YOUTUBE YE RAKİP Mİ ÇIKTI? MOEVİDEO Partnership Programı Nedir

bot işi çok hoş ya, çok kulalnışlı özellikle yt den çekip küçük resim olayını istediğiniz gibi değiştirebiliyosunuz :D

Eskiden upload sitelerinden para kazanma vardı, o sistemin videoya çevrilmiş hali gibi geldi bana :)

Sanmıyorum hocam binlerce videoyu bir saatte attım kanallara.. Bunda bot mot öyle şeylere ihtiyacınız yok veriyorsunuz yt ve vk linklerini yüklüyor. Bunlar büyük oynama çabasında gibi geldi bana ama yinede bilmeden yanlış yönlendirmek istemem. Ayrıca Alexa da 7 yıllık olarak gözüküyor domainleri ve bazı platformlarda yıllar önce de bahsi geçmiş bir site.. Hatta şimdi bir platformlarının da olduğunu videolarımızı orada da yayınladıklarını tespit ettim. Main page. - Videochart.net böyle bir site.. Konuya da ekledim

Tam anlamadım hocam şöylemi oluyor youtube botları gibi link ekliyoruz omu çekiyor kanalımıza yani up-down yok?

en popüler videosu 1200 kere izlenmiş bırakın partner olmayı üye bile olmayın :)

dailymotion bin kat daha iyidir. ayrıca ptc işine girin ama bu site ile çalışmayın 10 yılda 1 anca 5 dolar ödeme alırsınız :)

Son düzenleme:
yt rskip ne abi yt milyarlarcs kişi giriyor google vs o dediğin siteye ise kaç kişi giriyor acaba türevlerinin sonu kötü bitmişti

beyler yt den direk video nasıl alcaz url yi verdim öle bekliyor....

en popüler videosu 1200 kere izlenmiş bırakın partner olmayı üye bile olmayın :)

dailymotion bin kat daha iyidir. ayrıca ptc işine girin ama bu site ile çalışmayın 10 yılda 1 anca 5 dolar ödeme alırsınız :)
Hocam nereye baktınız bilmiyorumda dediğiniz izlenimden onlarca kat fazla izlenmiş türkçe içerikler gördüm. Zaten şu an rusyada popüler onlarıda incelemedim ama maks gördügüm şöyle bir göz attığımda 500k falan.. Ayrıca bu Film sitesi vb işler yapan insanlar için ideal bunu yapan türk siteleri de var.

Usa dan 1 milyon kişi izlese 5.000 dolar mı verecek bunlar?

aLTERNATİF OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR

bu olay bence dizi film siteleri için bulunmaz nimet diğer türlü izlenim geleceğini sanmıyorum anasayfadaki video bile 500 tık almış

Youtubeden daha iyi ve hızlı index alamaz. Bırakın bu işleri. :D

Hocam nereye baktınız bilmiyorumda dediğiniz izlenimden onlarca kat fazla izlenmiş türkçe içerikler gördüm. Zaten şu an rusyada popüler onlarıda incelemedim ama maks gördügüm şöyle bir göz attığımda 500k falan.. Ayrıca bu Film sitesi vb işler yapan insanlar için ideal bunu yapan türk siteleri de var.

telif hakkı olan içeriklere göz yummaz bi site ayrıca anasayfaya baktım en fazla izlenen video 1200 anasayfadaki bir video bu kadar izlenmişse artık diğerleri ne kadar izlenir oda düşünülür artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri