Youtube ve Genel Durumumuz

Kanal Sayınız : 9
Adsense Günlük İzlenim : 4-5 k arası gidip geliyor
Günlük Ortalama Kazancınız : 3-5TL
Aylık Ortalama Kazancınız :140-150
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 20-30
TBM Ortalamanız : 9-18 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %0.40-%0.60
Kanal İçeriginiz : karışık
Çalışma Yönteminiz : Tam Özgün Sayılmaz durumlar karışık :)
Kanal Diliniz : ing
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 1 saat YT için
Ne Zamandır Bu İştesiniz :
Ocakta başlamıştım heralde

Not : Son 1 ay istatislikleri.Ve bu ay içerisinde çok ama çok az video attım.Yani siz deyin 10 ben diyim 15.

Kanal Sayınız : 4
Adsense Günlük ortalama İzlenim : 1425
Günlük Ortalama Kazancınız : 2,30 dolar
Aylık Ortalama Kazancınız : 70 dolar
Aldıgınız Günlük ortalama Tık Sayısı : 8
TBM Ortalamanız : 026
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 0,62
Çalışma Yönteminiz : site to yt / yt to yt
Kanal Diliniz : TR/EN
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 2 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 45 gün

o kadar sayfa posttan anladığım şu ytden parayı kapanlar aldıkları binlerce dolardan tek gıdım tad almıyorlar(muslere ve diğerleri 15-20 saat pcnin başında olduklarını söylüyor)
ytden az para kazananlar(500-1000 tl) ise aldıkları paradan memnun değil ve bu yüzden aldıkları paradan lezzet alamıyorlar.

sonuç olarak : asdasdasfsfsafewrsacd

Alayınız kaşınıyonuz [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=79]Strider[/MENTION] ...

Yazıcam şimdi aylık gelirlerinizi o olucak :D

ulan 2 dk uzak kaldım pc den kaynatmışınız iyice :D

---------- Mesaj saat 01:14:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:11:26 civarında gönderildi. ----------

Buda benim detayım bu arada...

Kanal Sayınız : Çok şükür yeteri kadar...
Adsense Günlük İzlenim : Çok şükür geliyor işte...
Günlük Ortalama Kazancınız : Allah'a şükür yeteri kadar...
Aylık Ortalama Kazancınız : Allah'a şükür ele muhtaç olmuyorum...
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Bin kere şükür tıklanıyor...
TBM Ortalamanız : Çok şükür azda değil çokta değil...
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : Çok şükür öldürmüyoda güldürmüyora...
Kanal İçeriginiz : Aklıma ne geliyosa...
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün SPAM
Kanal Diliniz : Her dil, dil, din, ırk ayrımına karşıyım...
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 24 saatten az biraz eksik!
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 9 ay

İşin özü neymiş...

ister 3 ister 61645374358 kazan... şükretmesini biliceksin...

Hep söylüyorum ne kazanırsak kazanalım Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin!

Kanal Sayınız : 4-7 adet
Adsense Günlük İzlenim : 300 - 2k arası
Günlük Ortalama Kazancınız : 6 TL (Ekim ayını baz aldım)
Aylık Ortalama Kazancınız :140-150
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 60 100 (Ekim ayını baz aldım)
TBM Ortalamanız : 0.10 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %4- %12 arası
Çalışma Yönteminiz : Yt to Yt
Kanal Diliniz : ing
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 12 13 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 1.5 aydır

Kanal Sayınız : 70
Adsense Günlük İzlenim : 600K-1M
Günlük Ortalama Kazancınız : 1.500-2.000TL
Aylık Ortalama Kazancınız :40K-50K TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :30K+
TBM Ortalamanız : 0,10TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :2.50
Kanal İçeriginiz : Karışık
Çalışma Yönteminiz : ---
Kanal Diliniz : ENG
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 15 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz :4 Ay

Şuanki Ortalamamdır..

4ay gibi bir sürede 40k-50ktl seviyelerine gelebildiğinize göre ya elinizden biri tuttu yada tuttu yani :D başka kaçarı yok gibi geldi bana?

Kanal Sayınız : Çok
Adsense Günlük İzlenim : Triqalx'ten fazla, Muslera06'dan az ( Triqalx ile çok değişir ) Bugün böyle, yarına belli olmaz :)
Günlük Ortalama Kazancınız : Triqalx ile FGA arasinda mı üstünde mi altında mı bilemedim ne desem.
Aylık Ortalama Kazancınız : Triqalx, FGA, Muslera06 'nınkılerı topla 3'e böl. (Pi sayısını 3 alın)
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Triqalx ile Muslera06 arasinda
TBM Ortalamanız : Triqalx 'in üstünde Muslera06'nın muhtemelen altında
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : Triqalx,Muslera06 ve FGA ortalaması
Kanal İçeriginiz : ufff diyorum.
Çalışma Yönteminiz : Yan gelip yatıyorum
Kanal Diliniz : Kuşdili
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : [MENTION=2087]Muslera[/MENTION]'dan 1 saat az ya da çok, [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] hep uyuyor:D:D, [MENTION=114]FGA[/MENTION] kadar.
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Hangi iş?

telefonu düşürdüm (mobilim)

ustad hersey bi yana dediklerinde haklisin.Ama sunu diyeyim amac para hirsi vs degil,aliskanlikdan ve ugrastan mi diyelim yada anlatilmayacak bazi ozel sebeblerdenmi diyelim (cok sukur sorun vs yada zorda olan bir durum degil ozel sebebler) bu yuzdne uyku gelmiyor ugrasiyorum yazisiyorum vs.

Zaten bu uykusuzluk yuzunden gecen gun hayatimin en zor gununu gercekden en zor gununu yasadim.Bu yasima geldim hayatimda bu kadar kotu bir gecem olmamisti.Zaten ambulans doktorlar vs hastaneye zor yetisdirdiler dersem yalan soylememis olurum.

Resmen nefesim durdu aksam 11-12 gibi ve hic nefes alamadim,evde doktorlar saglik gorevlileri vs mudahale etti oksijen vs ama daha beter etti beni ilac igne cart curt baglayip ambulansla hastaneye gittik.Nefes olayim duzelincede sanki kuzey kutbundaymissin gibi usumedigim halde her yerimde asiri bir titreme,kizariklik,alerjik durumlar cikti ortaya.Nefes alamayinca vucud tabi organlar ters tepti vs neyse.Cok sukur iyiz brsey cikmadi bi chekup a girecez yakindada diyecegim farkindayimda olmuyor arkadaslar cekmek istesemde geri cekemiyorum kendimi.

Hayirlisi bakalim yil daha dayansam bu sekilde sorun yok gerisi insallah daha guzel olacak.

---------- Mesaj saat 00:41:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:40:55 civarında gönderildi. ----------

Harbiden su an yazmiyor kesin uyumaya gitti bu bugun :)
Abi çok geçmiş olsun.Her şeyden önce sağlık.

ustad hersey bi yana dediklerinde haklisin.Ama sunu diyeyim amac para hirsi vs degil,aliskanlikdan ve ugrastan mi diyelim yada anlatilmayacak bazi ozel sebeblerdenmi diyelim (cok sukur sorun vs yada zorda olan bir durum degil ozel sebebler) bu yuzdne uyku gelmiyor ugrasiyorum yazisiyorum vs.

Zaten bu uykusuzluk yuzunden gecen gun hayatimin en zor gununu gercekden en zor gununu yasadim.Bu yasima geldim hayatimda bu kadar kotu bir gecem olmamisti.Zaten ambulans doktorlar vs hastaneye zor yetisdirdiler dersem yalan soylememis olurum.

Resmen nefesim durdu aksam 11-12 gibi ve hic nefes alamadim,evde doktorlar saglik gorevlileri vs mudahale etti oksijen vs ama daha beter etti beni ilac igne cart curt baglayip ambulansla hastaneye gittik.Nefes olayim duzelincede sanki kuzey kutbundaymissin gibi usumedigim halde her yerimde asiri bir titreme,kizariklik,alerjik durumlar cikti ortaya.Nefes alamayinca vucud tabi organlar ters tepti vs neyse.Cok sukur iyiz brsey cikmadi bi chekup a girecez yakindada diyecegim farkindayimda olmuyor arkadaslar cekmek istesemde geri cekemiyorum kendimi.

Hayirlisi bakalim yil daha dayansam bu sekilde sorun yok gerisi insallah daha guzel olacak.

Gecmis olsun arkadasim ya.. Sahsen tanimasamda yazilarini takip ettigim icin azda olsa bir fikir edindim hakkinda.
Sen ailene ve bize lazimsin. Dikkat et kendine, cik dolas gez.
Bir laf vardir bizim oralarin ""Afyondan bu tarafi senmi besliyorsun? ""
Herseyin basi SAGLIK.

Kanal Sayınız : MUSLERA
Adsense Günlük İzlenim : EBOUE
Günlük Ortalama Kazancınız : SEMİH KAYA
Aylık Ortalama Kazancınız :CHEDJOU
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :HAKAN BALTA
TBM Ortalamanız : FELİPE MELO
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :SELÇUK İNAN
Kanal İçeriginiz : HAMİT ALTINTOP
Çalışma Yönteminiz : SNIEJDER
Kanal Diliniz : BURAK YILMAZ
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : DİDİER DROGBABA
Ne Zamandır Bu İştesiniz : ROBERTO MANCİNİ

Kanal Sayınız : 70
Adsense Günlük İzlenim : 600K-1M
Günlük Ortalama Kazancınız : 1.500-2.000TL
Aylık Ortalama Kazancınız :40K-50K TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :30K+
TBM Ortalamanız : 0,10TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :2.50
Kanal İçeriginiz : Karışık
Çalışma Yönteminiz : ---
Kanal Diliniz : ENG
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 15 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz :4 Ay

Şuanki Ortalamamdır..

kardeşim! sen yarın bana bir uğra bakayım bak altında 100bin lik araba yoksa ayıp etmiş olursun haa...

---------- Mesaj saat 01:51:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:46:28 civarında gönderildi. ----------

ne oldu tıkandınız iyi gidiyordu

Kanal Sayınız : ? belli değil 100+
Adsense Günlük İzlenim : belli değil 50 k 90 k
Günlük Ortalama Kazancınız : 40 90
Aylık Ortalama Kazancınız :1000 3000
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 800 1200
TBM Ortalamanız : belli değil 09 07 015
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :belli değil
Kanal İçeriginiz : belli değil
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün spam and özgün :D
Kanal Diliniz : karışık belli değil ing turk fran ital port arap tay flem rus wsws
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 2 5 ( yt ayrılan 45 dk )
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 7 ay

haha. cık cık cık. ne diyim bilemedim. yaklaşık yarım saattir okuyorum konuyu ve kendime dönüp dedim ki, ulan günlük ortalama 3tl para kazanıyorsun, 2 sene sonra evlenicem diyorsun ve günlük ortalama 3tl'den 2 sene sonra yaklaşık 2,000tl para eder. bu 2000tl ile'de güzel bir tv alırım diyordum. burada benim en süper hayalimi her gün yapabilecek kapasitede insanlar varmış. Sonra durdum ve dedim ki kendime;
ben ne diyorum ki ya!!

Bu ülkede başbakan aylık 4 BİN € (11-12 BİN TL) Maaş alıyor. [MENTION=1523]mNote[/MENTION] aylık 40K 50K kazanıyorum diyor :) Adam ülke yönetiyor 12K alıyor.Sen bir site kanalından 5 katını alıyorsun :D Adalet bu mu dünya :) Hemde 4 ayda :eek:

---------- Mesaj saat 05:39:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:38:59 civarında gönderildi. ----------

Koskoca administratörmoderatör yaptın :D oldumu bu şimdi .E tabi administratörlük gidince moderatör derler !!!:D

Admin le mod arasındaki fark ne ki :D

Bu mesajım bazı kendini bilmezlere onları kendini biliyor kimse üstüne alınmasın başka.

Konuyu ilk açıldığından bu yana takip ediyorumda O insalar tutturmuş konuları oku vs diyor azizim geçin siz oraları geçin bekleme yapmayın hatta. "Bizde bu yollardan geçtik" ' ler felan hikaye bunlar... Evet belki 0dan başladınız ama arkanızda sağlam bir abinizmi denir dostunuzmu denir her ne şeyse ondan var. Hatta burdan çok belli oluyor rengine bakarsan anlarsın azizim ;)

Yani diyeceğim şudur biz kimsenin karakaşına karagözüne bakıpda gelmedik ! Çaresizlik duygusunu tatmamışsınızda bu kadar rahat konuşuyorsunuz özgün ve şunu yap bunu yap diye !! Bir kez çaresiz kalsaydın anlardın ne halt olduğunu ve ne yapamayacağın duygusunu. Şimdi kalkıp sen geleceksin sallamaya başlayacaksın..
"Bizde çok çaresizlik gördük"
"Bizde bu yoldan geçtik"
"Bende 0'dan giridm bu işe"
"Çalıştık geceli güdüzlü çok çalıştık"
vs vs.....

Bu böyle uzar gider. Velasilkelam ölye boş boş konuşmayın madem çok ustasınız o arkanızdaki usta abileriniz olmadan yapın bu işi. SOnra gelin burada ahkam kesin öyle yüksekten bakmakla olmuyor.
Unutma...!! Yüksek uçmak hoş ama, düşüşü de sert olur

Bu mesajlarımdan ister benim çekemez olduğumu kinci olduğumu çıkarın ister kıskanç olduğumu çıkarın ne çıkarırsanız çıkarın.
Seni bir kaşık suda boğacak kadar sinirlendirdin beni bil!!!
Bende senin sistemini geçmezsem adam değilim.

Bu mesajımdan sonra banlayabilirler beni belki kardeşler kendinize iyi bakın. Yüksek ihtimallede banlarlar daha doğrusu banlar ;)
Banlarsada Serkan abi banlasın çağırıyorum. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION];

Bu mesajım bazı kendini bilmezlere onları kendini biliyor kimse üstüne alınmasın başka.

Konuyu ilk açıldığından bu yana takip ediyorumda O insalar tutturmuş konuları oku vs diyor azizim geçin siz oraları geçin bekleme yapmayın hatta. "Bizde bu yollardan geçtik" ' ler felan hikaye bunlar... Evet belki 0dan başladınız ama arkanızda sağlam bir abinizmi denir dostunuzmu denir her ne şeyse ondan var. Hatta burdan çok belli oluyor rengine bakarsan anlarsın azizim ;)

Yani diyeceğim şudur biz kimsenin karakaşına karagözüne bakıpda gelmedik ! Çaresizlik duygusunu tatmamışsınızda bu kadar rahat konuşuyorsunuz özgün ve şunu yap bunu yap diye !! Bir kez çaresiz kalsaydın anlardın ne halt olduğunu ve ne yapamayacağın duygusunu. Şimdi kalkıp sen geleceksin sallamaya başlayacaksın..
"Bizde çok çaresizlik gördük"
"Bizde bu yoldan geçtik"
"Bende 0'dan giridm bu işe"
"Çalıştık geceli güdüzlü çok çalıştık"
vs vs.....

Bu böyle uzar gider. Velasilkelam ölye boş boş konuşmayın madem çok ustasınız o arkanızdaki usta abileriniz olmadan yapın bu işi. SOnra gelin burada ahkam kesin öyle yüksekten bakmakla olmuyor.
Unutma...!! Yüksek uçmak hoş ama, düşüşü de sert olur

Bu mesajlarımdan ister benim çekemez olduğumu kinci olduğumu çıkarın ister kıskanç olduğumu çıkarın ne çıkarırsanız çıkarın.
Seni bir kaşık suda boğacak kadar sinirlendirdin beni bil!!!
Bende senin sistemini geçmezsem adam değilim.

Bu mesajımdan sonra banlayabilirler beni belki kardeşler kendinize iyi bakın. Yüksek ihtimallede banlarlar daha doğrusu banlar ;)
Banlarsada Serkan abi banlasın çağırıyorum. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION];

Sakin ol çılgın :))

Evet beyler ben maliye bakanliğindan geliyorum....
(arkadaşimiz konuyu açtigin için teşekkürler , %10 sana kar verilecek..)

*evet beyler kazançlari görduk, şimdi adres ve telleri birakin, kapiniza gelip gerekli beyanname ve vegileri çikartalim...
Yardimlariniz için teşekkürler :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri