Youtube Yeni Özellik (Ücretli Abonelikler)

• Kullanıcı videotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

videotr

Kayıtlı Üye
tug12.jpg

Arkadaşlar Yeni bir özellik eklenmiş Ücretli Abonelikler diye fikri olan varmı acaba ne anlama geliyor bu özellik.

10K+ abonesi olanlarda açılan bir özellik sanırım ama detaylarını bilmiyorum

Bende gördüm bbunu +10k abone lazım diyordu.Sende var mı o kadar abone?

partnerde direk çıkıyor
ne olduğunu sorarsanız aboneleriniz kanalınıza girmek için istediğiniz bir miktarı ödemek zorunda kalıyor

Ödeyen olur mu acaba :)

1 dolar istesek verirler bence

konuyu açalı yaklaşık 1 sene olmus hocam da yıne yazayım dedım sımdı bunu açarsak abonelerımız kanala girerken ücret mi ödeyecek ?

konuyu açalı yaklaşık 1 sene olmus hocam da yıne yazayım dedım sımdı bunu açarsak abonelerımız kanala girerken ücret mi ödeyecek ?

Eğer isterseniz sanırım. Yoksa özelliği açtıktan sonrada tekrar deaktif edebilirsiniz.

hocam benımkıler partner değil tekinde 1k diğerinde 3k abone var bunu görüyorum

---------- Spam Engelliyici 09:31 ---------- Önceki Mesaj 09:28 ----------

Eğer isterseniz sanırım. Yoksa özelliği açtıktan sonrada tekrar deaktif edebilirsiniz.
öleyse denemekten zarar gelmez sanırım.

kapanan kanalımda cıkmıstı bu ama ugrasmadım :D

ben de veriyorum ücretli abonelik beyler
100 abone 10 lira :/ :D

Bu arada bugün bir sitede okudum Youtube'da sevdiğimiz kanallara bağışta bulunabilecekmişiz

Bu arada Youtube Yeni özellikler geliyormuş , Şuanda Güncellemede sanırım, ara sıra "Başlık boş" Diye Uyarı veriyor ;)

Ücretli abonelikler Türkiye'de kullanılmıyor. Ayrıca sandığınız gibi size 1000 abone verip karşılığında para isteme durumu falan yok. Ücretli abonelik sistemi insanların videolarınızı belli bir para karşılığında aylık olarak izlemeye izin vermeniz anlamına geliyor. Eğitim ve okul ile ilgili kanalı olanlar için tasarlanmış bir sistemdir. İçeriklerin korunması ve videoyu parayla izlemek için yapılan bir sistemdir.

Bir nevi eğitim video sitelerine üye olmak gibi bir şey olacak bu ücretli abonelik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri