Yavaş yavaş virus gibi tüm kanallara yayılıyo. Kanalın özellik uygunluğu sekmesinde, gelişmiş özellliklerde gri fontla uygun yazmaya başlamışsa pk başvurusu yapılamıyo. Sizlerde durum nasıl arkadaşlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimlik göndermiştim sabah red gelmis . Ve ikinci redde 30 gun bekletiyor.
2.kanalda red
reddedilme nedeni nedir ? tekrar kullanılan içerik mi ?
Kimlik göndermiştim sabah red gelmis . Ve ikinci redde 30 gun bekletiyor.
2.kanalda red
Yavaş yavaş virus gibi tüm kanallara yayılıyo. Kanalın özellik uygunluğu sekmesinde, gelişmiş özellliklerde gri fontla uygun yazmaya başlamışsa pk başvurusu yapılamıyo. Sizlerde durum nasıl arkadaşlar?
Gelişmiş özellliklerde uygun yazmaya başlamışsa, pk başvurusu yapabilmek için kimlik gönderme, yüz videosu gönderme yada kanal geçmişi oluşturma seçeneklerinden birinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Kanal geçmişi neye göre oluşuyo anlamadım, 15 senelik kanalda kanal geçmişi yok gözüküyo, bu sene açılan kanalda kanal geçmişi oluşturulmuş görünüyo.Yapılamıyor derken istenileni yapınca açılmıyor mu hocam *
Gelişmiş özellliklerde uygun yazmaya başlamışsa, pk başvurusu yapabilmek için kimlik gönderme, yüz videosu gönderme yada kanal geçmişi oluşturma seçeneklerinden birinin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Kanal geçmişi neye göre oluşuyo anlamadım, 15 senelik kanalda kanal geçmişi yok gözüküyo, bu sene açılan kanalda kanal geçmişi oluşturulmuş görünüyo.
Aslında adamlar yazmışlar google bloguna, içerik atıp sorun yaşamayan kanallarda 2aya kalmadan kanal geçmişi oluşuyor, benim bir çok kanalımda oluşmuş, hatta eşleşen videolar olan kanalda bile kanal geçmişi oluşmuş
2 ay beklemek icin o sekmeye basiyorum isleme almiyor
anladığım kadarıyla bu sistem botlarla oluşturulan kanallar için yapılmış. yani gmail oluşturmayı kastetmiyorum. sanırım botlarla pk falan mı açtırıyolar bu vietnamlılar da böyle bi sistem geldi anlamadım
mailler gönderilmeye başlandı;
Bu e-posta, hizmet şartlarımızı netleştirmek ve kullanıcılarımıza şeffaflık sağlamak için güncellediğimiz YouTube Hizmet Şartları ("Şartlar") hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla gönderilmiştir. İlgili Hizmet Şartları, Kasım 2020'de Amerika Birleşik Devletleri'nde benzer şekilde güncellenmiştir. Bu değişiklikler, YouTube hizmetine erişiminizi veya bu hizmeti kullanımınızı büyük ölçüde etkilemez.
Değişiklik özeti:
Yüz tanımayla ilgili kısıtlamalar: Hizmet Şartları'nda, kişileri tanımlayabilecek bilgilerin izin almaksızın toplanamayacağı zaten belirtilmektedir. Yüz tanımayla ilgili kısıtlamalar önceden de hizmet şartlarında yer alıyordu. Bununla birlikte yeni şartlar bu kısıtlamaları çok açık biçimde ortaya koyuyor.
YouTube'un para kazanma hakkı: YouTube, platformdaki tüm içeriklerden para kazanma hakkına sahiptir ve YouTube İş Ortağı Programı'nda yer almayan kanalların videolarında reklam gösterilebilir.
İmtiyaz hakkı ödemeleri ve vergi stopajı: Gelir ödemesi alma hakkına sahip olan içerik üreticiler için bu tür ödemeler, ABD vergi düzenlemeleri kapsamında imtiyaz hakkı olarak kabul edilecek ve yasaların gerektirdiği durumlarda Google vergi kesintisi yapacaktır.
Lütfen Şartlar'daki güncellemeleri dikkatli bir şekilde okuyun. Yeni Şartlar, ABD dışında yaşayan kullanıcılar için 1 Haziran 2021 tarihinde yürürlüğe girecektir. Bu tarihten sonra YouTube'u kullanmaya devam ederek yeni Şartlar'ı kabul etmiş olursunuz. Çocuğunuzun YouTube Kids'i kullanmasına izin vermeniz durumunda, Şartlar'ı çocuğunuzun adına kabul etmiş olacağınızı unutmayın.
yani ne demek istiyoalr hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.