Dilekçe ile çözersen haklısın %3 çok fazla

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------
Sizin imzanız olmadan inceleme başlamaz bu işlem sadece size ulaşamadıklarında gıyabınızda başlayan incelemeler için geçerlidir.
En son noktada varlık barışı yapıldığını tutanağa geçirmeye çalışın eğer kabul etmez ise 2 yöntem var.
1. Tutanakta sizin beyanınızı alıyorlar ve orada; inceleye konu gelirimden dolayı .... tarihinde varlık barışı yapılmış ve ilgili beyanlar tarafınıza teslim edilmiştir. Bu durumun tutanağa geçirilmesini talep ediyorum ibaresini geçirtin.
2. Eğer yine kabul edilmez ise okuma komisyonunda bu konu ile ilgili savunma talep ediyorum deyin ve bir şekilde kabul edilmemesini tutanağa geçirilmesini sağlayın.
Tüm bunlarda kabul edilmez ise tutanağa şerh düşerek imzalamak istiyorum deyin ve .... varlık barışımın kabul edilmeyerek düzenlenen inceleme tutanağına bu beyanımın kabul edilmemesi ile ilgili şerh düşerek imzalıyorum diyerek konuyu bağlayın.
Eğer tutar size makul geliyor ise uzlaşma talep edersiniz yok fazla geldi uzlaşmama tutanağını imza edeceksiniz ve süreyi kaçırmadan mahkeme yoluna gidersiniz.
UMARIM ŞİMDİ TAM OLMUŞTUR.