Youtube'da Video Reklam Veren Varmı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Bu ay nasipse ben de başlamayı düşünüyorum özgüne. Takipteyim ancak 22 TL'ye 2-3k izlenim az değil mi :D Gerçi sonuçta kategori ile alakalı kişiler gelecek ve abone sayısında ciddi artışlar olacaktır.
[MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] kupondan fazla varsa ben de alabilir miyim hocam? Ve ne kadar harcarsak ne kadar getiriyor onu bi açabilir misin :)

25 tl'ye 2-3 k arasında hit veriyor sureklilik arz ederse devamlı adwords kullanırsa hem videolarda guzel hit alıyor hem abone sayısıda guzel oluyor özgün kanalları olanlar kesinlikle kullanması gerekiyor

ben de bu konuyu inceliyorum. faydalı oluyordur umarım. Ya da daha faydalı bir reklam çeşidi var mı? İlgili facebook sayfalarından falan paylaşım yaptırmak ya da izlenim almak gibi?

Bu ay nasipse ben de başlamayı düşünüyorum özgüne. Takipteyim ancak 22 TL'ye 2-3k izlenim az değil mi :D Gerçi sonuçta kategori ile alakalı kişiler gelecek ve abone sayısında ciddi artışlar olacaktır.
[MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] kupondan fazla varsa ben de alabilir miyim hocam? Ve ne kadar harcarsak ne kadar getiriyor onu bi açabilir misin :)

http://www.ytpara.com/konu-disi/53211-200-euroluk-adwords-kuponlari.html burada yazdım, son kuponlarıda ekledim.

arkadaşlar özgün çocuk oyunları kanalıma bu reklamları almak mantıklımı sizce

Hocam özgünlükte başarının anahtarı sizce nedir ? İçeriğin başarıda oranı kaç ? Mesela süpriz yumurta videoları sizin için ne kadar özgün ?

Arkadasın konusunu farklı bir noktaya cekecegiz ama bence basırının sırrı, sunum. Özellikle bahsettiğin yumurta olayında bence sunum çok önemli. Ha birde fark yaratmak. http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/52578-farkli-bir-surpriz-yumurta-acma-videosu.html buradaki arkadas farklı bir şekilde yapmıştı bence oldukçada hoştu. Sadece kurgusal eksikleri vardı zamanla onuda geliştirecektir.

Sürpriz yumurta olayı ne kadar özgün, bence özgün.

(Ben şuan özgün bir projeye hayli emek, para ve zaman verdim yine aynı projeme sırf abone toplamak için spam dahi yapıyorum. O nedenle yonetimden rica ettim ve Ben Özgünüm ibaresini kaldırttım)

Sevdiğin işi yaptığın sürece basarılı olursun, en basarılı olmak için hazırladığın materyallere iyi bir sunum katman lazım, anlatım varsa anlatımı, görsel ise farklı efektter vs koyacak daha seyredilebilir hale getirebilirsin.

Reklam filmi yapımcısı bir arkadasımın bana dediki, izleyici aynı kareye 5 saniyeden fazla bakarsa sıkılır. İçinden say 1-2-3 dediğin zaman görüntü değişsin demişti. O laf bende bir küpe kaldı ve her zaman onu yaptım.

Birde kendi deneyimim gercekleri anlatmak yada izleyiciye yansıtmak için abartmak gerekir. Sıradanlığın dışına çıkmalısın ki izleyici sıradan olayı anlayabilsin.

Uzun oldu :(

Arkadasın konusunu farklı bir noktaya cekecegiz ama bence basırının sırrı, sunum. Özellikle bahsettiğin yumurta olayında bence sunum çok önemli. Ha birde fark yaratmak. http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/52578-farkli-bir-surpriz-yumurta-acma-videosu.html buradaki arkadas farklı bir şekilde yapmıştı bence oldukçada hoştu. Sadece kurgusal eksikleri vardı zamanla onuda geliştirecektir.

Sürpriz yumurta olayı ne kadar özgün, bence özgün.

(Ben şuan özgün bir projeye hayli emek, para ve zaman verdim yine aynı projeme sırf abone toplamak için spam dahi yapıyorum. O nedenle yonetimden rica ettim ve Ben Özgünüm ibaresini kaldırttım)

Sevdiğin işi yaptığın sürece basarılı olursun, en basarılı olmak için hazırladığın materyallere iyi bir sunum katman lazım, anlatım varsa anlatımı, görsel ise farklı efektter vs koyacak daha seyredilebilir hale getirebilirsin.

Reklam filmi yapımcısı bir arkadasımın bana dediki, izleyici aynı kareye 5 saniyeden fazla bakarsa sıkılır. İçinden say 1-2-3 dediğin zaman görüntü değişsin demişti. O laf bende bir küpe kaldı ve her zaman onu yaptım.

Birde kendi deneyimim gercekleri anlatmak yada izleyiciye yansıtmak için abartmak gerekir. Sıradanlığın dışına çıkmalısın ki izleyici sıradan olayı anlayabilsin.

Uzun oldu :(

o arkadaşın önümüzdeki süreçte aklına çok değişik fikirler geliyor. bakalım yapabilecek mi :)

Konuyu takip etmek istiyorum. Mesajım bulunsun. Şuan hala altyapısını hazırladığım özgün kanalım için bende orta halli reklam bütçesi ayırmayı düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=FK4z5nhClXg&list=UUqRX-HCZf5HN3eRDhH_HVHQmerhaba zack... farketmişsindir bu reklamı kızların kanalına baktığında ortalama izlenimleri 30 bin civarı ama verdiği bu reklam videosunun izlenimide 2 milyon bence etkisi bu kadar vardır

Doğrudur abi. Türk bir kadının makyaj videoları felan çeken bir reklam videosuna denk gelmiştim. Kanal girdiğim zaman verdiği reklam ile 1 ay da 20k abone yapmış her attığı video 1 gün içinde 15k garanti izlenim alıyordu. Mesele reklam bütçesini iyi ayarlamak ve reklamı güzel bir video yapmak.

güzel fikir

Son düzenleme:

Abi çok güzel şeyler demişsin. Benim idealim, pazarlama ve reklamcılık üzerine yoğunlaşmak. Acaba sana sıkıntı vermeyeceksem yukarıdaki cümleyi anlatan somut bir video gönderme şansın var mı? görüntü değişsin olayını tam anlayamadım. Bunu tamamen kendimi geliştirme amaçlı yazıyorum hiç bir art niyetim yok :)

ben dün akşam ismi lazım değil bir kategoride spam kanalda sadece bir videoyu reklam vereni gördüm kanalda da bir video var :D ...
çok güzel fikir oluşmuş arkadaşın kafasında çok detaylı düşünülmüş ve verilmiş bir reklam :D :D :D
bende uygulamayı düşünüyorum yakın zamanda

Abi çok güzel şeyler demişsin. Benim idealim, pazarlama ve reklamcılık üzerine yoğunlaşmak. Acaba sana sıkıntı vermeyeceksem yukarıdaki cümleyi anlatan somut bir video gönderme şansın var mı? görüntü değişsin olayını tam anlayamadım. Bunu tamamen kendimi geliştirme amaçlı yazıyorum hiç bir art niyetim yok :)

Uygun bir zamanımda örnekleyerek bir makale hazırlamaya calısırım.

geçenlerde 10 tl bütçe ile reklam verdim. bir gün yanlışlıkla 11 bin görüntülenme olması dışında 200 görüntülenme ancak oldu. ben mi hata yaptım bilmiyorum ama hiç verim alamadım diye

Ben de az önce başlık açtım ama cevap alamadım. Fiyatları ve geri dönüşleri ben de öğrenmek istiyorum.

Elinde kuponu olan arkadaş var mıdır ? Eğer kullanmıyorsa ben talip olabilirim reklam vermeyi düşünüyorum kanalıma :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri