Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sanmıyorum hocam binlerce videoyu bir saatte attım kanallara.. Bunda bot mot öyle şeylere ihtiyacınız yok veriyorsunuz yt ve vk linklerini yüklüyor. Bunlar büyük oynama çabasında gibi geldi bana ama yinede bilmeden yanlış yönlendirmek istemem. Ayrıca Alexa da 7 yıllık olarak gözüküyor domainleri ve bazı platformlarda yıllar önce de bahsi geçmiş bir site.. Hatta şimdi bir platformlarının da olduğunu videolarımızı orada da yayınladıklarını tespit ettim. Main page. - Videochart.net böyle bir site.. Konuya da ekledim
Hocam nereye baktınız bilmiyorumda dediğiniz izlenimden onlarca kat fazla izlenmiş türkçe içerikler gördüm. Zaten şu an rusyada popüler onlarıda incelemedim ama maks gördügüm şöyle bir göz attığımda 500k falan.. Ayrıca bu Film sitesi vb işler yapan insanlar için ideal bunu yapan türk siteleri de var.en popüler videosu 1200 kere izlenmiş bırakın partner olmayı üye bile olmayın
dailymotion bin kat daha iyidir. ayrıca ptc işine girin ama bu site ile çalışmayın 10 yılda 1 anca 5 dolar ödeme alırsınız![]()
insan com uzantılı bir site açar
teşekkürler
Hocam nereye baktınız bilmiyorumda dediğiniz izlenimden onlarca kat fazla izlenmiş türkçe içerikler gördüm. Zaten şu an rusyada popüler onlarıda incelemedim ama maks gördügüm şöyle bir göz attığımda 500k falan.. Ayrıca bu Film sitesi vb işler yapan insanlar için ideal bunu yapan türk siteleri de var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.