Youtube'da para kazanma kapanınca Adsense'te de aktifsizlikten devre dışı oluyor

Batuhan445

Moderatör
Bir türlü hala para kazanmamı açamayınca Adsense hesabımda devre dışı oldu. 2019 yılında da kapalıydı ama aktif duruyordu. Yani premium geliri para kazanma kapalı olsa bile geliyordu ama artık hiç gelmiyor

2rs4dxb.jpg

Demek istediğim zaten ilk mesajda belirttim. 2019'da da kapalıydı para kazanma ama adsense aktifti ve para geliyordu. Parada para olsa. Premium geliri. O da 20 kuruş 30 kuruş :D Keşke hizmet şartları güncellemede bu kural olmasaydı. Kötüye kullanan vardı demekki yada kendi kararlarıydı

Pinli adsense almak isteyen bir müşterim vardı, 10 tane pinli adsensem var, hepsi devre dışı kalmış, para kazanan kanal bağlı olmadığı için. Peki bunları diyelim ki, pk kanala bağlamak istersek açılırmı tekrar ?

Pinli adsense almak isteyen bir müşterim vardı, 10 tane pinli adsensem var, hepsi devre dışı kalmış, para kazanan kanal bağlı olmadığı için. Peki bunları diyelim ki, pk kanala bağlamak istersek açılırmı tekrar ?

İhtar, ban vs. olmadığı sürece açılabilir. Sadece YT süreci olacak

bana bir adet lazımdı pinli hocam yardımcı olabilirmisin bana

Güncelleme : Eşiği karşıladığım için YT Studio'da 3 adım olan arayüzü gördüm. Tekrar bağlandı nedense. İlk incelemeden 6 yıl sonra ödeme aldığım adsense tekrar incelenmeye alındı

ai4vh3r.jpg

Güncelleme : Eşiği karşıladığım için YT Studio'da 3 adım olan arayüzü gördüm. Tekrar bağlandı nedense. İlk incelemeden 6 yıl sonra ödeme aldığım adsense tekrar incelenmeye alındı

ai4vh3r.jpg

pk si açıldımı , son durum nedir? o devre dışı olan adsense yeniden aktifleştimi ve kimlik vs istedimi yeniden ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri