Youtube Vergilendirme Avukattan En Güncel Bilgiler

hocam bana son 5 yılda googleden sadece 4k ödeme geldi ve incelemedeyim. YANİ SADECE GOOGLE ÖDEMELERİ DEĞİL PARTNER VSDEN GELENLERDE İNCELENİYOR.

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

Hocam ben kapsıyor diye biliyorum vergi affı suan çıksa bizim incelemeden sonra kapsaması lazım

Hocam siz sosyal medyada ayakkabi satiyordunuz bence ordan incelemeye girdiniz

Hocam siz sosyal medyada ayakkabi satiyordunuz bence ordan incelemeye girdiniz

müffettişle telefonda konuştum. Bizzat google ödemesi dedi google ireland dan gelen ödeme için dedi. ayakkaıb vs alakası yok ki ayakkabı işinden o kadar kazanmadım

müffettişle telefonda konuştum. Bizzat google ödemesi dedi google ireland dan gelen ödeme için dedi. ayakkaıb vs alakası yok ki ayakkabı işinden o kadar kazanmadım

Yasaya göre kişinin borçlarını ödemediği takdirde özlük hakları kısıtlanamaz.

üzerinde mülk olmayanlar için ödemediğin durumda sigortalı çalışırken maaşından belli % pay almak dışında yapabilecekleri birşey yok gibi hocam yanılıyor muyum?

Yasaya göre kişinin borçlarını ödemediği takdirde özlük hakları kısıtlanamaz.

üzerinde mülk olmayanlar için ödemediğin durumda sigortalı çalışırken maaşından belli % pay almak dışında yapabilecekleri birşey yok gibi hocam yanılıyor muyum?

evet öyle ama maaşının 3 de 1'i gider. üstüne hiç bir şey alamazsın. Bence azımsanacak şeyler değil bunlar. hayatın boyunca maaşının üçte biri kesilecek ödemezsen

avukatların %90 ı varlık barısına hiç bulaşmak istemiyor.

hocam avukat arkadas sağlamdır bu konuda kendısını tanırım. kendısıne basvurun karsı dava acar sonuna dek kurusunuzu kurtarır teblıgat gelen arkadaslar kendısıne gönul rahatlıgıyla ulasabılır

olur da kurtaramazsa kefil oluyor musun?

kendısıyle konus hocam ben adamın ıs bıtırıcılıgıne kefılım calıskanlıgına kefılım ne yasa bılırım he hukuk ıs ne bılmıyorum kı ben vekaletımı verdım al ne olursa sende dedım gectım. sen konus bak bakalım adam belkı senın kurtarılın yok dıyecek ama adamın yalanı dolanı olmadıgına senın ısını kotarmak ıcın calısacagına kefılım

Arkadaşlar konuyu editledim, soruları olan arkadaşlar tekrar göz atabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri