- Web sitesi
- www.bobmarley.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vds de bazen çalışıyor bazen çalışmıyor , bazen videoların bir bölümünü indirdikten sonra kalan videoları indirmiyor..Çalışmadığı zamanlarda ertesi gün çalıştığı da oluyor..Bayağı karmaşık bir durum yani.
Sebebi youtube IP engeli koyuyor..(Sanırım kısa sürede yüksek hızda indirme yapıldığı için)
4K Video downloader ile de bu sorunu yaşamıştım ama son 1 aydır sorun yaşamadan indirme yapıyorum..
Lazımsa 4K Video Downloader için link gönderebilirim.
Vds de bazen çalışıyor bazen çalışmıyor , bazen videoların bir bölümünü indirdikten sonra kalan videoları indirmiyor..Çalışmadığı zamanlarda ertesi gün çalıştığı da oluyor..Bayağı karmaşık bir durum yani.
Sebebi youtube IP engeli koyuyor..(Sanırım kısa sürede yüksek hızda indirme yapıldığı için)
4K Video downloader ile de bu sorunu yaşamıştım ama son 1 aydır sorun yaşamadan indirme yapıyorum..
Ffmpeg ile son hızda youtubdan video indirmeyi biliyorum, hemde videoların küçük resimleri ile birlikte, isteyen olursa forumda konu açıp paylaşabilirim
Basit kolay bir yöntem
Ffmpeg ile son hızda youtubdan video indirmeyi biliyorum, hemde videoların küçük resimleri ile birlikte, isteyen olursa forumda konu açıp paylaşabilirim
Basit kolay bir yöntem
Basit kolay bir yöntem
Basit kolay bir yöntem
Bu program yüzünden 2014 di galiba İDM lisansını aldım hala sorunsuz kullanıyorum.
teşekkür ederim hocam cevabınız için,evet mümkünse link rica ediyorum 4k için,sorunlu çıktı tüm indirdiğim 4k lar
ben alırım hocam altarnatif iyi olur![]()
Bende alırım link hocam zahmet olmazsa![]()
çok iyi olur aslında bende video indirmede sorun yaşıyorum
Güncel olarak bunu kullanıyorum
YoutubeByClick Crack her craklediğim de işe yarıyor sorunsuz
https://www.youtube.com/watch?v=PLzPQrvYLe8
hocam cracki geçtim bu programa para verip lisansını satın aldım yine indirmede sorun var bir süre sonra ip engeli geliyor sanırım çok video indirince engel koyuyor
Hocam ben uzun zamandır kullanıyorum birçok oynatma listesi,video indirdim hiçbir sorun yaşamadım. Bir deneyin derim.
sorunu çözdüm sanırım
private video diyordu video gizli hatası veriyordu chormeden youtube hesabı açıp ayarlardan tanımladım hesabı şuan indiriyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.