitti bu bugun :)

Sonuna kadar soluksuz okudum. (Muhabbetiniz çok hoştu) Allah kazanana, çalışana daha çok versin inşallah. Darısı bizlerinde başına. Muslera06 kardeşim geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık o olmadan hiçbirşey olmuyor. Aman diyeyim dikkat et kendine. İnsanın başına gelince kıymetini biliyor.. En azından bir kaç saat daha kendine ayır.

Arkadaşlar şükredip daha fazla çalışmak en iyisi.
Ben bu işe başladığımda güzel bir konu yakalayıp devam ettirdim, kazancım hep arttı.
250 liralardan 700-800'e kadar geldim ve bunu YTpara'ya borçluyum. Bence bu kazanç kişiye bağlı. Sabır meselesi,sabreden okuyan ve uygulayan inanın milyarlar bile kazanır bu işten. Bu platformun kıymetini bilelim.

ustad hersey bi yana dediklerinde haklisin.Ama sunu diyeyim amac para hirsi vs degil,aliskanlikdan ve ugrastan mi diyelim yada anlatilmayacak bazi ozel sebeblerdenmi diyelim (cok sukur sorun vs yada zorda olan bir durum degil ozel sebebler) bu yuzdne uyku gelmiyor ugrasiyorum yazisiyorum vs.

Zaten bu uykusuzluk yuzunden gecen gun hayatimin en zor gununu gercekden en zor gununu yasadim.Bu yasima geldim hayatimda bu kadar kotu bir gecem olmamisti.Zaten ambulans doktorlar vs hastaneye zor yetisdirdiler dersem yalan soylememis olurum.

Resmen nefesim durdu aksam 11-12 gibi ve hic nefes alamadim,evde doktorlar saglik gorevlileri vs mudahale etti oksijen vs ama daha beter etti beni ilac igne cart curt baglayip ambulansla hastaneye gittik.Nefes olayim duzelincede sanki kuzey kutbundaymissin gibi usumedigim halde her yerimde asiri bir titreme,kizariklik,alerjik durumlar cikti ortaya.Nefes alamayinca vucud tabi organlar ters tepti vs neyse.Cok sukur iyiz brsey cikmadi bi chekup a girecez yakindada diyecegim farkindayimda olmuyor arkadaslar cekmek istesemde geri cekemiyorum kendimi.

Hayirlisi bakalim yil daha dayansam bu sekilde sorun yok gerisi insallah daha guzel olacak.

---------- Mesaj saat 00:41:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:40:55 civarında gönderildi. ----------

çok geçmiş olsun abi

1-Para Hırsı Değilse Kapanan Kapılar açılır merak etme abcim :)
2- Uykun Gelmese % yüz sonuç verir. Yöntemdir. Şınav Çek (Öküz Gibi oldum bu arada :D) Halay çek Gece Gece Çok iyi gidiyor. :D
3- Şakası bir yana da Şu Özel sebebler varya :( Bi yakalasam Varya :) Yeminle Gece Gelen Tüm enerjimi ona Loading yapacam :D
4-Ben Van Depreminde Enkaz Altında Kaldım. Hemde 30 saaten fazla :( Bir yıl neredeyse ilaçla uyudum Bazı Geceler Çok korkuyorum.Genelde Sabaha Karşı uyuyorum abi Rabbime Hamdolsun canımızı bağışladı ama Daha da duvarlar üstüme geliyor Bazen Kimseyle konuşmuyorum kavga etmemek için bazen İstanbul Sokaklarında Biri buracak Öldürecek Korkusu Aşırı cedareten...:( Kur'an-ı Kerim Okuyorum Bol Bol Baya baya bende işe yarıyor tavsiye ederim türkçe Meal-i Kıssalar özellikle Allahtan Okul kinci öğretimde Sabah uyuyoruz yani
5- Seni bu yüzden anlıyorum.Allah Selamet Versin :)
6 Bizim İstanbul Buluşması olacak mı :D bize Kokoreç Ismarlıyıcan mı :) ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri