Youtube Videolarınızı Trende Çıkartıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tip ticarete nasil izin veriliyor kac kere dolandiricilik durumu oldu. Konuyu acan bi tane kanit gostermeyerek para istiyor. Bu taktigi kendi kanallarina yapsa kimseyle ugrasmaz. Ilginc..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tip ticarete nasil izin veriliyor kac kere dolandiricilik durumu oldu. Konuyu acan bi tane kanit gostermeyerek para istiyor. Bu taktigi kendi kanallarina yapsa kimseyle ugrasmaz. Ilginc..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taktik sayılmaz çünkü ne yaptığımı yorumlarda belirttim. Dediğim gibi kendi kanallarına da yaptım. Lütfen mesajları okuyup yorum yapın. Kanıt gösterdikten sonra suistimal edileceğini sizde biliyorsunuz.

Mesajınızı report ediyorum. Önceki konumda alan kişilere söz verdiğim vaadler yerine gelmediği için iadelere başladım, bir kısmına da yaptım. Fakat almadan,bilmeden böyle konuşmanız çok yanlış. Ayrıca şunu belirteyim o konu diğer satış konumuzdu ve iadelerin bir kısmı yapıldı diğerleride zamanı gelince yapılacak. Araştırırsın da bari iyi araştır...

Bende konunuzu bildirdim. Kapatılması için.

Konuyu takip ediyorum ve sitemde bulunan ve şikayet eden arkadaşlara hak veriyorum...

Konuya kanıt koyarak veya 1 admine referans verilerek örnek gösterilmesi kanaatindeyim.

Sıfır videoyu trende çıkartma aşamalarını veya taktik ifşa olur diyorsanız 1 admin arkadaşın vereceği bir videoyu trende çıkarmanızı ve o adminin de konuya taktik çalışıyor yazması hem sizin satış yapmanızı kolaylaştıracak güven verecek hemde alıcıların aklında soru işaretleri kalmamış olacak...

BOL KAZANÇLAR...

Konuyu takip ediyorum ve sitemde bulunan ve şikayet eden arkadaşlara hak veriyorum...

Konuya kanıt koyarak veya 1 admine referans verilerek örnek gösterilmesi kanaatindeyim.

Sıfır videoyu trende çıkartma aşamalarını veya taktik ifşa olur diyorsanız 1 admin arkadaşın vereceği bir videoyu trende çıkarmanızı ve o adminin de konuya taktik çalışıyor yazması hem sizin satış yapmanızı kolaylaştıracak güven verecek hemde alıcıların aklında soru işaretleri kalmamış olacak...

BOL KAZANÇLAR...
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Soru işaretleri olan arkadaşlar bizzat deneyebilirler.İşlem öncesi skype aracılığıyla ulaşıp akıllarındaki soru işaretleri zaten giderilir. Ayrıca alan kişiye verdiğimiz vaadler garantilidir. Benim görüşüm budur.

BOL KAZANÇLAR...

Arkadaş denedi ama yapamadı. bırak trendi 48 saatte izleme bile almadı :)

Arkadaş denedi ama yapamadı. bırak trendi 48 saatte izleme bile almadı :)
Dediğiniz konu bu değil. İlk sayfa çalışmamızdı onda da çoğu arkadaşın iadesi yapıldı az bir kısım kaldı. Bu konuda şuan hiç bir pürüz olmuş değil.
Örneğin geçenlerde bir adı şanı bilinmedik bir şarkıcı trendlerde 7. Sıradaydı. Sizce kimin eseri :)

Birader günler geçti forumda teslim ettiğin ortada tek bir iş mevcut değil, anca yok forum dışı işler yok kuzenime yaptım yok şarkıcıyı trende soktum.nasıl bi hizmet satışı bu anlamış değilim.

[MENTION=56834]excuse128[/MENTION] sizin eseriniz ise kanıt koyabilirsiniz :)

Birader günler geçti forumda teslim ettiğin ortada tek bir iş mevcut değil, anca yok forum dışı işler yok kuzenime yaptım yok şarkıcıyı trende soktum.nasıl bi hizmet satışı bu anlamış değilim.
Nasıl değil anlamadım. Yorum botu konusunda 32 referans verdim 10 dan fazla yorum botu sattım. Profil yanımda ayrıca r10 da sowell23 adlı üyelik bana ait ordakileri saymadım. Bizim insanımız neden böyle anlamış değilim hep bardağın boş tarafından bakıyorsunuz.

---------- Spam Engelliyici 18:20 ---------- Önceki Mesaj 18:19 ----------

[MENTION=56834]excuse128[/MENTION] sizin eseriniz ise kanıt koyabilirsiniz :)
Eser bana ait değil hocam klip çalışması :)

Sipariş alabilirim. Dediğim işlemler ve benim yapacağım işlemler ile trende girebilirsiniz.

Hayır. Trend yaptığımız videolar biz ve müşteri arasında gizli tutulmaktadır. Siz ve diğer arkadaşlar merak ediyorsunuzdur. Ama şunu söyleyim bu işlemi genelde Hintli şarkıcılar almakta zaten Trendlerde iki dolaşsanız görürsünüz. Yurtdısı piyasasına bakarsanız bizim yaptığımız işlemi adamlar 1000-1500$ a alıyorlar. Yani aslında fiyat çok makul fakat bizi bulamıyorlar işte günde 1 hintli anca geliyor. Durumu fazlasıyla izah ettim umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri