Youtube'a Elveda, Hepiniz hoşçakalın :) İyi Bayramlar...

Meyriyer

Kayıtlı Üye
Merhabalar, yaklaşık bir yıl önce manual olarak kanalıma video yükledim ve bir miktar kazanç elde ettim. Şu sıralarsa artık YouTube'a elveda etme zamanımın geldiğini düşünüyorum. Hem fazlasıyla zamanımı alıyor hem de iğne ucunda bir iş. 2 Güne 15 yaşıma giriyorum :) Web tasarım ve kodlama üzerine geçirmem gereken vaktimi YouTube gibi iğne ucunda bir işe adamam zaman kaybı oluyor. Üstüne bu sene Bilişim bölümünü kazandım :) Belki ileride yatırım amaçlı kanal satın alırım ama şimdilik böyle bir planım yok.

Kısacası hepinize bir elveda demek istedim, sizleri ve bu güzel forumu çok özleyeceğim :) Bayramınız Mübarek olsun diyeyim... İyi bayramlar... Kendinize iyi bakın...

:)

Okulunla ilgilen,Senin icin en önemli olan sey bu.Hayirlisi olsun

güle güle nickini söylerken ağzımın çok cool şekil aldığı über güzel üye

iyide youtube bırakılacak bi iş değil ki. Milyoner bile olsan insan video atmak ister illa benim psikolojim böyle en azından video atmayınca kendimi suçlu hissediyorum. Hoş sen 15 yaşındaymışsın o yaşlarda dünya umrumda değildi benim.

Güle güle iyi bayramlar yt ile uğraşmak isteyenlere bu tecrübelerini iletmelisin.

Sen okuluna devam et, bu işleri bize bırak.

Okulunla ilgilen,Senin icin en önemli olan sey bu.Hayirlisi olsun

Okulumla yeterince ilgileniyorum zaten :) 2.Dönem Teşekkürler geçtim, iyi dilekleriniz için teşekkürler, iyi bayramlar :)

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

güle güle nickini söylerken ağzımın çok cool şekil aldığı über güzel üye

Teşekkürler :) Kendinize iyi bakın, bayramınız mübarek olsun :)

-1 :D :D : D hahahah hep bana hep bana :D :D : D yokmu başka bırakan :D
şaka bi yana yolun açık olsun kardeşim :D :D :D

iyide youtube bırakılacak bi iş değil ki. Milyoner bile olsan insan video atmak ister illa benim psikolojim böyle en azından video atmayınca kendimi suçlu hissediyorum. Hoş sen 15 yaşındaymışsın o yaşlarda dünya umrumda değildi benim.

Dünya umurumda olması gerektiği kadar umurumda :) Umurumda olmayan şey dertler, sıkıntılar... Ama bu çalışmak ve kazanmak her zaman umurumda :D

hoşçakal delikanlı.

Hepinize teşekkürler :D Bayramınız Mübarek olsun :)

---------- Spam Engelliyici 00:50 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

yolun açık olsun.. umarım yeni ilgi alanında başarılı olursun

Aslında yeni ilgi alanı değil :D 2.5 Senedir üstünde çalışmalar yaptığım bir konu... :) Teşekkürler...

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:50 ----------

bekleme yapmayalım.boşluklara ilerleyelim...

Dur abi hele bi vedalaşalım yahu :D Bayramınız mübarek olsun..

---------- Spam Engelliyici 00:51 ---------- Önceki Mesaj 00:51 ----------

-1 :D :D : D hahahah hep bana hep bana :D :D : D yokmu başka bırakan :D
şaka bi yana yolun açık olsun kardeşim :D :D :D

Saolasın abim :) Bayramın mübarek olsun...

Yokluğunu hissedicez.. İçeriğini pm atsana qanq xd x)

Xperia Z2 den gönderildi

Merhabalar, yaklaşık bir yıl önce manual olarak kanalıma video yükledim ve bir miktar kazanç elde ettim. Şu sıralarsa artık YouTube'a elveda etme zamanımın geldiğini düşünüyorum. Hem fazlasıyla zamanımı alıyor hem de iğne ucunda bir iş. 2 Güne 15 yaşıma giriyorum :) Web tasarım ve kodlama üzerine geçirmem gereken vaktimi YouTube gibi iğne ucunda bir işe adamam zaman kaybı oluyor. Üstüne bu sene Bilişim bölümünü kazandım :) Belki ileride yatırım amaçlı kanal satın alırım ama şimdilik böyle bir planım yok.

Kısacası hepinize bir elveda demek istedim, sizleri ve bu güzel forumu çok özleyeceğim :) Bayramınız Mübarek olsun diyeyim... İyi bayramlar... Kendinize iyi bakın...

:)

Yiğenim bende aynı bölümü kazandım. c# console çalış bol bol :D

Ben de o bölümden mezunum sana önündeki 5 yılı söylüyorum. Liseye girdin ortamlar fena sigaraya başlamalar falan manitalar kavgalar malum meslek lisesi x) ondan sonra son sene dershaneye yazilayim de bilgisayar mühendisliği kazanırım pehh kazanan 1 kişi bile zor çıkıyo sonra öğretmenliğe girmeye çalışırsın o da olmaz 2 yıllığa geçiş gerisi de açıköğretim veya aklın varsa dgs ile bilgisayar Mühendisliğine kapak... Benim böyle oldu meslek lisesi güzel eğlenceli ama hiçkimse bisey olamıyo yuzde 10 dışında ...

Edit: okulun hangi semttw İstanbul ise soyle her türlü kavga anında geliriz meslek lisesi çıkışları malum :D

Xperia Z2 den gönderildi

Son düzenleme:
bu işe heralde 100 kişi yeni başlar ise 1 kişide bırakıyor..

genc yaşta böyle radikal kararlar alabilmenden dolayı ve egitimine agırlık vermekden dolayı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri