awe. ı partnerden sayan yok zaten
senin önerebileceğin kabul kriterleri çok yüksek olmayan partnerlik şirketleri var mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
awe. ı partnerden sayan yok zaten
dizi mizi kanalların kabul eden başka hangi partner var ?
Adsense üzerinde 1 kere kapatılan kanalımız olursa yeni açtığımız kanallarda mı uçuyor yani ? ne saçma
Artık iş yükü cidden arttı
Kanalları açıp köşeye atamayacağız sık sık telif kontrolü de gerek
Kanal fazla teliften riske girince de silip yedeklemek lazım
Diken üstünde yürüyeceğiz anlaşılan
---------- Mesaj saat 13:28:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:26:37 civarında gönderildi. ----------
Adsense e yeni bağlanan kanalların da direk uçtuğu söylentisi doğru mu?
vallahi benim bu isi birakacak niyetim yok youtube kapatarsa ben yeniden acarim bu kadar basit zaten bir sey yaptigimizda yok vds yapiyor isleri![]()
Bizde bu mantıkla hareket ediyoruzda.
Yeni 0 kanal açıyor, sonra tüm kanallar ay sonunu görmeden para kazanmaya kapatılırsa, yine kazanç 0 olcak.
1 Aylık uğraş heba olacak.
Sonra en baştan yine kanal açıcaz, yine ay sonunu görmeden para kazanmalar kapatılırsa hop yine Kesinleşen kazanç 0.
O zaman tabiki bu işi yapmanın bir anlamı kalmayacak ve bırakacağız.
Birazda bu yönden bak.
hocam simdi sen ozgun bir icerik bul ayda min 100tl garanti et..sonra baska bir adsense ac veya al aldigin adsenseylede spama devam et..ben spam yapanlari anlamiyorum birisi gunde 100 video atiyo ve youtubenin bunu fark etmemesini bekliyo!gunluk 100 video atarsan tabii spama girersin ama ay basinda atarsin videolarini ay sonuna kadar beklicen bu kadar basit![]()
Burda adam özgün çalışıyorum diyor, dün banlandı forumdan, Adam Nasa'nın videosunu atmış, neresi özgün çalışmak?
Bazılarının özgünden anladığı TV'den program kaydetip, editleyip YT'ye atmak.
Bu özgünse YT'deki tüm Dizileri C/p yaparım en kral özgüncü ben olurum.
Biraz özgün demek ne demek bunuda bilmek lazım.
Özgün dediğin böyle olur.
HowToBasic - YouTube
Tamamen kendi videon.
Ordan burdan alıp editlemek değil.
Önce bunda bir ortak paydada buluşalım.
Gerçekten Özgünün açıklamasını bir yapalım sonra Özgün kanal çalışmak isteyen Özgün devam etsin, Korkmasına gerek yok.
Dünde bunu dedim o banlanan üyeye.
Sen Özgün Çalıştığına eminsen Gelip buralarda yazma, korkma.
Sen işine bak bizde kendi bildiğimiz gibi işimize bakalım.
![]()
Kanalı açın menüel olarak 10 video yükleyin. Bu 10 videoyu atarken farklı dakikalar içersinde atın ve kanalı 1 hafta video atmadan bekletin. Hep bu şekilde depolama yapın ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.