Youtube'a Ek Ekmek Kapıları ?

Ama site işinde de riskler var Berkan, google'ın spama alması gibi vs. onda da dertler vardı hatırlıyorum, gerçi özgün olunca her türlü kazanıyorsun.

Evet makale sektörü de gayet iyi.

Aynen belki googlenin 2013 panda 2 güncellemesini bilen olur o güncelleme ile google spam siteleri silip süpürmüştü :) alt üst etmişti site daha zor diye biliyorum youtube allahtan öyle bir dert yok.

Bakınız:

https://www.control.com.tr/google-panda-2-guncellemesi-2013

Ama site işinde de riskler var Berkan, google'ın spama alması gibi vs. onda da dertler vardı hatırlıyorum, gerçi özgün olunca her türlü kazanıyorsun.

Evet makale sektörü de gayet iyi.

Hocam risk herşeyde var ama özgün olursan kimse sana karışmaz herşey istediğin gibi gelişir kendin yazamıyorsan 2 ay masraf yapacaksın ama o 2 veya 3 ay sonunda sürekli sen kazanacaksın. Bak bunuda yeni açtım www.hayalediyoruz.com makale yazdıracağım

Aynen belki googlenin 2013 panda 2 güncellemesini bilen olur o güncelleme ile google spam siteleri silip süpürmüştü :) alt üst etmişti site daha zor diye biliyorum youtube allahtan öyle bir dert yok.

Bakınız:

https://www.control.com.tr/google-panda-2-guncellemesi-2013

google news'e kayıtlı olan haber siteleri spamın kralını yapıyor fakat onlara bir şey olmuyor. google artık türklere güvenmiyor burada anlaşalım, bu yüzden google news kayıtlı siteler spamın kralını da yapsa düşürmüyor.

Vallaha sadece Youtube'a bel bağlamamak gerekiyor az az da olsa ek gelir kapıları şart bence.

Script yazdırıp satış da yapılabilir r10'da.

google news'e kayıtlı olan haber siteleri spamın kralını yapıyor fakat onlara bir şey olmuyor. google artık türklere güvenmiyor burada anlaşalım, bu yüzden google news kayıtlı siteler spamın kralını da yapsa düşürmüyor.

Oda var adam-ına göre bir durumda var.Onu bunu bilmemde araştırdığım kadarıyla en çok kazanç Satış ortaklığı ve cpa sisteminde var ama türkçe hiç kaynak yok :(

seo bilmezsen hiç bir şey kazanamazsın. Ona da yıllarını vermen lazım.

vallaha ben basit seo taktikleri dışında birşey bilmiyordum %100 özgün blog açtım yazılarım hep en üstte çıkıyordu.

Ticaret fikirleri verecek olan varsa onları da konuşabiliriz

dosya upload ederek kazanabilirsin 1000 indirme başına 5$ 15 $ arasında kazanç sağlayabilirsin

Affiliate ile uğraşıcaksanız bende katılmak isterim dünyanın en büyük kazanç sistemlerinden biri üstelik youtube gibi telif ünlem kanal kapanma derdi yok :D 1 hafta kadar uğraştım olmadı bırakmıştım işini bilen ***ürüyor parayı ama.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] abi ne yaptınız siteye g-ö-t-ürüyor yazıyorum baştaki 3 harf yıldızlanıyor :D :D

hOCAM gogglea işimiz yok. Siteyi kurcan paranla reklam vercem :)

Nokta atışı. Spam olsa nolur :D

Ypacaz bişeler bu konuda adımız kalsın :)

kaç yılından bahsediyorsun ? :)

abi ben sana şunu anlatayım, şuan "borsa" kelimesinde bir sitemiz ilk sayfada, yaptığımız hiç bir haltta yok, siteyi 5 ay önce açtık, full özgün makaleler girdik ve haber sitelerinden tanıtım yazısı aldık birazda paravanlarla destekledik. kesinlikle hiç bir siteden footer link almadık.

GOmass gibi youtube eğitin seti yapıp satın kitap olarak :)

Harika fikir müthiş satar :)

abi ben sana şunu anlatayım, şuan "borsa" kelimesinde bir sitemiz ilk sayfada, yaptığımız hiç bir haltta yok, siteyi 5 ay önce açtık, full özgün makaleler girdik ve haber sitelerinden tanıtım yazısı aldık birazda paravanlarla destekledik. kesinlikle hiç bir siteden footer link almadık.

sen siteni yükseltmeye yarayabilecek bir nebze olsun bir şeyler yapmışsın. Fakat kardeşim kelimesine ıvırına zıvırına her şeyine göre değişir o işler 3 yıldır ilgileniyorum bu işle ben. Hatta 3.5 yıl olacak seo işiyle ilgileneli kurumsal alanda çalıştım seo konusunda. Fakat son zamanlarda takip edemedim piyasayı Google'ı çok şey değişmiş gibi görünüyor ama çözeriz ;)

Değişik fikirler geliyor çok iyi, yeni girişim fikirleri çıkıyor

sen siteni yükseltmeye yarayabilecek bir nebze olsun bir şeyler yapmışsın. Fakat kardeşim kelimesine ıvırına zıvırına her şeyine göre değişir o işler 3 yıldır ilgileniyorum bu işle ben. Hatta 3.5 yıl olacak seo işiyle ilgileneli kurumsal alanda çalıştım seo konusunda. Fakat son zamanlarda takip edemedim piyasayı Google'ı çok şey değişmiş gibi görünüyor ama çözeriz ;)

abi bak bende 1 yıl Türkiye'de tanınmış olan bir SEO şirketinde çalıştım, ben sadece bildiklerimi uyguladım ve "borsa" gibi bir kelime de 4-5 ayda ilk sıralara kadar geldim, yaptığım masraf da max 2 bin lira. SEO için önemli olan site içi çalışmadır, bunları uygularsan ve sabırlı davranırsan kısa sürede güzel işler yapılabilir.

Değişik fikirler geliyor çok iyi, yeni girişim fikirleri çıkıyor

Hocam yılmak yok bence youtube yapan her şeyi yapar.

Seo dediğin etiket ve arama motoru kaydı.

Etikete Mesala En ucuz tefal tava .. mesala bunda ne var.

Oturup düşünceksin en iyi nasıl ne aranır.

Ha profluk çok başka konu ingilizceyse daha daha başka ki harika seo siteler var :) Sende mehtap tava hangi etiket girmiş bakarsın :D

Eğer geleceğe yönelik Sağlam kazanmak ve sürekli kazanmak istiyorsan AdSense' den ayrılmamalısın .. Bunun içinde kaliteli bir Websitesi oluşturmak lazım yada hazır site alacaksın 1000 tl ye günde 15-20 kazanacaksın haftada bir kaç makale satın alıp arkana yaslanacaksın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri