Youtube Videoları Fişliyor/Ünlem Algoritması Hakkında

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kanal fişlenmesi ve ünleme düşüp kara listeye alınması fikrinize tamamen katılıyorum. Bir kanal bir kez ünlem yağmuruna tutuldu mu sonrasında iflah olmuyor. Ben Vidoyap botunun yeni kullanıcılarındanım. Oldukça güzel kullanışlı bir program fakat belli bir süre sonra gelen ünlemler o kadar yoğun oluyor ki 30 video atarsam 30 u da ünlem yanıyor. 5 gün önce 6 kanal açtım ama 6 sı da çöp kanal oldu bu ünlem yüzünden. Ünlem geç sistemi de malesef işe yaramıyor. Belli bir süre sonra gelen ünlemleri ispat edemeyince Youtube kanalı mimliyor ve kara listeye alıyor. Kanallara attığım 100 küsür videoyu kar sayıp o kanalları öylece kaderine terk etmekten başka seçenek yok şu anda. Ya yeni kanallar açıp onlara da 50 - 100 video yüklüyecez yada tüm kanalları partnere geçirecez. Bu ünlem sorunundan şu anda kaçış yok gibi. Ne yaparsak peşimizi bırakmıyor. Gerçekten çok sinir bir durum. Adsense ye bağlı hiçbir kanalımı güncelleyemiyorum bu yüzden çünkü yeni video yükleyemiyorum. Umarım bu çerçeve tekniği işe yara ve bu sistemi bot a da entegre ederler. Durum gerçekten çok ciddi ve sıkıntılı.

Dediğiniz yanlış. Öyle olsaydı, cep telefonu ile o an çekip de yükler yüklemez ünlem vermezdi. Ama veriyor malesef her türlü. Yani Youtube yeni bir düzenleme içerisinde şu an. Ve bu aşamada da bazı teknik hatalar oluyor. Çünkü bazen ünlem çıkıyor, bazen çıkmıyor. Olay bu.

ceptelefonundan çekmek ile videonun karakterini değiştirme arasındaki fark ceptelefonundan çektiğiniz videoların da content id ile tanınıyor olması çerçevelendirerek yapılan yüklemelerde content id farklı bir video olarak algılamakta ve temiz kanalda ünlem vermemekte...konu açılalı beri bana mesaj atan yaklaşık 5-6 arkadaşın tamamı bu şekilde ünlemi geçtiklerini söylediler ha keza ben de geçmekteyim...

Fakt bu yöntemin zaman alması sebebiyle şuan çok da kullanışlı değil..bu yüzden botlara eklenirse iş yükünden kurtaracaktır bizi

Kanal fişlenmesi ve ünleme düşüp kara listeye alınması fikrinize tamamen katılıyorum. Bir kanal bir kez ünlem yağmuruna tutuldu mu sonrasında iflah olmuyor. Ben Vidoyap botunun yeni kullanıcılarındanım. Oldukça güzel kullanışlı bir program fakat belli bir süre sonra gelen ünlemler o kadar yoğun oluyor ki 30 video atarsam 30 u da ünlem yanıyor. 5 gün önce 6 kanal açtım ama 6 sı da çöp kanal oldu bu ünlem yüzünden. Ünlem geç sistemi de malesef işe yaramıyor. Belli bir süre sonra gelen ünlemleri ispat edemeyince Youtube kanalı mimliyor ve kara listeye alıyor. Kanallara attığım 100 küsür videoyu kar sayıp o kanalları öylece kaderine terk etmekten başka seçenek yok şu anda. Ya yeni kanallar açıp onlara da 50 - 100 video yüklüyecez yada tüm kanalları partnere geçirecez. Bu ünlem sorunundan şu anda kaçış yok gibi. Ne yaparsak peşimizi bırakmıyor. Gerçekten çok sinir bir durum. Adsense ye bağlı hiçbir kanalımı güncelleyemiyorum bu yüzden çünkü yeni video yükleyemiyorum. Umarım bu çerçeve tekniği işe yara ve bu sistemi bot a da entegre ederler. Durum gerçekten çok ciddi ve sıkıntılı.

hocam videoyap botunun kırpma özelliğini kullanarak yeni bir kanalda denerseniz işe yarayacağını düşünüyorum..fakat mimlenmiş kanallarda 5-10 video gönderip kanıt sağlamadığı sürece düzelmeyeceğini düşünüyorum

valla şimdi nerde hata olduğunu söylemek zor her birini tektek render almak gerek ki nerde sorun olduğunu çözebilesin..tek tek render alırken hata vereceğini düşünüyorum..Vermez ise bi fikrim yok dostum

Merhaba,
Aynı sorun bende de var. camtasia da proje dosyalarını kaydedip batch render yapmaya çalıştığımda tüm render ları teker teker failed diyerek sonlandırıyor ve hiçbirisini yapmıyor. İşlemi batch render değil de tek tek yapmaya kalktığımda hiçbir sorun vermeden yapıyor. ancak bu durumda da sürekli bilg. başında takip edip her seferinde yeniden başlatmam gerekiyor ki bu da ciddi zaman kaybı. bu konuda bir yorum bulamadım maalesef netten. fikri olan varsa çok sevinirim.. herkese iyi kazançlar..

dediklerini bende yapmıştım ama bu zaman kadar da bir sorun olmuyordu çerçevede.. yalnız yeni özellik ile çerçeveli bütün videolarıma ya telif ya da ünlem verdi dün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri