Youtube'a güvenip,taksite felan girmeyin!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
bende 2 günde 700 tl kazandım hemen telefon aliyim dedim öderim 5 güne parası çıkar tak para kazanma kırmızı oldu tüm paralar gitti :D kaldım öyle allahtan yeni içerik buldum zar zor onla kurrtardım :D

eQJDMZ.png

x07jbZ.png

bence yt o kadar da sıkmaz.dizi yada başka spam konularında izin verildiği sürece yt da izin verir.sonuçta en üst düzeyde kontrol var.yapımcı telif derse girer hakkını arar dünya engeli mi eşleşen mi ne isterse onu çıkartır videosunda.zaten yt bu konuda ısrarcı olsaydı eşleşen diye bir uygulama olmazdı.ne diyor seminer videolarında şirket bunun yüklenemesine izin vererek 3 tarafında kazanmasını sağlamıştır.tamam özgün maymunluklar da az izlenmiyor ama sonuçta dizi olsun show programı olsun,haberler olsun gözardı edilmeyecek kadar izlenim alıyor.bunların bir anda kesilmesini bence istemez.

Bende seninle aynı durumdayım. Günlüğüm seninki kadar olmuştu. Ama ev almak sadece düşüncede kaldı. Ev alma mevzusuda ailemin diretmesi ile benim düşünmeme sebep oldu. Zaten aklımda ev bile yoktu.

Ben onlara ya batarsam ödeyemezsem 1 kanalım var zaten kapanırsa biterim dedim. Sonra ne yapacağım dedim. 0'dan başlasam hayatta kazanamam bu kadar dedim. Biz hallederiz o zaman dediler sen yeterki %20'lik kısmı mı ne var öde onu, sonrasını kiracı bulursun ondan gelen parayla birde senden gelen parayla ödersin ha ödeyemezsen biz ne güne duruyoruz hallederiz dediler ama ben yine de kabul etmedim. Çünkü riski biraz çıkardım hayatımdan ) Böyle insan daha rahat oluyor. Gece yatarken rahat olmanın tadı bir başka. Sonra Birden 800'den 900'den 200'lere düştüm. Tabi 200'e düşmem kötü değil. Yine ödenir bu parayla da ama insan o rakamları görünce bu düşüşten sonra 200lere bile katlanamıyor. Bir kere o paranın tadını almışsın. Ki daha 1 kaç ay öncesine kadar günlük 100 lira inanılmaz bir şeydi.

Ayrıca arkadaşının çok vahim durumda olduğuna inanamıyorum. Yani yine günlük 200 kazanıyor. Aylık 6000 eder. Yani aylık 6000 ile kim taksit ödeyemez. Sanki apartman almadınız ya.
Eğer ben aylık 20 bin kazanıyorum diye gitmiş ona göre ev almışsa kusura bakmasın çok normal böyle bir şey başına gelmesi.

umarım bahsettigin kişi umut degildir:)

bu arada cidden gecen yıl bu zamanlarda lig tv mac özetleri sayesinde bile günde 100tl rahat bırakıyordu vur kac.

smdi herkez kazanıyor fakat gercekten spam bu işi zorlaştırdı:)

cok fazla spamcı var durmak bilmiyorlar.

Ben değilim dostum :) Şu aşamada sadece altın döviz alım satımı yapıyorum :))

valla çok haklısın. Ben özgün çalışıyorum mesele spamcıları değil bizide vurdu. Özgün çalışmama rağmen benimde tık oranlarımda faleket düşüş var. Günlüğüm 100'den aşağı düşmezdi ama şimdi 30-40 tl anca alabiliyorum. Bu ne zaman düzelcek bilmiyorum ama en güzeli site işleri arkadaş aç bir site doldur içinede içerik youtube kadar çok kazanmasanda düzenli bir kazanç oluyor en azından. Yok video reklamım çıkmadı yok rekamlar gözükmüyor derdi olmaz.

bence çok abartıyosunuz. önceleri kazanmanın rahat olması bu işi yapanın az olmasından kaynaklanıyor bence. bi işde ne kadar rekabet artarsa o kadar kazanç azalır. bu her yerde böyle.bu günlerde bu iş televizyona kadar çıkdı. artık rekabeti siz düşünün.

Günlük 200le taksit odeyemiyorsa ev almamistir ki o , villa rezidans falan olabilir

Nokia 3310 ile gönderildi.

Günlük 200tl - 6k para.
6.000 %20 kesse 1.200 = 4.800TL.

Aylık 1.200Tl Ev kredi borcu ödeyerek 3+1 Daire alanlar var.
Senin arkadaş ya Taksimin göbeğinde Ev almış yada Rezidans Daire.
yoksa çok rahat Ev Kredisi ödenir 4.800Tl ile hatta 2 tane ev Kredisi ödenir.
:cool:

youtube güvenicen taksite giricen rahatlığa bak anca özgün çalıştıktan sonra belki

bende tam youtubeye güvenip şirket açacaktım iyikene yazmıssın

Gelde burdan yak sonra tabi rekabet artıcak adamlara bak sanki zengin oluyor millet nasılda yazıyorlar :mad:

Youtube'dan Para Kazanın
Youtube'dan özgün amatör video yükleyerek yüklü miktarda para kazanmak mümkün. Reklam gelirinin tamamının YouTube'un kasasına gittiğini mi sanıyorsunuz?
Birçok kişi, Youtube'un yani Google'ın, bizim yüklediğimiz videoları yayınlarken çıkarttığı reklamlarla, bizim emeklerimizle inanılmaz reklam gelirleri elde etmesinden ve bizim elimizin boş kalmasından şikayet ederdi. Fakat Youtube'dan para kazanmak mümkün.
The Sunday Times'ın detaylarını yayınladığı kar ortaklığı sistemiyle, en çok izlenen videoların yapımcıları, kendi videoları üzerinden kazanılan reklam gelirlerinden pay alıyorlar.
İngiltere'de, en popüler videoları çeken ve yayınlayan birçok kişi, düzenli olarak on binlerce pound kazanıyor. Ve yüzlerce Amerikalı da her yıl kar ortaklığı ile altı haneli rakamlarda paralar kazanmakta.

Kaynak:
Youtubeden Çağ Atlatacak Özellik Geldi Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

ben bu işe güvenip askere gidiyorum,üstüne birde bot aldım ben yokken sistemle ilgilensin diye ama kazancım hala 1 tl günlük:( kar edelim derken botun parası çıkmazsa ayvayı yerim

2007'de 100 hitli spor siteme öylesine "gs fb maçını canlı izle" diye konu açtım. o gün host kilitlendi. derbi haftaları, şampiyonluk akşamları 10 k hiti 1-2 konudan alıyordum. sonra mantar gibi maç izleme siteleri açıldı, digiturk olaya el attı. bizim proje yalan oldu.

youtube'un suyunun çıkacağını çok önceden farkedip kendi video sitemi açtım. youtube'ı düzenli gelir elde edecek şekilde yoluna koyup kendi video sitemle ilgileneceğim.

tabi ki youtube'dan bundan sonra da kazanılır. ama kimse 1-2 sene önceki kolay kazancı beklemesin. o günler bitti...

internet de hayat gibi. bir tane halı saha açılır, tutar. sonra 100 tane açılır hepsi sinek avlar.

kişi umut değil,herkez değil herkes bir de hukuk 4.sınıf öğrencisi olacaksın:D
Şuan düşünüyorumda 2012 Mayıs,Hazıranda bu işe başlamış olsaydım var ya.Tüm sektörler boş ya dizi,film,oyun ne ararsan boş direk 1.sıradasın :)
Bu youtube'dan para kazanma başlamadan önce youtube'a video atanlar arkadaşlar var,onlar neyin peşinde onu anlamadım ben :D Adam Pusat dizisini atmış 2009 da mı ne :D Ne para kazanma var,ne başka bişey. İşsiz heralde:D

oglum o zamanlar yt para kazandırmıyordu ama dizi siteleri vardı:) farklı platformlardan para kazanma secenekleri vardı neler gördü bu insan nerlerden para kazandı bi bilsen:)

gecen yıl para kazanmayı kapatma yoktu-toplu kapanma yoktu-spamdan kapanma yoktu-rakip yoktu-1 kanal ac 2 etiket hop 1ci sıradasın:)

nasıl yani dizi çalışanlara ödeme yapılmayacakmı partnerde?

dediğin gibi dostum güvenmemek gerek 86.000 görüntülenmeye 2.421 tık almışım bu ay daha ayın 15 i 95.000 görüntülenemye 884 tık almışım

En Güzeli Youtube ile kazanılan paraların kısa vadede yatırıma sokmak , EV gibi uzun süreli taksitler çok sorun olabilir . Allah hepimize uzun süreli bol kazançlar nasip etsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri