Youtube ve Google + Katkıları

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hocam bu olay karşılıklı ekleme sen eklemeye basla ınsanları onlarda senı eklıyor ozaman paylastıgım vıdeoları goruyor o arama oluyıda toplu sekılde kısılerı eklıyorsun onlara bıldırım gıdıyor ornegın jıtem sızı +1 ledi veya ekledı gıbısınden oda aynı sekıl sızı eklıyor ozaman paylastıgınız vıdeoları goruyor .

Aynen anladım hocam şimdi mantıklı ve faydalı gözüküyor iyi paylaşım teşekkürler...

Hocam bakın şimdi. Siz olayı küçük düşünüyorsunuz. Zaten patlayan bir video yani iyi izlenen bir video sadece google+1 den izlenim almayacak. Zaten kategori belirtmiş arkadaş.

Portekizce haber videosu. Anlık bir olay olmuştur oda atmıştır. Eee bu durumda adamın google+1 sayfası da olunca anında izlenim kazanmıştır. Google, youtube aramalarında da üstte çıkıyordur. Video da izlenilecek bir videodur patlamıştır.

Yani sen tutup da 50 k izlenimi google+1 den aldığına inanırsan saçma olur. O zaman evet orada ki istatikler gerçekçi gözükmez. Zaten haber takip eden bir kişi illa ki o izlenimi kazanır. Haber videosu atanlarda çok iyi bilir.

Google+'dan önce Google+'dan sonra diye ayrılmış resimler bende o yüzden yanlış anlaşılabilir dedim.
Ben düşünmem ama yeni başlayan biri böyle düşünebilir. Ben zaten seni beni hesaba katmadım. Geneli hesaba katarak konuştum..

Hocam adam bize yararlı birşey göstermiş, bunu büyük ihtimalle birçoğumuz bilmiyorduk. Teşekkür edip yararlanacağımıza neyi tartışmasınız yapıyoruz onu anlamıyorum. Bu şekilde de ek izlenme/tık sağlayabilirsiniz kısacası konunun anlatmaya çalıştığı. Teşekkür ediyorum arkadaşa çok yararlı olacaktır bu özellikle yabancı kanallarla çalışanlar için.

Sen ne diyorsun hocam ya :) Tartışmayı oku bi. Sonra yorum yap. Hemen klasik yorumları atmayın şuraya.

hocam bu olay karşılıklı ekleme sen eklemeye basla ınsanları onlarda senı eklıyor ozaman paylastıgım vıdeoları goruyor o arama oluyıda toplu sekılde kısılerı eklıyorsun onlara bıldırım gıdıyor ornegın jıtem sızı +1 ledi veya ekledı gıbısınden oda aynı sekıl sızı eklıyor ozaman paylastıgınız vıdeoları goruyor .

Hocam dediğini yerleri bulamadım.Bu yöntemi google + bağlı sayfalarda oluyor galiba anagmail sayfalarda malesef olmuyor
Hocam resimle şekilde gösterirmisiniz size zahmet

Beyler belki anlatım biraz öyle hissettirmiştir ben o konuyu bugün gördüm r10'da adam zaten orda diyorki ben böyle çalışıyorum sizlerde çalışın vs
ama diyor hemen böyle kazanç olmaz gecen ay böyleyken patladı bu ay böyle diyor çalışan kazanır hesabı ve yaptıklarını anlatıyor zaten bu kazanç g+ ile oldu dememiş

not : g+ olayına gelirsek adam kazanç onun sayesinde dememiş r10'da
Abone olarak geri dönüşü iyi oluyor g+ hesabıma abone kasıyorum bununda faydası var deneyin demiş

Bu arada paylaşım için sağol :)

teşekkürler hocam ...

---------- Mesaj saat 14:20:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:10 civarında gönderildi. ----------

Hocam adam bize yararlı birşey göstermiş, bunu büyük ihtimalle birçoğumuz bilmiyorduk. Teşekkür edip yararlanacağımıza neyi tartışmasınız yapıyoruz onu anlamıyorum. Bu şekilde de ek izlenme/tık sağlayabilirsiniz kısacası konunun anlatmaya çalıştığı. Teşekkür ediyorum arkadaşa çok yararlı olacaktır bu özellikle yabancı kanallarla çalışanlar için.

Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam .

[MENTION=10]JiTeM[/MENTION] simdi ben bunlari ekledim.videoya g+da paylasdim.eklediyim kisiler videoyu gorecekmi?

Teşekkürler bilgi için deneiyorum bakalım ne olcak...

Google+'dan önce Google+'dan sonra diye ayrılmış resimler bende o yüzden yanlış anlaşılabilir dedim.
Ben düşünmem ama yeni başlayan biri böyle düşünebilir. Ben zaten seni beni hesaba katmadım. Geneli hesaba katarak konuştum..

Sen ne diyorsun hocam ya :) Tartışmayı oku bi. Sonra yorum yap. Hemen klasik yorumları atmayın şuraya.

Hocam tartışmanın hepsini okumadım çünkü gereksiz. Adam direk 400 tlye çıktım demiyor ki kendi konusu değil alıntı yapıyor.Adamın belli ki çıkarı da yok bu işten, ayrıca o TBM kolay elde edilecek bir tbm değil bana göre, eğer izleyici kitlen gerçekten iyi kazandıran yabancı kaynaklardansa ve öyle olmalı çünkü bu shared circles de ki insanların hepsi yabancı ve izlenimi iyi TBM verir. Kaldı ki 5 günde 2500 kişi eklesen bu 2500 kişi hiç mi +1 yapmayacak, paylaşmayacak videoyu? Bence fazla söze gerek yok hem TBM hem izlenme arttıracak bir yöntem. Düzgün ve temiz çalışan 400 tlye de ulaşır 800 tl ye de günlük, ama siz her yapan kazanacak gibi bir yargıya varmışsınız zaten bu çok zor :)
Ayrıca bu arkadaş her gün yapsa, 2 ayda en az 20 25 bin kişi yapar videolarını paylaştığın ve zaten içeriğin kaliteliyse imkansız değil bu rakamları kazanman, bence marifet daha çok kanalı açık tutabilmekte ;)

Hocam tartışmanın hepsini okumadım çünkü gereksiz. Adam direk 400 tlye çıktım demiyor ki kendi konusu değil alıntı yapıyor.Adamın belli ki çıkarı da yok bu işten, ayrıca o TBM kolay elde edilecek bir tbm değil bana göre, eğer izleyici kitlen gerçekten iyi kazandıran yabancı kaynaklardansa ve öyle olmalı çünkü bu shared circles de ki insanların hepsi yabancı ve izlenimi iyi TBM verir. Kaldı ki 5 günde 2500 kişi eklesen bu 2500 kişi hiç mi +1 yapmayacak, paylaşmayacak videoyu? Bence fazla söze gerek yok hem TBM hem izlenme arttıracak bir yöntem. Düzgün ve temiz çalışan 400 tlye de ulaşır 800 tl ye de günlük, ama siz her yapan kazanacak gibi bir yargıya varmışsınız zaten bu çok zor :)
Ayrıca bu arkadaş her gün yapsa, 2 ayda en az 20 25 bin kişi yapar videolarını paylaştığın ve zaten içeriğin kaliteliyse imkansız değil bu rakamları kazanman, bence marifet daha çok kanalı açık tutabilmekte ;)

:) Dostum tartışmayı okusaydın. Benim bu yöntem tutmaz demediğimi bilirdin zaten. Ben sadece resim yanıltabilir dedim. Neyse.
Bu yöntem tutar tabi. Hele bi binlerce kişi takip etsin g+'da .
Her yapan kazansın o zaman gibi bir algıya düşmedim. Zaten demek istediğim resimler öyle bir algı oluşturabilir demek istedim =)

:) Dostum tartışmayı okusaydın. Benim bu yöntem tutmaz demediğimi bilirdin zaten. Ben sadece resim yanıltabilir dedim. Neyse.
Bu yöntem tutar tabi. Hele bi binlerce kişi takip etsin g+'da .
Her yapan kazansın o zaman gibi bir algıya düşmedim. Zaten demek istediğim resimler öyle bir algı oluşturabilir demek istedim =)

Tabi sende haklısın, okuyanın algısına kalmış artık o :)

Arkadaşlar Yapamayanlar için resimli anlatım yapmaya çalıştım inşALLAH olmuştur .

Arkadaşlar Yapamayanlar için resimli anlatım yapmaya çalıştım inşALLAH olmuştur .

Teşekkürler hocam resimler için ama bu yöntem alt kanallar için geçerli Anagmail kanallar için yapamıyoruz.Eğer onları google+ bağlarsak oluyor galiba
Deniyeceğim teşekkürler

ellerine sağlık hocam teşekkürler

Bu arada günde bir çevre hakkınız yok daha fazla var biraz uğraşın göreceksiniz.

Bu arada günde bir çevre hakkınız yok daha fazla var biraz uğraşın göreceksiniz.

aynen bende onu yazıcaktım çevre oluşturabılıyorsunuz her çevre için galiba sınır var çevre oluşturmak ıcın yok suan 1 hesabım'da 4 çevre oluşturdum en azı 300 kusur kullanıcısı var . yavas yavas gerı donus yapanlar var

---------- Mesaj saat 15:16:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:16:23 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler hocam resimler için ama bu yöntem alt kanallar için geçerli Anagmail kanallar için yapamıyoruz.Eğer onları google+ bağlarsak oluyor galiba
Deniyeceğim teşekkürler

rica ederim hocam .

---------- Mesaj saat 15:17:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:16:55 civarında gönderildi. ----------

ellerine sağlık hocam teşekkürler

rica ederim hocam .

aynen bende onu yazıcaktım çevre oluşturabılıyorsunuz her çevre için galiba sınır var çevre oluşturmak ıcın yok suan 1 hesabım'da 4 çevre oluşturdum en azı 300 kusur kullanıcısı var . yavas yavas gerı donus yapanlar var

Her listeyi farklı çevreye ekleyeceksiniz. Yeni çevre oluşturup ekleyeceksiniz.

Bundan tam olarak emin değilim ama günlük bir hesap için 1K ekleme sınırı var.

hocam türk kullanıcıları nasıl buluruz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri