Arkadasın konusunu farklı bir noktaya cekecegiz ama bence basırının sırrı, sunum. Özellikle bahsettiğin yumurta olayında bence sunum çok önemli. Ha birde fark yaratmak.
http://www.ytpara.com/ben-ozgunum/52578-farkli-bir-surpriz-yumurta-acma-videosu.html buradaki arkadas farklı bir şekilde yapmıştı bence oldukçada hoştu. Sadece kurgusal eksikleri vardı zamanla onuda geliştirecektir.
Sürpriz yumurta olayı ne kadar özgün, bence özgün.
(Ben şuan özgün bir projeye hayli emek, para ve zaman verdim yine aynı projeme sırf abone toplamak için spam dahi yapıyorum. O nedenle yonetimden rica ettim ve Ben Özgünüm ibaresini kaldırttım)
Sevdiğin işi yaptığın sürece basarılı olursun, en basarılı olmak için hazırladığın materyallere iyi bir sunum katman lazım, anlatım varsa anlatımı, görsel ise farklı efektter vs koyacak daha seyredilebilir hale getirebilirsin.
Reklam filmi yapımcısı bir arkadasımın bana dediki, izleyici aynı kareye 5 saniyeden fazla bakarsa sıkılır. İçinden say 1-2-3 dediğin zaman görüntü değişsin demişti. O laf bende bir küpe kaldı ve her zaman onu yaptım.
Birde kendi deneyimim gercekleri anlatmak yada izleyiciye yansıtmak için abartmak gerekir. Sıradanlığın dışına çıkmalısın ki izleyici sıradan olayı anlayabilsin.
Uzun oldu