Kanal fişlenmesi ve ünleme düşüp kara listeye alınması fikrinize tamamen katılıyorum. Bir kanal bir kez ünlem yağmuruna tutuldu mu sonrasında iflah olmuyor. Ben Vidoyap botunun yeni kullanıcılarındanım. Oldukça güzel kullanışlı bir program fakat belli bir süre sonra gelen ünlemler o kadar yoğun oluyor ki 30 video atarsam 30 u da ünlem yanıyor. 5 gün önce 6 kanal açtım ama 6 sı da çöp kanal oldu bu ünlem yüzünden. Ünlem geç sistemi de malesef işe yaramıyor. Belli bir süre sonra gelen ünlemleri ispat edemeyince Youtube kanalı mimliyor ve kara listeye alıyor. Kanallara attığım 100 küsür videoyu kar sayıp o kanalları öylece kaderine terk etmekten başka seçenek yok şu anda. Ya yeni kanallar açıp onlara da 50 - 100 video yüklüyecez yada tüm kanalları partnere geçirecez. Bu ünlem sorunundan şu anda kaçış yok gibi. Ne yaparsak peşimizi bırakmıyor. Gerçekten çok sinir bir durum. Adsense ye bağlı hiçbir kanalımı güncelleyemiyorum bu yüzden çünkü yeni video yükleyemiyorum. Umarım bu çerçeve tekniği işe yara ve bu sistemi bot a da entegre ederler. Durum gerçekten çok ciddi ve sıkıntılı.